אז... בואו נעשה פה קצת בלגאן.

עינבלית

New member
אהמממ... קודם כל יש להפריד

בין פוסטים לבלוגים. יש בלוגרים שאני אוהבת לקרוא אותם אבל לא אקרא שם (ז"א אדלג) * רשימה על פוליטיקה (כי למה לי פוליטיקה עכשיו) * רשימת סידורים (קמתי-צחצחתי-שטפתי-הלכתי-חזרתי) יש בלוגים שאני נכנסת ומיד יוצאת- * אלו שהכל נצנצים * רקע כהה ואותיות בהירות. אי אפשר לקרוא ככה! * קוביות פרסומת אול אובר * למבוגרים בלבד. * כאלו ששמים תמונות מהגוגל ומתייחסים לגוגל כאל שלהם, ולא נותנים קישור למקור, לצלם, להקשר. * שיש מוזיקה אוטו'. זה מעצבן * כאלו שכותבים על האח הגדול, האחים שלו והכוסיות שלהן. אלו מילים שמסננות אותי החוצה. יש בלוגים שאני נכנסת ומיד נרשמת לקבל מהם עדכון: * כאלו עם עיצוב נעים ואמנות שמדברת אלי * כאלו שמתנסחים בבהירות ושנעים לי לקרוא אותם * כאלו שנכנסתי לפוסט אחד שלהם ואהבתי, השארתי תגובה וקיבלתי תגובה לתגובה. מורכב? לא נורא, זה הבסיס ליחסים חברתיים בתוך הבלוגיה, על קצה המזלג, עבורי.

אררר

אני כותבת על האח הגדול אז לא לקרוא את האח הגדול זה עוול גדול בשבילי. בעקרון אמרו פה הרבה דברים שאני מסכימה איתם ואנסה להוסיף כמה: - רשומות של שורה אחת. - רשומות של תמונה בלבד. - פרסומת אוטומטית. - מוסיקה אוטומטית. - בלוגים מאובזרים יתר על המידה. אבל אין לי איזו רשימה שחורה שאני שומרת. מי שעבר על ה"חוקים" האלה לא יקבל התעלמות גורפת מצידי, אבל כן, הוא יזכה לאחר קריאה למשוב שלילי בעיניי, או לחוסר משוב (שזה יותר גרוע מבחינתי...)

newKiticat

New member
מוסיפה גם

1. יש בבלוג שלך יותר מדי ורוד. 2. את מפרסמת רשומות בתדירות מדאיגה (גבוהה מדי) כשכל רשומה מכילה בדיוק כרטיס ברכה אחד וחצי שלא מצדיק רשומה בפני עצמה (ביטלתי מינויים לבלוגים כאלה). 3. יותר מדי נצנצים 4. משום מה- נדמה לך ש-100המם זה מילה לגיטמית בלקסיקון העברי. אני אומנם לא נטפלת לשגיאות כתיב שחומקות פה ושם- אבל זה מוגזם בעיני. 5. יש לך 250 רשומות בבלוג, כולן נכתבו בחצי שנה, וכולן איכשהו עוסקות בדיכאון המתקדם שלך. לא שיש לך תובנות מעניינות. סתם הבלים. תודה, אבל גם לי יש דיכאון משלי ולא הרגשתי צורך לחפור לאנשים אחרים- כדי שגם הם יכנסו לדיכאון. 6. בלוגים שמתחילים איפשהו במשפטי פתיחה כמו "אני החלטתי שאני צריך לפתוח בלוג", לבין "פה אני אספר מה עשיתי כל יום. חח, תמשיכו לקרוא. יהיה מעניין" (ואולי גם 100מהם בהמשך?
) 7. איך שפותחים את הבלוג מתחילה לנגן לי איזו מוסיקה. גררר!!!!! הכי שנוא עליי בעולם!!! כי במקרה שאני יושבת בשקט שקט בחדר והדבר הזה פתאום מפציץ, זה כי השעה 3 לפנות בוקר!!!! 8. אתה שמאלני מדי בצורה שזה מחניק אותי. יאללה הימין! 9. אתה ימיני מדי בצורה שזה מטריף אותי. יאללה השמאל! 10. זה פשוט לא מעניין אותי.

pruvence

New member
אולי תאמרו לי למה הבלוג שלי לא מצליח???

שום דבר ממה שציינתם אין בבלוג שלי...והפוסטים קצרים ורגועים, מה הטעות שלי?????תנסו להיות עדינים.

תשובה

- מי שבוחר לפרסם את הבלוג שלו בחתימה, עושה את זה בצורת קישור לחיץ. אצלך זה לא ככה - http://blog.tapuz.co.il/pruvence - מי שרוצה שיקראו אותו, מפרסם את עצמו ואת לא כזו מעורבת בכל התהליך. העצה שלי היא מיצאי לעצמך את הפורומים שאת אוהבת לגלוש בהם, את הקומונות או את הבלוגים שאת נהנית לקרוא ותיפתחי, שימי את חותמך על המקום, מי שיאהב אותך ואת דעותייך גם ימשיך לעקוב אל תוך הבלוג. - חלק גדול מכניסות לבלוג וקבלת תגובות זה משא ומתן עם הגולשים שלך. את לא עושה את זה, את מגישה להם את זה מא'-ת' ולא נותנת להם אפילו מקום לשאלות. העצה שלי היא לכתוב דברים עם חצאי סופים, עם שאלות, עם איזה שהוא טריגר שיגרום לאנשים להיכנס ולהגיב. לדוגמא: הכנסת את העניין עם ג'סטין, עכשיו את יכולה במקרה ויש לך אומץ לפרסם תמונה שלו ותמונה של בעלך ולשאול מי יותר כוסון? או תמונה שלו ותמונה שלך ולשאול אם אתם מתאימים ביחד? או לדוגמא: ברשומה של החבר שלא ראית 10 שנים כי ניתקת קשר בגלל מוות של אחת מהחברות הקרובות. יכולת לפרט על החברה הזו, מה היא הייתה בשבילך, חוויות משותפות איתה וכיוצא בזה. לא לעשות את זה רק על פני השטח, להכניס קצת רגש וקצת עניין לנושא. - והכי חשוב - לא להתייאש, להנות מהתהליך ולדעת שהצלחה היא תוצאה של המשכיות ולא של הברקה של רגע.

wranger

New member
מסכים עם ההצעות של נטע, וגם -

אני לא מזהה את שם המשתמש שלך משרשורי ההמלצות הקבועים של הפורום. שימי לב, בראש הפורום בד"כ נעוץ שרשור המתחיל במילים "כדאי לקרוא בבלוגיה", שם אנחנו נוהגים להמליץ על הרשומות שכתבנו או קראנו. בכל פעם שאת מפרסמת רשומה חדשה - היכנסי לפורום הזה וספרי לנו עליה כתגובה לשרשור ההוא. הצעות נוספות לפרסום הבלוג ניתן למצוא כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Links/Default.aspx?ForumId=1762

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif הייוש בלוג 100מם מזמנים לשלי

מי זוכר את התקופה שהייתה מתקפת בלוגים פיקטיביים של פקצות או פריקים? בדרך כלל לפקצה קראו ל*את!ש או משהו

כן לאן נעלמו הפקאצות?

נראה לי שהן פסו מן העולם הזה (או שכולן עברו לישראבלוג)

suki da yo

New member
הפקאצות מעולם לא היו חזקות תפוז

הן תמיד היו ילדות ישרא. מה יש בתפוז, אני לא אגיד. למה שאדחוף ראש בריא למיטה חולה?

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif גם לתפוז לא חסר!

בישרא יש פקצות ופריקים, ובתפוז תמיד מצאתי ערסיות עזובות, שרלילות רנדומאליות, או בחורים שכותבים עליהן

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif נה זה היה טרנד, כמה אפשר...

אחרי שמבינים את הפואנטה זה מצחיק את הקורא מקסימום... מה, נגיד שנתיים? עד הטרנד האינטרנטי הבא היה לי פעם בלוג פקצה, הוא היה די מצליח למען האמת

motior

Member
גם אני לא קורא

- בלוגים על תוכניות ריאליטי, סלבריטיס וסלבריטיס המופיעים בתוכניות ריאליטי - מתכונים (אלא אם בדיוק יש לי את המצרכים וזה נשמע לי מעניין...) - בלוגים פורנוגרפיים (ניסיתי לקרוא את סימור ולא הצלחתי... באמת)\ - רשומות שהועתקו מהאינטרנט, מהמייל וכו' - בלוגים הכתובים בשפה עלגת להדהים - ביקורת מסעדות - ביקורת סרטים - וכמעט הפסקתי לחלוטין לקרוא רשומות המהללות מוצרים שהתקבלו להתנסות ושינו את חייהם של הבלוגרים מוזר שבכ"ז נשארים לי יותר מדי בלוגים לקרוא אחרי הסינון הזה...

לי הכי מפריע..

בלוגים מצועצעים, מנצנצים וכו.. לפעמים אני תוהה איך השרת של תפוז לא נופל עם כמות כזו של אביזרים וירטואליים. בלוגים על פוליטיקה. בלוגים של אם טריה שכל פוסט הוא על תינוקה. בלוגים דיכאוניים. בלוגים יותר מדי אופטימיים. בלוגים על ביקורות סרטים. בלוגים שוביניסטים.

bob68

New member
חשיבותה של רצינות

אני לא קורא בלוגים שמתחילים במילים "בראשית ברא אלוהים" או לחלופין "Stately, plump Buck Mulligan came from the stairhead"; אני לא קורא בלוגים שיש להם פחות מכניסה אחת; אני לא קורא בלוגים שהפונט שלהם Trebuchet MS גודל 8 או Comic Sans MS גודל 36; אני לא קורא בלוגים שקוביית הנשארים מעודכנים נמצאת מעל לקוביית צור קשר; אני לא קורא בלוגים שמשתמשים יותר מ- 4 פעמים במילה "אני"; אני לא קורא בלוגים שיש בהם מילים במירכאות; והכי אני לא קורא את הבלוג שלי.

MyTaoWay

New member
../images/Emo26.gif עונה ../images/Emo250.gif

בלוגים שכשכותבים תגובה, לא עונים.. או שעונים רק לחלק מהאנשים... וזהו בעיקר... בלוגים שמתעדכנים יותר מידי מהר בישבילי -לא עושה אותם ב''עדכן במסר'' ..

Jen74

New member
לפעמים אני עונה ולפעמים פשוט אין לי תגובה

לפעמים אני מובכת לטוב או לרע ומעדיפה לשתוק מאשר לצאת טיפשה בתגובה שלי. לפעמים אני מגיבה רק כעבור שבועות או חודשים כי חשבתי על הדברים, עיבדתי אותם ומצאתי תשובה שאני ארגיש בנוח איתה. יש בלוגרים שבאופן גורף לא עונים לאף אחד. במקרה כזה גם לי לא נעים לחזור לאותו בלוג/ר.

למעלה