אז... ארבעה שבועות ונשיקה (על הלחי).

• פותח הנושא jSb1
  • פורסם בתאריך
או שהוא/היא תופשים את שלך?

תכל"ס מי שזו לא תהייה אני לא אכפה עליה שום דבר.
העיקר שתהנה איתי.

נשיקה זה כמו

להרגיש את הפרטנר/ית שלך עם השפתיים והלשון במקום עם האצבעות.
כשמתרכזים בלטעום בעדינות, להרגיש את הרכות של השפתיים ולהריח אותו מקרוב- לא צריך הרבה יותר מזה.
וגם אין סיבה לעצור את הנשימה..
&nbsp

jSb1

New member
אני מכיר את העצות של לקפוץ למים, אני נותן אותן בעצמי

אבל זה מן הסתם לא כזה פשוט.

וכמו שכתבתי בעבר, זה לא שאני חושש רק מהצד הטכני של הנשיקה. זה יקרה מתישהו וזה יעבור ואני אשרוד איתו. אני חושש מכל הצד הרגשי שמתלווה לנשיקה, מהמדרגה הזו. אני כבר חודש וחצי חי בעולם שחדש לי לגמרי, כאילו קפצתי מ-0 ל-100 קמ"ש תוך שניה. ואני כל הזמן עולה מדרגות, כל אחת מרגישה יותר גבוהה מקודמתה. אם היו שואלים אותי לפני חודשיים הייתי עונה שאני רוצה לנוח בין מדרגה למדרגה. חצי שנה של מנוחה להפנמה ועיכול והפקת לקחים והבנה של מה קרה. הייתי אומר שאני רוצה ללמוד את כל מה שאני לומד עם בחורות שלא מאוד חשובות לי. במקום זה אני לומד ה-כ-ל עם בחורה חשובה מ-א-ו-ד. ואני עוד צריך לא לפחד מכל מה שנלווה לזה. זה לא רק הנשיקה. זה כל מה שממתין אחריה, שלא מטפטף אלא מגיע כמו צונאמי. בינתיים אני עומד בו, ואני בהחלט מאמין שאני יכול לעמוד גם בבאות. אבל זה עדיין לא קל.

Matzeket

New member
באמת? אתה רוצה ללמוד את כל מה שאתה לומד עם בחורות לא חשובות?

אתה רוצה להיות במקום הכי אינטימי, חשוף ופגיע עם בחורות שהזיקה שלהן לחייך היא אינפנטיסימלית!?...

ויותר מזה,
איך אפשר ללמוד זוגיות ואהבה עם משהי חסרת חשיבות בעיניך?!

הטכניקה היא שטויות.
ולא שסקס הוא לא חשוב. הוא נורא חשוב. ויש שם הרבה מה לדעת וללמוד ולהכיר וזה מלחיץ ומורכב ולא פשוט.
אבל ההתייחסות לזה היא אחרת כשעומדת שם מולך (ויותר חשוב- איתך) משהי שאכפת לך ממנה ולה ממך. שאתה רוצה שיהיה לה טוב והיא רוצה שיהיה לך טוב.

היא לא שם כדי לשפוט או לתת ביקורת או לחלק ציונים - אלא כדי להיות איתך: על כל מה שזה אומר.

אתה לומד אתה מה שאתה צריך ללמוד עם מי שאתה צריך ללמוד את זה.
עם בחורות אחרות אתה תלמד דברים אחרים-
אבל לא את *זה*.

לחיות זה לא קל- אבל אתה עושה את זה לא רע.
אל תתעכב על הפחדים והחששות והמדרגות והזמנים והשלבים-
CARPE DIAM
תהנה ממה שיש.
אם אתה צריך לנוח- תנוח.
אף אחד לא נושף בעורפך, אף אחד לא רודף אחריך...
אל תפחד משדים שנמצאים רק. אצלך. בראש.

(ובסוד אגלה לך-
שאחרי הנשיקה?
עם כל המבוכה וחוסר התיאום ולשונות משתוללות ורוק מרוח ושיניים שנתקעות.....
זה כמעט בדיוק אותו דבר, אבל יותר טוב.)

jSb1

New member
לא התכוונתי שהייתי רוצה ללמוד את מה שחשוב

עם כאלה שהן לא חשובות בכלל. ממש לא.
אבל הייתי שמח ללמוד דברים עם כאלה שהן פחות חשובות יחסית לזו. נגיד, אם הייתי מתנשק עם אחת הבחורות שהייתי איתן בדייטים בעבר וקצת עניינו אותי, לא הייתי חושש כ"כ היום לעשות טעויות עם זו, שממש חשובה לי.

Matzeket

New member
אבל

אם זו לא הייתה, זו שכן הייתה הייתה החשובה.
(ובעיני, ואולי אני טועה כמובן, זו בדיוק הסיבה שאיתן לא התנסית ועם זו אתה מאד רוצה :) )

jSb1

New member
כן ולא. הרי העניין במישהי הוא לא בינארי. זו סקאלה של עניין.

היו כאלה שהתעניינתי בהן בדייט הראשון או השני, היו כאלה שממש לא. עם אלה שהתעניינתי בהן יכולתי (תיאורטית... בדיעבד לא היתה שם מספיק כימיה או הבשלה מצידי) לעשות יותר. אם הייתי מרגיש נוח ואם זה היה נמשך מעבר לשני דייטים. זה היה יכול להיות נחמד, ובכל מקרה, אף אחת מההן לא הגיעו לרמות העניין שלי בבחורה הזו.

לסיכום, הייתי שמח לעשות יותר עם אלה ב"רמת עניין 5", גם אם זה רק קצת יותר, כדי להגיע רגוע ושפוי יותר לזו שנמצאת ב"רמת עניין 10".

לא שכל זה רלוונטי או מסייע למצב הנוכחי, רק לצורך הדיון.

בעינייך נשיקה היא סוג של התחייבות

זה משום שלא התנשקת וזה נראה לך כמו צעד גדול, שאם תעשה אותו, כאילו התחייבת לקשר רציני. אבל (ואני אומרת את זה עם כל הכוונות הטובות, לא כדי להעליב) זה רק בראש שלך. במציאות, זו רק נשיקה. היא מרגשת וכיפית וכן מסמלת חיבה יתרה, אבל ממש לא סוגרת חוזה משותף או משהו דומה. גם הבחורהכנראה יודעת את זה.
אני מבינה מה אתה אומר, שהיית רוצה להתנסות "בתנאי מעבדה" על מישהי שאין לך רגש כלפיה, ואז גם אין לחץ. אבל בחיים זה לא עובד ככה. קיבלת הזדמנות גם להתנסות וגם להרגיש. אל תוותר עליה רק בגלל פחדים. ברגע שתנסה, אתה תראה שזה יהפוך ליותר קל, בדיוק כמו שהיה עם הדייטים.

לולקה1

New member
וואו איזה דיוק

(או איזה אבסורד...:)

חייבת לציין שמזדהה עם כל מילה שלך בהודעה (או פוסט, או איך שקוראים לדבר הזה) פה.
בעיקר עם הצונאמי. שמצד אחד אני מקנאה בך עליו. מצד שני, פחות:), אני עצמי לא הצלחתי לעמוד בו (ומתבאסת על עצמי עד היום).
הצונאמי הזה באמת מפחיד. כי מעבר לכל המדרגות, הדבר הכי מלחיץ זה שהיא מאד חשובה לך. אבל זה חלק מהעניין. וזה עניין טוב.

עדיף צונאמי מאכזבה עצמית. אז אל תוותר.
ואני מניחה שזה ישכך מתישהוא.

תמשיך לעדכן, טוב לקרא

jSb1

New member
והאמירות האלה ממשיכות. "חבל שהדירה שלך ב(מקום הרחוק הזה)".

רק שאני לא יודע מה עובר לה בראש שהיה קורה אם המצב היה אחרת. היינו סתם ישנים ביחד? היינו שוכבים פתאום בלי שאפילו התנשקנו?
אני אהיה חייב לומר משהו בקרוב

dahoe

New member
שום דבר לא בא משום מקום.

קשה לי להאמין שהיא חושבת, או רוצה, שתהפוך לאדם אחר פתאום ברגע שתישן אצלה. בשינה משותפת יש הרבה, אפילו אם מדובר רק באירוח ללילה, אפילו בלי לחלוק מיטה.
מה אתה מדמיין שיקרה אם תלך לישון אצלה? מה אתה היית רוצה שיקרה אם תלך לישון אצלה? איך אתה מרגיש כלפי זה?

jSb1

New member
הממממ...

מה אני מדמיין שיקרה בפעם הקרובה (איפה שזה לא יקרה, כרגע יש בעיקר בעיות לוגיסטיות)? שפשוט נישן יחד. מה הייתי רוצה בפעם הזו? נראה לי שאותו דבר.
איך אני מרגיש עם זה? אם שני הצדדים יגיעו עם כוונה כזו, דווקא יהיה לי נחמד ונעים.
נראה לי.

dahoe

New member
אז איפה הבעיה?

ממה שאני רואה, היא ממש הולכת בקצב שלך, ולכן גם לא נראה לי שיבער לה דווקא כשתשנו ביחד לדחוף לקצב מהיר שלא יתאים לכם.
וכמו שזה נראה לי, הלחץ מהסיטואציה הזאת בהחלט יכול להיפתר אם תספר לה על חוסר הניסיון שלך. תנסה לחשוב מה תהיה התגובה שלה לזה. אם אתה מאמין שזה לא ישנה פתאום את החיבה שלה אליך (וממה שראיתי עד עכשיו, אני לא רואה שום סיבה שזה יקרה) - אולי זה הדבר הנכון. זה יוכל להקל עליך מאוד.
&nbsp

Matzeket

New member
בא נלך על הworst case scenario:

אם תשכבו פתאום, זה יהיה כזה נורא?..

די להיות מבוהל שלא לצורך.
במקום להתעסק בלהתקדם למה שעושה לך טוב, אתה מתחפר בפחדים.
הפסק לתת לפחד להיות מה שמניע ומנווט - מיותר. במקום זה תתמקד בלעשות את הדברים שאתה רוצה לעשות
(אל תפחד ממה דברים אומרים, ואיך יהיה להתנשק, ואיך שוכבים ואיך זה יקרה. אתה רוצה להיות איתה? תהיה, אתה רוצה להתנשק איתה? תתנשק. תתמודד עם ההשלכות אם וכאשר הן תגענה ואל תנהל מערכת יחסים בתוך הראש שלך. )

נ.ב.
מתי שזה לא יהיה- לא לשכוח סקס בטוח!

jSb1

New member
באמת תהיתי לגבי ה"בטוח" (לא באמת, אבל סוגשל)

אוף, יש לי כ"כ הרבה שאלות טפשיות

Matzeket

New member
למה החלטת שהן טפשיות??!

צריך ללמוד איכשהו...
עדיף לשאול שאלה טפשית ולקבל מידע אקסטרה מאשר לא לשאול ולא לקבל מידע שעלול להיות חשוב.

השיתוף שלך כל כך חשוב בעיני, לא כדי לטפוח לך על הכתף שהצלחת להשכיב משהי, אלא כי יש כאן תהליכים שאתה עובר, אבל הלמידה הזו חשובה לכולנו.
ההתעסקות בסיטואציות האלה וכן, בין השאר, גם בפרטים הטכניים.

לי לא היו שיעורי חינוך מיני רלוונטיים להתנסויות האלה ואת כל החוויות והמידע שנערים ונערות חווים ולומדים בגילאי 14 (ו12..ו10.) אני צריכה להצליח לגשר לבד על הפער שנצבר במשך כמעט שלושה עשורים.
אין לי את הפריוולגיה של להתבייש לקבל מידע בצורה כזו או אחרת
ודווקא הפורום הוא בדיוק, אבל בדיוק, בשביל הנקודה הזו;
בשביל היכולת שלי לא להרגיש מטופשת בעולם שרץ קדימה בלעדי.

זה נכון לגבי הסטטוס בכלל וזה נכון גם לגבי אינפורמציה ומידע.

ובדיוק כמו שיש כאן מקום לשרשור "איך יוצאים מחוסר הנסיון" ומקום לשרשור "אני הבתול האחרון בעולם"
יש גם מקום לשרשורים כמו איך יודעים איזה קונדומים לקנות , איזו תנוחה הכי מומלצת ומה עושים אם כואב.

זה שאין לנו הרבה נסיון לא אומר שהמידע הזה מסווג עבורנו- להיפך!!

תשאל.
מקסימום יפנו אותך הלאה

(אני בעד לשאול בפומבי - בשביל שהמידע , כל מידע שהוא, יהיה זמין לכל מי שזה יכול לשרת אותו, אבל תמיד יש את האופציה של מסר אם צריך).

והשורה התחתונה והכי חשובה:
אתה לא לבד :)

jSb1

New member
למען הסר ספק,

גם אני לא עושה את זה כדי לקבל טפיחה על השכם, והמטרה שלי היא בטח לא להשכיב מישהי. זה מאוד נחמד לשתף ולספר למישהו (כי למי עוד אפשר לספר? וגם כאן זה מוגבל ולא הכל מתאים) וגם לעכל ביחד ולחשוב בקול רם, אבל אני בטוח שמשהו בסיפורים האלה רלוונטי למישהו שקורא את זה היום, מחר או בדיעבד.

לגבי השאלות הטיפשיות את כמובן צודקת.
כרגע היחידה שצפה לי בראש היא מתי מפסיקים עם הקונדומים. כשבוטחים אחד בשני מספיק מבחינת מחלות ואפשר לסמוך רק על הגלולות?
ואם יש עוד טיפים כלליים לפעמים ראשונות, ברמה הלוגיסטית, נראה לי שזה גם יכול להיות מעניין לקוראים.
גם אם לא נראה לי שזה יקרה בקרוב, צריך להיות מוכן למקרה ש-.

למעלה