אז... בואו נעשה פה קצת בלגאן.

Mor L

New member
השרשור הזה כולו רוע טהור!

אני לא קוראת בלוגים בכלל, אבל בכלל לא מהסיבות שנתתם פה אצלי פשוט שום דבר לא מעניין אותי אצל אחרים. אני בתפוז בשביל הפורומים כדי ליצור אינטרקציה עם אנשים ולא כדי לקרוא ולקרוא ולקרוא ולקרוא ולקרוא........ בשביל זה יש ספרים שעברו רמת תקן מסויימת של בקרת איכות... ואם אני כן קוראת בלוג פעם בחצי שנה זה רק בגלל הנושא שלו שכן הצליח לקלוע לטעם שלי אבל לרשום שבגלל צורה חזותית של נצנצים ו-ורוד או בגלל מוזיקה אוטומטית מבטלים את ההרשמה לבלוג?! סליחה?! אתם שומעים מה אתם אומרים?! תיכף תפסלו מישהו בגלל איך שהוא מתלבש! ככה הבן אדם אוהב להתבטא בבלוג שלו ואף אחד לא יגיד לו שזה לא בסדר! אתם יכולים להגיד שאתם לא אוהבים שחצנים או אנשים אלימים אבל להגיד שברגע שמישהו מתלהב ממשהו שהוא עשה ורוצה לשתף אחרים זה לא בסדר כי הוא לא הולך לפי הכללים שלכם - אז לא צריך אתכם! ויודעים מה? אל תיכנסו גם לבלוג שלי שבחתימה שלי! לא צריכה אנשים שיגידו לי איך לנשום על מנת לקבל תגובות!

shy-1

New member
בפעם השניה השבוע, אני חייב להחמיא לך על אומץ

הלב.

אפשר לנצל את היוזמה...?

1. בלוגים שמפרסמים יותר מפוסט אחד ביום, ועוד פוסט של שורה וחצי. 2. מוזיקה בכניסה לבלוג 3. שלא משיבים לי על תגובות שאני כותבת. אפילו "תודה" ללא תוכן מספיק לי! 4. בלוגים שקבלו מוצר בחינם, ולא מציינים שזה הטבה שיווקית. אין בעיה שתפרסמו את הרשומה, אבל כמו שעיתון מחוייב לכתוב "הכותב היה אורח המקום" או "מדור פרסומי", ככה גם הם צריכים להודיע בגלוי שהם אורחי המקום. ועכשיו... אם בא לכם אשמח אם תכנסו לבלוג שלי ותאמרו לי את דעתכם...

Mor L

New member
אני לא יודעת אם זה לחיוב או לשלילה

תזכיר לי מה היתה הפעם הראשונה?

Mor L

New member
חח תודה

אתה יכול להגיד לי מתי היתה הפעם הראשונה?

Mor L

New member
מצטערת

לא רציתי להגיב בלי שאני בטוחה מה להגיד תודה שניסית להבין את הצד שלי

suki da yo

New member
תחשבי על זה בפעם הבאה

לפני שאת אומרת לאנשים שהם רוע טהור.

Mor L

New member
...

אבל בשביל זה זה הודעות רשומות ולא שיחות און ליין כדי שכאשר מישהו כן יידע מה הוא רוצה להגיד אז הוא יעשה את זה ועד עכשיו לא התגבשה אצלי תגובה למה שאני רוצה לכתוב

Mor L, השרשור הזה נוצר

בשביל אותם בלוגרים שכן מעוניינים לקבל פידבק על מה שהם עושים, אף אחד לא הכריח אותם לעשות שום דבר, ואם את רוצה לנצנץ- תנצנצי כאהבת נפשך! ודרך אגב, תתפלאי, יש הרבה אנשים שמאוד אוהבים להתעדכן בבלוגים.

suki da yo

New member
תגידי

אם תתקלי בספר שהפונט שלו לא נוח לקריאה, או שהנושא שלו משעמם אותך, אישית, זה יהיה עלבון נוראי לסופר אם לא תקראי אותו? ככה גם בבלוגים. ובגלל זה בדיוק ביקשתי שאף אחד לא יזכיר שמות וכינויים, כי המטרה היא לא לפגוע במישהו אישית, אלא לתת לאנשים להגיד מה הם אוהבים יותר ופחות, ואם יש בלוגר שמאוד רוצה שיקראו אצלו, ורואה שמשהו בבלוג שלו עולה שוב ושוב ברשימת הדברים שמפריעים לאנשים, יתכבד ויבחר אם הנצנצים או הקוראים הם המטרה שלו. ככה זה בחיים, כולנו עושים בחירות. אני יודעת שלפרסם שירה עולה לי ב2-3 מנויים שמבטלים מנוי. זה קורה כמעט בכל פעם, ואני מצטערת, אבל לא מפסיקה לפרסם גם שירה, למרות שאני מבינה שכנראה שרוב רובם של המנויים שלי דוקא מעדיפים רשומות אחרות שלי. האם זה אומר שאני צריכה לכעוס על מי שלא אוהבת שירה? או לא אוהב את השירה שלי? לא נראה לי. אבל אני בוחרת עד כמה אני מתחשבת ברצונות הקוראים ומתי אני מחליטה, עד כאן, עכשיו אני עושה את מה שאני באמת רוצה.

תראי

אני תמיד משתדלת להזכיר לעצמי שאינטרנט, ובכלל זה בלוגים, נועדו בשביל הכיף וההנאה. ואין סיבה שאעשה בהם שימוש שגורם לי סבל במקום כיף. אז לפי השרשור פה גם הבלוג שלי הוא בין ה"מוקצים" שחלק גדול מהמגיבים פה לא יקראו: הוא ורוד, אני מעדכנת אותו כמעט כל יום ולפעמים גם פעמיים ושלוש ביום (מזל שאני עובדת, אחרת זה היה יותר.. הראייה לכך היא שבחגים ובסופ"ש המצב "חמור" יותר...) אני לא מגיבה לכל התגובות, לעיתים רחוקות מאוד סוגרת רשומות לתגובות (קרה פעמיים במהלך כל השנה + שאני כותבת אבל קרה) ובכל זאת.. יש לי קוראים ומנויים. אז אני לא אוותר על מי שאני ועל איך שאני כותבת או איך שאני בוחרת לעצב את הבלוג, רק בגלל שלכמה אנשים זה מפריע. ולגבי התגובות, שוב, אינטרנט זה בשביל הכיף, אני גם זוכרת שאני לא חייבת כלום לאף אחד ואף אחד גם לא חייב לי כלום. אם מישהו בוחר לעשות לעצמו ספר חוקי גלישה באינטרנט ומחוקק חוק שכולם תמיד חייבים להגיב או להתיחס לתגובות, זאת בעיה שלו, כי באופן רשמי מעולם לא נחקק חוק כזה. יחד עם זאת אני מקבלת את זה שלא כולם חייבים לאהוב את מה שאני כותבת ולא חייבים לעשות עליי מנוי. (האמת אני מאוד מבינה את אלה שלא עושים עליי מנוי, לאור הקצב שאני כותבת). בקיצור דוגלת בגישה של "חיה ותן לכתוב"
לא מוותרת על עצמי אבל אין לי בעיה עם זה שאחרים מביעים את דעתם, גם אם אני לא מסכימה איתם.

עד עכשיו לא הגבתי

לא מתוך עיקרון אלא סתם כי נראה לי יותר קל להגיד איזה בלוגים אני כן קוראת מאשר איזה לא.. אבל אם כבר אז אנצל את השרשור כדי לומר שאני לא קוראת בלוגרים שמציפים את הפורומים.
והכוונה לאלה שנכנסים לכל הפורומים שקיימים בפרדס, עם הכותרת "כנסו כנסו!!!!!!1" (או משהו דומה) ומקשרים לרשומה ו/או לבלוג שלהם. יש פורומים שמוחקים אותם אבל יש כאלה שלא, וזה ממש מעצבן. אז אותה אחת שחשבה שככה היא תוכל למשוך קוראים לבלוג שלה, מקווה שהיא תקרא את השרשור הזה ובמיוחד את התגובה שלי. את רוצה לעשות כסף? לכי לעבוד!

למעלה