אז איך עבר הצום???

ש נ י1

New member
סוף סוף נגמר...

זה היה צום מעצבן יחסית.. בדרך כל לא ממש מזיז לי. הדבר הראשון זעזיתי בסוף הצום היה לאכול קוטג'
אני מרגישה עלובה

Music4Life

New member
היה צום קל ../images/Emo70.gif

וזה כי..לא צמתי
אבל היה טיפה משעמם.....אבל לקחנו סרטים אז היה כיף..סרטים טובים בחרתי
וזהו, יאללה טוב שעבר.

LadySilkworm

New member
היה כיף!!!

יום כיפור שממש נהניתי בו.. קודם כל לא צמתי אתמול בכלל, אבל היום צמתי כמעט כל היום כי באה אליי חברה והיא צמה ולא היה לנו נעים לאכול לידה.. שיחקנו במשחקי קופסא וממש התחרפנתי P: ואנחנו כבר אכלנו לפני שנגמר הצום, פירה ועוף D:

היה מוזר^__^

לא הרשתי טוב מההתחלה, והלכתי לתפילה,ואח"F עם חברים,וחזרתי מובערך ב12,הייתי ערה לשעה,חזרתי לישון,והתועררתי עודפעם ב3 בצהרייםo_O. הי משעשע,בלילה הלכנו לכביש הראשי(מס' 3,נדמה לי
) התיישבנו באמצע, והתחלנו לדבר,פשוט התלהבנו ששום מכונית לא עוברת
שנה טובה שתהיה לכולם,מקווה לחזור בקרוב
אגב,מה עם מפגש אייקון?

The Cat Woman

New member
לא אלכתי כלום, הלכתי לעבודה ישר ../images/Emo178.gif

ואז כשהגעתי לעבודה הכינו לנו חביתות ירק עם פטריות
וסלט ענק עם מלא מלא ירקות במלא מלא צבעים ואורז אינדיאני ולחם בית עם כל מני ממרחים (פסטו, ממרח זיתים שחורים ועוד איזה משו ירוק)
בקיצור, חמודים- פינקו אותנו לפני העבודה...
והיה ממש נחמד. והשאירו לנו 40$ טיפ. כן... דולרים. אז לקחתי אותם כי גם ככה אני טסה בקרוב ואצטרך את זה.
יצא לי בסה"כ מ7 וחצי עד 1 בלילה- 210 ש"ח. נחמד.

Lillith Dirge

New member
אמממ

העיניין הוא שגם ככה אני לא אוכלת כלום. גם לא בימים רגילים, אני אוכלת אולי ארוחה. שזה כמו לצום אפילו פחות מארוחה. לא כי אני רוצה כי אין לי תאבון. ובכיפור גם לא אכלתי כי לא היה לי מה. אז יצא לי לאכול ממש מעט. -ואסור לי לצום, אני אנמית וחולה קשות :p-

Beyond The Veil

New member
העהעהה:S:S

הצום הכי קשה שהיה לי אי פעם! איככ ואכלתי כ"כ הרבה, אני חושבת שכמעט התפוצצתי שם לאלפי חתיכות עירקיות קטנות

A Hilit

New member
אעע אכלתי עוגת שיש

אני שונאת עוגות שיש אבל זה האוכל-שבירת-צום שלי כל שנה.. שתיתי שוקו קר ואחרי זה קולה כי אני מכורה
ואז נסענו לסבא וסבתא לתקוע את היתד הראשון של הסוכה [לאמשנה שבסוף בנינו את כ-ל הסוכה
] ואכלתי אצלם שניצל ופיתה ואחרי זה רציתי שווארמה אבל לא היה לי כוח להיתקע בפקקים בעיר והשווארמה במרכז מגעילה אז חזרתי הביתה ואז טחנתי פיתה עם חזה עוף, צ'יפס ונקנקיות
וגם הייתה במבה איפושו לא זוכרת באיזה חלק..

למעלה