אז... ארבעה שבועות ונשיקה (על הלחי).

• פותח הנושא jSb1
  • פורסם בתאריך

jSb1

New member
אז... ארבעה שבועות ונשיקה (על הלחי).

הופ, אתמול זה ארבעה שבועות.
וככל שהתקרבנו יותר ויותר כשישבנו יחד, הנשיקה הפכה להיות משהו ממש טיפשי שלא מגיע. כי כשאנחנו יושבים הפה שלי כבר מזמן בטווח הלחי שלה, אז למה דווקא זה עדיין לא קורה? אז בסוף זה קרה איכשהו שלשום. השפתיים שלי רק נגעו בה מתישהו כשישבנו, בלי נשיקה ממש. אבל כשנפרדנו הגיע ממני חיבוק + נשיקה קצרה (והדדית) על הלחי. ואז אתמול כשישבנו שוב זה כבר היה קצת יותר קל. ובפעם הבאה מן הסתם יהיו עוד.

חצי מוח שלי זורם עם הכל בסבבה ובנונשלנטיות כאילו הכל טבעי. חצי המוח האחר עדיין מנסה להבין מה לעזאזל קורה כאן. הכל קרה מאוד מהר, מהר מדי מכדי לקלוט.
והסיבה היחידה שאני לא בלחץ מכל העסק כמו שהייתי מצפה שאהיה, היא שהיא זורמת עם הכל. או שהיא ממש מבינה מה קורה, או שגם לה טוב הקצב האיטי כי יש לה "אישיוז" משלה. אבל העובדה שהכל זורם על מי מנוחות היא פשוט מדהימה.

אז נותרו לי עוד כמה פעמים ספורות להתרגל למדרגה הנוכחית לפני המדרגה הבאה, המפחידה הרבה יותר...

jSb1

New member
לא

אני בעיצומה של הדילמה מתי לספר ומה.

יש להניח שאחרי נשיקה שהגיעה לאחר 4 שבועות, היא מבינה שיש לה עסק עם מישהו ביישן/איטי (והיא דווקא בסדר עם הקצב). האם יש לה מושג לגבי האפס ניסיון? אני מניח שלא.

jSb1

New member
היא בהחלט יכולה להבין לבד, השאלה היא מתי זה יקרה.

כשיקח לבחור בן ה-35 עוד הרבה זמן עד שינשק אותה? כשנגיע לביזנס עצמו? אני באמת רוצה להגיע למצב כזה, שבו היא מבינה דברים אחרי כ"כ הרבה זמן שאנחנו ביחד?

אני מסכים שנראה שנשים יותר סבלניות, אבל אף פעם אי אפשר לדעת על מי נופלים. כל אחד ומה שמפריע לו ומה שחשוב לו. אם כי יש לציין שיש סיכוי שנפלתי על הבחורה הכי מבינה ומכילה ביקום, לגבי כל מיני דברים.

Matzeket

New member
לא יודעת איך זה אצלך

כשיש לי בן זוג אני מספרת לו דברים לא רק כי 'לא נעים' או כי 'אין ברירה' , אלא כי חשוב לי שהוא יכיר אותי ויבין אותי.
חוסר הנסיון, כמו כל דבר אחר שקשור אלי, הוא חלק ממני ואני רוצה שמי שאיתי יבין את זה ואותי.

נכון, אפשר לחכות שהיא תבין לבד-
אבל אני, בקשרים שלי, הייתי רוצה שידעו את זה ועלי (וגם ספרתי).

למעט קשרים שלא התחילו אפילו (אולי בגלל זה ואולי לא), אף אחד לא קם והלך.
אף אחד לא חשב עלי דברים רעים, גם אם הם התפלאו איך זה קרה.

להגיד שזה לא מתסכל לפעמים הפערים האלה? מתסכל.
אבל היה הרבה יותר מתסכל אם הפערים האלה היו יוצאים החוצה בלי שיש הבנה מאיפה הם מגיעים ולמה.

יכול להיות שאם היית מספר לה היא הייתה מבינה את המקום שאתה בא ממנו ולוקחת יותר יוזמה
(אם היא הייתה מנשקת אותך- לא היה לך יותר קל? לא היית זורם עם זה?... )
יכול להיות שאם היית מספר לה היית מגלה שגם היא בדיוק באותה נקודה, עם אותו נסיון. עם קצת הבלחות של אומץ ובעיקר חשש מהלא נודע
יכול להיות שאם היית מספר לה אולי הידיעה שהיא יודעת והיא עדין שם תעזור לקבל את האומץ ליזום עוד דברים כי כבר לא יהיה ממה לפחד
הכל יכול להיות
אבל אם לא תספר, לא תדע.....

אני חושבת שצריך לאזן בין מה שמרגיש לנו נכון ובין לא למצוא את עצמנו דחוקים באיזו פינה של חוסר נעימות רק כי דחינו משהו בלי סיבה ממשית.
זה איזון עדין שרק אתה יודע איך לדאוג לו ומתי.

אבל לא לספר בכלל ולחכות שההבנה תגיע מלמעלה נראה לי גם טעות וגם מעמסה קצת לא הוגנת על הצד השני שיסחוב את כל האחריות לבד.

חוץ מזה, פרגן לה-
היא רוצה אותך היא תתמודד עם זה.

בהצלחה והמשך להנות!

jSb1

New member
אוף, אני שונא כשאת עושה את זה.

את כותבת דברים בצורה כ"כ הגיונית, שנשארים בלי תשובות

ויש לך גם נטיה לסיים בפאנץ'-ליינים ממש טובים ("חוץ מזה, פרגן לה- היא רוצה אותך היא תתמודד עם זה.").

ובנוסף

לוקחים את הסיכון שהאדם השני יפרש דברים בצורה לא נכונה, כגון שאתה לא מספיק נמשך אליה.
&nbsp
דברים הם הרבה פחות מפחידים כשהם בחוץ ולא בבטן.

dahoe

New member
נהדר לשמוע.

ונראה לי שברגע הנכון היא כבר לא תפחיד אותך. או בניסוח נכון יותר: כנראה שכשהיא לא תפחיד אותך - זה כבר יהיה הרגע.
לא חושב?

jSb1

New member
מסכים. אבל קל להסכים כשזה רחוק. כרגע אני עדיין שם.

אל תגיד לה.
תחכה עד שהיא תשאל...
או שתהיו לפני רגע שהיא גוררת אותך למיטה איתה.
שזה מן הסתם יקח הרבה זמן... כי גם היא איטית בקצב
אולי גם היא לא מנוסה וחוששת להגיד לך.
&nbsp
בקיצור תחכה עם השיחה הזאת.
עד שהיא תעלה את הנושא\עד לרגע המתאים.
&nbsp
בהצלחה

jSb1

New member
אם כבר הצעת את האפשרות הזו, היום קיבלתי בפעם השניה

אמירה בסגנון "חבל שאתה צריך לחזור עוד הלילה ל(מקום הרחוק ממני שאתה גר בו). היית יכול לבוא איתי ולחזור מחר בבוקר ל(מקום הרחוק ממני שאתה גר בו)".
בפעם הראשונה לפני שבועים זה היה קצת כללי כזה, היום זה היה קצת יותר לעניין.

יש כל מיני סיבות למה זה לא יקרה בקרוב, בעיקר לוגיסטיות. אבל זה... מעניין. אין מצב שהיא חושבת שיקרה משהו, על סמך הקצב שלנו (שהיא סבבה איתו). בהחלט יכול להיות שהיא לא מצפה כרגע לאקשן, רק לשינה משותפת כרגע.
בקיצור, יש סיכוי שאצטרך לקבל החלטות קרוב יותר ממה שחשבתי
הצילו

לפעמים כדאי לצאת מאיזור הנוחות

היי!
(כבר כתבתי כאן בעבר בשם אחר (iparonet) ועקב החלפת הסיסמאות המטופשת של תפוז רק עכשיו פתחתי יוזר חדש. שמחה לחזור...)
&nbsp
אני רואה שאתה מתקדם לאט, בקצב שנוח לך, אבל מאוד חושש מכל צעד נוסף. אם אתה שואל אותי- זרוק את עצמך למים. צא כבר מאיזור הנוחות. אתה תראה שכל מה שפחדת ממנו יתברר כקל יותר ממה שחשבת. אני לא אומרת - תשכב איתה עכשיו. אבל לנשק אותה- זה דבר שלא דורש הרבה. כל הדיבורים האלה על "איך לנשק" ו"מי מנשק טוב", הם טיפה מוגזמים. לא מדובר במיומנות מסובכת כלשהי. אתה תראה שתלמד את זה מהר.
לפעמים לקפוץ למים זה הדבר הנכון לעשות כדי להתקדם. פשוט אין ברירה.
ואני מסכימה עם מה שאמרו כאן- כדאי לך לספר לה שאתה חסר נסיון, בדיוק מהסיבה שמצקת אמרה. זה מי שאתה, ואתה רוצה שהיא תכיר אותך. לפעמים אנחנו נאלצים לשתף את בני זוגינו גם בדברים פחות נעימים, מביכים או קשים לשמיעה. אבל זו מהות הזוגיות- לתת למישהו אחר להכיר אותך באמת, ועדיין לרצות להיות איתך. בנוסף, אולי היא תוהה למה אתם לא מתקדמים, ועלולה לטעות ולחשוב שאתה לא כל כך נמשך אליה. או שאולי גם היא חסרת נסיון, ותשמח להוריד את האבן הזו מהלב ברגע שגם אתה תתוודה.
&nbsp
אתה יכול לחפש את הניק הקודם שלי כאן ולראות מה כתבתי על עצמי. גם אני הייתי חסרת נסיון עד גיל מאוחר, ובסוף פשוט החלטתי שזהו, וקפצתי למים. לא הכל היה נעים וקל מבחינה רגשית, אבל גם נסיון רע עוזר לנו להבנות ולהתבגר.
&nbsp
בהצלחה, ותמשיך לספר :)

אפרפה נשיקה

אני כבר הרבה זמן תוהה
...
איך נושמים תוך כדי?

לכתוב/לתאר נשיקה בסיפורים שלי זה דבר אחד, אבל לחוות/לממש נשיקה זה דבר אחר לגמרי.

עצה/טיפים?

מהאף?

או שעושים הפסקה קצרה לקחת אוויר..
&nbsp
העצה העיקרית שלי היא להרגע עם הלשון. נתקלתי מס' פעמים בגברים שפשוט דחפו לי את הלשון שלהם לגרון! הם כנראה חשבו שככה זה אמור להיות, כמו בטלוויזיה. זה היה מגעיל. שמעתי דברים דומים מחברות, שפסלו דייטים רק בגלל העניין הזה. אז בקיצור- בעדינות. לא להתנשק כמו באופרות סבון.
&nbsp

yellowshirt

New member
עושים הפסקות

נושמים מהאף והרי נשיקה היא לא באורך הגלות, כך שלוקחים אוויר בהפסקות הקטנות.
החשוב בנשיקה לא לפתוח פה גדול מדי כי אחר כך הצד השני מרגיש כאילו מנסים לבלוע אותו.
מתרגלים לזה לאחר כמה שניות שתופסים את הקצב של הבן/ת זוג

למעלה