אז איך עבר הצום???

lacrimosa girl

New member
כן, אני מסכימה =S

ונועה, את לא נגד פיטום בע``ח ושות`?/tapuzforum/images/emo3.gif

נמנמ היה די קל.

ואני שתיתי רק נס קפה ואכלתי שתי עוגיות. אולי אחרי זה אני אוכל משהו קצת יותר רציניXD

dralan

New member
חחח

היה קל למדי. כחזרתי (קפוא מהמזגן..) שתיתי נס עם עוגיות של סבתא ואנחנו נאכל משו מסודר יותר עוד מעט אני מניח. ד``א, רון ומורן (אני לא טועה בשמות נכון?), מאיפה אתם בדיוק בנתניה ואיפה למדתם?

Bassיסט

New member
אני...

מהמרכז... ומורן יותר דרומית לנתניה... ודניאל אח שלי זה נראה לי עניין למסרים או לאי סי קיו או מסנג'ר לא לפורום חחחח לא באמת מעניין את כולם מאיפה אנחנו סתם שואלים כדי להישמע מנומסים חחחחח
אז בשבילך... 144605279 [email protected]

dralan

New member
חחח זה לא קשור להגעה

רק רציתי לדעת אם אנחנו שכנים או משו P: ואמ תוסיף אותי למסנ, אני בפלא ולא יכול להוסיף חדשים

10th Man Down

New member
וואי, היה מעולה

כאילו, העברתי את ה4 שעות הראשונות בבית כנסת, אח"כ הלכתי לידידה עד 5 בבוקר, קמתי ב4 וחצי (הצלחתי!
האמת שכשהתעוררתי פחדתי להסתכל בשעון כי הייתי בטוח שאיזה 10 בבוקר...
) הלכתי לנעילה, וכשחזרתי כבר היה אפשר לאכול
מה אכלתי? מה לא
עוגת יומולדת של אחי + כמה טוסטים שאמא הכינה
גמר חתימה טובה, נשמות

סנעיר

New member
כמו שאני מסיים כל צום-

1 קפה 2 סוכר 3/4 מים רותחים וחלב 5%, עוגת גבינה קרה, מיני-טוסט, כוס מים קרים, ונשיקה מאמא :|

נממ

טוב אחרי שנשברתי אתמול ב10 אני ושני ידידים הסתובבנו קצת ואז פגשתי את איתי וידידה שלו והייתי איתם עד 3 והיום קמתי ב2 ואחרי הצום שתיתי מילקשייק (זה מסורת אצלנו) ואכלתי חתיכת לחם וזהו

אז ככה...

הארוחה מפסקת שלי התחילה ב 8 בערב. אכלתי שתי ביסלי, קורנפלקס, שלוש חתיכות עוף וקוסקוס. אחר כך איך נאמר בצורה יפה...הקאתי את הכל. יצאתי להסתובב עם חברים עד שלוש בלילה, ואז באתי הביתה שתיתי מים. מאז לא אכלתי ולא שתיתי עד תום הצום, אז ככה שלא ממש קיימתי מצווה מלאה. בכל מקרה אחרי הצום כביכול, שתיתי תה, אכלתי קוסקוס עם מרק, התעצבנתי על אחותי, דפקתי בעיטה לכונן ויצאתי החוצה, לאחר מיכן חזרתי אכלתי מנדרינה עם נס קפה ודבש, וזהו. ועכשיו אני רוצה איזה חטיף!

למעלה