אז איך מתחילים?

ga26

Member
שוב גם את לא הבנת. אין בעיה, הבנתי שמסיבה עלומה

נורא חשוב לנשים משפט טיפשי שנאמר בהתחלה. קבעתן את זה כקריטריון. לא תוכלי לצפות מגברים שלא יתאימו את עצמם או לפחות ינסו להתאים את עצמם לקריטריון. במיוחד כשהקריטריון לא באמת מעיד כלום על טיב הקשר שיכול להיווצר.

dori78

New member
לא מדובר במשפט טיפשי.

מדובר באופן שבו האדם ניגש.
האם הוא ניגש כבר לחמש בחורות לפני?
האם הוא אומר לי משהו שמתייחס אליי (נניח למשהו שלבשתי או אמרתי)
או שאולי הוא פשוט רואה בי "עוד נקבה אופציונלית"?

בגדול, מה שדיבר אלי תמיד היו גברים שנראו ל שלמים עם עצמם.
זה נכון גם לחנונים שניגשו אלי עם רפרנסים ממלחמת הכוכבים והארי פוטר.
זה לא משנה מה אתה אומר, זה איך אתה אומר את זה.

ga26

Member
אחסור על עיקרי הדברים תוכלי להשלים להד מהודעות קודמות

- כן טיפשי
- לא מעיד כלום על האדם ולכן גם ל הקשר
- בכל זאת הפכת לקריטריון אז הבחורים מנסים לסווג אותך ולפנות אלייך בהתאם.

dori78

New member
אם הטענה השלישית שלך היתה נכונה

הרי שאז כל מי שהיה מתחיל איתי היה עושה את זה באותו אופן.

אני מרימה ידיים, אתה מתעקש שלא להבין על מה אני מדברת.
אני מקווה שאלה שזה רלוונטי עבורם (קרי: אלה שלא הגיעו לנחלה ולמנוחה של אשה וילדים) הבינו את הפואנטה ושזה יעזור להם, ולו במעט.

אולי

לא הבנתי (קורה לי)
ואולי אתה לא מנסה להבין בעצמך.

המשפט ממש לא חייב להיות טיפשי
לא שאני מצפה שיהיה משפט חכם,
מספיק לי משפט שלא נשמע לי כמו העתק הדבק.

אבל לי אין את הבעיה הזאת :) כי לא מתחילים איתי ברחוב
או בחיים. אני לא מספיק מזמינה ...

בכל מקרה
לא זכור לי שענית בצורה כזאת נחרצת או מבטלת בשרשורים אחרים
מעניין איזה נקודה נלחצת לך כאן.
שמוציאה ממך סגנון כזה.

ga26

Member
קודם כל אני מאוד אוהב להתווכח עם דורי

תודי שהיא מאוד נחמדה.
שנית כי הרבה גברים חסרי נסיון חוששים לפנות ולהכיר דווקא בגלל שאתן שופטות אותם עוד לפני שאתן מכירות את האדם - רק על סמך משפט פתיחה. הדבר הזה הוא מה שמוליד את הזוועה שנקראת הקורס לאומנות הפיתוי (או האומנות להטריד מינית....). זה גורם להמון נזקים לדעתי ולכן זה מטריד אותי (שום טראומה אישית)

:) אנחנו כולנו כללללל הנשים תמיד אשמות

בשרשור הזה אתה לא מתווכח
אתה רק ממשיך לחזור על המנטרה שלך.

פעם שניה להערב שאני מניפה דגל לבן. פרשתי. לילה טוב.

Berethor

New member
נכון, גם נשים לא מעטות אשמות בכך שהן מעודדות התנהגות מזויפת

כמה פעמים יצא לי לשמוע על נשים שנופלות בפח של גבר שמתנהג באופן שלכל בר דעת צריך להיות ברור שרוב הסיכויים שזה לא אמיתי, משום שזה "too good to be true", ובמקום ללמוד את הלקח הן ממשיכות לצפות מגברים להתנהג ככה, במקום להעדיף התנהגות יותר אמיתית, גם אם כביכול היא פחות "מרשימה". אני באופן אישי בוחר להיות כנה עד כמה שאני יכול, לטוב ולרע, גם אם בעזרת העמדות פנים אולי הייתי יכול להשיג יותר, אבל לא כולם מספיקים מוסריים בנושא בשביל לנהוג ככה. הכנות שלי היא גם אחת הסיבות לכך שאני לא תמיד נחמד. אני גם חושב שכל העניין של רושם ראשוני וחיזור הוא די טיפשי, במיוחד משום שאני מודע לכך שבהרבה מקרים אנשים מנסים לשדר כאילו הם הרבה יותר "טובים" ממה שהם באמת, בהיכרות הראשונית, כדי להכיר אדם באמת, צריך גם להכיר את הצדדים הפחות טובים שלו, ואת המאפיינים השונים שלו או שלה, אלו הם הדברים החשובים באמת, ולא כל מיני קליקים, קריצות, חיוכים ומשפטי פתיחה בשקל.

"Genre Savvy characters are often aware that in real life, perfect outcomes to practically anything are extremely rare. Whether the asking price for something at Honest John's Dealership is just a little too low to be believable, that ravishingly lovely lady throwing herself at the protagonist claims to have an extremely unlikely fetish for guys matching his specific description (which incidentally includes the word "ugly"), or some present situation just plain seems to be a little too wonderful to be real, the character's instincts tell him something must be wrong. Somebody must be getting screwed here, and if he can't determine who's the patsy, that somebody is probably himself."

"Such instincts, more often than not, tend to be sound: Honest John's name is a misnomer and that product he's trying to unload for next to nothing is actually a liability to its owner, which is why he's trying to get rid of it; that lovely lady is a Honey Trap or worse and plans to deliver her victim to his worst enemies to be tortured to death; and the reason things are going so well is that one of the protagonist's enemies is setting him up for a terrible fall from the heights of his greatest triumph."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/TooGoodToBeTrue

כן.... אבל...

אני חושבת שלפעמים כן עדיף להתאמן על משפטי פתיחה מלאכותיים כדי לצאת מאיזור הנוחות. בלהתחיל עם אנשים במיוחד עם סוגים וטיפוסים שונים דרושות איכויות שונות לכולם יש את כל האיכויות אבל לא תמיד יודעים או מעיזים להוציא אותן החוצה

liron50

New member
ברור שזה עדיף, הבעיה מתחילה כשמנסים ונכשלים

אז פונים למישהו או מישהי "מומחה" ושואלים מה אני עושה לא נכון?
והיא תתחיל, כמו בכתבה, לספר על עשרת הדיברות שלה.
מזכיר קצת את הסיפור על האב בנו והחמור.

למעלה