אז... בואו נעשה פה קצת בלגאן.

suki da yo

New member
אז... בואו נעשה פה קצת בלגאן.

את מי אתם לא קוראים? במקרה נתקלתי בפוסט המשעשע הזה ב 404 http://room404.net/?p=33913 . באמת, הייתי מוכנה לחתום על כל 12 הסיבות שלו (נגיד, 11 וחצי, כי יש בלוג אחד שהורס לי את הרצף), ובגלל שאני כלבתא עם מעט זמן פנוי וציפיות גבוהות, בטח הייתי יכולה להוסיף עוד 12 סיבות משל עצמי. אז, את מי אתם לא קוראים? (לא במובן של בלוגר ספציפי, חס וחלילה שיעלו פה שמות!) אילו נושאים פשוט לא מדברים אליכם? אילו ביטויים יגרמו לכם מיד לסגור את החלון ולהיפרד בידידות? בואו נכבס קצת כביסה מלוכלכת

באמת פוסט משעשע מאד!

הרשימה שלי (מקבילה לשלו בחלק מהסעיפים) 1. בלוגים שנראים כמו שוק רמלה ביום טוב (כפתורים, לבבות קופצים ורקעים רעשניים) 2. בלוגים ורודים ומנצנצים או עם רקע שנראה כמו מצעים של בית זונות בטיחואנה 3. בלוגים עם טעויות גסות בעברית או עודף קלישאות 4. בלוגים שממחזרים פוסטים "מהמייל" עם או בלי ציון המחבר. 5. בלוגים שממחזרים את עצמם, אלא אם כן יש להם סיבה טובה. 6. בלוגים עם אג'נדה שיווקית. 7. בלוגים בנושא סלבריטאים ותכניות ראליטי 8. בלוגים שמפרסמים יותר מפוסט אחד ביום 9. בלוגים שמשתמשים בנושא החם כשהם לא 10.בלוגים בנושא לקים - מאד פופולרי לאחרונה בבלוגיה מניתי עשרה בקלות. תודה על ההזדמנות להוציא קצת קיטור!

עינבלית

New member
אאוץ'

בדיוק העלתי רשימה על לאקים! עם לבבות קופצים, כפתורים, ועודף קלישאות. מקווה שלמרות זאת תמשיכי לקרוא אצלי כי אני אוהבת שאת מבקרת

wranger

New member
מסכים עם הר הקסמים, ומוסיף כמה משלי -

בלוגים שכשאני נכנס אליהם מתחילה להתנגן מוסיקה אוטומטית ו/או הסמן של העכבר משתנה למשהו חמוד שזז באנימציה.
רשומות עם כותרת פרובוקטיבית שלא מקיימת.
בלוגים שכל כך עמוסים בקוביות תוכן, עד שצריך ממש לחפש ולגלגל מעלה ומטה כדי למצוא את הרשומה עצמה. מה גם שהטעינה שלהם לוקחת המון זמן. הממ. לא עולה לי שום דבר נוסף כרגע.

מממאיה35

New member
חחח גם אני עם הראשון שלך

ישר סוגרת את הבלוג אם הוא משתלט לי על העכבר או משמיע מוזיקה לא רצויה..

אני לא קוראת-

1. בלוגים של פרסומות על מוצרים - "קיבלתי להתנסות וחזרתי לדווח" 2.פוליטיקה 3.בלוגים עם עברית משובשת (לא כגימיק אלא עילגות ) 4.אלו שמייד עם הכניסה יש מוזיקה 5. יצירה - כי אני כזו לא מוכשרת שאני פשוט מקנאה באלו שכן 6.מתכונים זה מה שעולה בדעתי כרגע.

siv30

New member
אני לא אוהבת את הבלוגרים

החכמולוגים שכנראה לא קוראים שום בלוג חוץ משל עצמם והם גם חושבים שהם נורא חדשניים/ גאוניים/ ושבעיקרון השמש זורחת להם מהתחת. אולי הרשומה הזו שקישרת אליה נכתבה בהומור ושעשוע, אבל בכל צחוק יש אמת וכנראה האדון שפרסם אותה לא קורא כלום, הוא מסתכל על תמונות! ובכלל לאחרונה פשטה תופעה של בלוגים שמארחים כותבים אחרים. פתאום בלוגים הפכו להיות תוכנית רדיו מארחת...או תוכנית טלביזיה שמארחת. בלוגר שאין לו מה לכתוב שיעשה טובה וישתוק, אני לא צריכה לקרוא את כל השטויות של כל החברים המשועממים שלו שכתבו פוסט אורח עד שתנוח עליו ההשראה.

למעלה