אז! בואו נשחק NEVER!

מעולם לא כתבתי סיפור שמסתיים בסוף "רע".

וואו! זה קשה למצוא!
אממ... אמממ...
יש לי דברים שלא כתבתי עליהם, אבל כי אני לא *רוצה* לכתוב עליהם.
אוף, בסדר :(
מעולם לא כתבתי סיפור שמסתיים בסוף "רע" [=לא בסוף טוב]
&nbsp
&nbsp

ויימס

New member
done it.

אבל שם הפרוטגוניסט היה הנבל, אז הסוף הרע מנקודת המבט שלו הוא סוף טוב מבחינת הגיבורים. זה נחשב? הוא גם מיוחד בכך שכתבתי את הסוף מאתיים שנה לפני שאר הסיפור.
בכללי, אני מוצאת שסוף רע הוא לא מאתגר במיוחד, ומרגיש כמו משהו שטינאייג'רים אוהבים לאהוב כדי להרגיש בוגרים ואפלוליים. סוף טוב הוא מאתגר, כי את משקרת. את עוזבת את הדמויות בנקודה אופטימית, כאילו שהן לא ייפלו ממנה אחר כך.
הניחי לחשוב על זה.

במנו

New member
והסיפור באופן ישיר

הכנתי את כל המצרכים. לקחתי את המתכון מאתר של רושפלד. הלכתי לכיוון האקווריום, והסתכלתי עליו: הצבתות שלו היו מעוגלות בצורה מושלמת וצבעו היה אדום עז. הוא היה יפהפה, והייתי גאה שבחרתי אותו בעצמי.
הלובסטר נע בעצבות באקווריום כאלו מחכה לסופו, אם כי יתכן שפשוט בגלל שקשרתי את הצבתות שלו. הלכתי לשטוף ידיים וחזרתי בשביל להובילו לסיר. לאחר מכן, הוצעתי אותו מהאקווריום, והוא נע והתפתל כאלו יודע שהוא נאבק על חייו. המאבק שלו נראה לי מיותר, אבל באמת הקשה עליי כשלקחתי אותו למטבח בידי. בתחילת הדרך פתאום חשתי צריבה חזקה בידי, ולתדהמתי גיליתי שאחד מהחבלים נקרע, והצבת של הלובסטר התנועע בחופשיות. אולי זה היה האדרנלין או סתם מזל, אבל הצלחתי במהירות לקחת את החבל שנקרע ולסגור את הצבת שלו באמצעות דבק חזק שהיה לידי. סגרתי את הצבתים עם היד שלי ליתר ביטחון, והחזרתי אותו לאקווריום. מקום הצביטה מאוד כאב ואפילו קיללתי כמה קללות שלא היו עוברות שום צנזורה, אבל למזלי עבדתי כמתמחה בבית חולים והשאלתי לעצמי כמה משככי כאבים שעזרו לי.
לאחר שסיימתי לטפל בעצמי, פסעתי עם הלובסטר בידי לעבר המטבח. בניסיון השני הלובסטר הפסיק להתנגד ונראה כאלו השלים עם גורלו. הסתכלתי עליו ושאלתי בחיוך "ניסיון יפה, איך הצלחת לנתק את הקשר?", באופן מפתיע, נראה שהוא הבין את דברי והצביע על שריר הזרוע שלי (איפה שאמור להימצא השריר הלא קיים שלי). "אז אתה צוחק עליי שאני חלש?!", עניתי בכעס, " בוא נראה איך תרגיש שתישרף בחום בסיר",המשכתי, אולם לאחר מכן הוספתי בסיוג: "אבל אין לך מערכת עצבים, אז לא נוראי עבורך, ו.. הדפיקות ששומעים זה של האדים ולא שאתה מנסה לברוח. בקיצור, זה לא איזה פעולה אכזרית כמו שהטבעונים עושים מזה, אז תשכח ממה שאמרתי." הלובסטר הנהן והרגשתי שהוא מאשר את דברי, דבר שגרם לו להיראות די חמוד בעיני. המחווה הקטנה שלו אפילו הובילה אותי לשקול לחוס על חייו (למרות הכאבים שגרם לי), אבל החלטתי להמשיך בתוכנית שלי כי הטעם ממש סקרן אותי והמחיר היה במבצע.

בסופו של דבר, נעמדתי ליד הסיר עם הלובסטר בידי והכנסתי אותו לסיר. הסתכלתי עליו מנסה להתמקם בצפיפות במקום מגוריו החדש, ולאחר שהצליח התנצלתי בפניו: "מצטער, אח שלי", סגרתי את המכסה והדלקתי את הגז.

g l o r y

New member
לובסטר מסכן

אבל זה לא נחשב בעצם סוף שמח? כלומר מבחינת המספר, שאוכל ארוחת ערב.
אתה מעוניין לשכתב אותו?

במנו

New member
באמת התלבטתי אם זה נחשב סוף רע או טוב

הסיבה שהסתכלתי על זה כ"רע" היא כי בסופו של דבר הוא לא חס על חייו, אבל אולי הכוונה היתה לרע פיזית ונפשית לגיבור.
כעקרון, אין לי בעיה לשכתב את הסיפור. האם הכוונה לשיכתוב כי יש חלקים שלא בנוים טוב או כדי שיתאים לדרישות של התרגיל?

תודה

ויימס

New member
בעצם, כתבתי כמה וכמה סיפורים עם סופים רעים.

אבל צריך לכתוב אחד חדש. אני לא יכולה עכשיו. אולי אחר כך.
(אויש, מצאתי הערות שלי באיזה סיפור לא גמור: "או אולי איזה פושע קטן והיתולי שיגיע בהתחלה בתור משהו קומי יגיע להרוג מישהו בסוף, בתור אחת מהדוגמאות האלו לכך שלעתים החיים מחרבנים לך על הראש באופן בלתי מספק? רגע, זה אומר שיש אופן מספק לחרבן למישהו על הראש? רגע, מה?" XD)

g l o r y

New member
גדול!!

(זה בסדר. אם לא שמת לב עדיין, אני עייפה מכדי לכתוב סיפור משלי כרגע אז אני מסווה את זה בנתינת ביקורות לאחרים)

godright

New member
סוף רע

"הניתוח חייב להצליח!!!"
&nbsp
"תראה אדון בראון, זה לא כזה פשוט!"
&nbsp
"לא אכפת לי פשוט או לא, הוא יצליח!"
&nbsp
"אנחנו אמרנו לכם את הסיכונים מראש, אתם הסכמתם! עכשיו זה רק תלוי בה"
&nbsp
"היא לוחמת היא תשרוד את זה!!! היא שרדה את שני הניתוחים הקודמים!"
&nbsp
"אני מבין אותך אדון בראון, אבל זה שהיא עברה שני ניתוחים... הגוף שלה עדיין חלש."
&nbsp
"היא רק בת שש, היא חייבת לשרוד את זה!" "בבקשה תגיד לי שהיא שרדה, תגיד לי שהבת שלי עומדת להתאושש."
&nbsp
"אין דבר שהייתי רוצה יותר, אתה יודע שהיא הייתה כמו משפחה בשבילי, אבל..."
&nbsp
"הייתה? אתה אמרת עכשיו הייתה?"
&nbsp
"כן מר בראון, אני מצטער, ניסתי למצוא דרך טובה יותר, אבל..."
&nbsp
"אתה מתכוו..."
&nbsp
"מר בראון? אתה בסדר? אתה רוצה כוס מים?" "מר בראון? דוד?!" "תביאו אלונקה אני חושב שזה שבץ..."

shccer

New member
אני מניח שלשרשר לפה את כל הדברים שכתבתי לא בא בחשבון...

אז הנה אחד מהם

shccer

New member
אף פעם לא כתבתי סוף טוב לחלוטין

הסופים שלי תמיד על הסקאלה בין מתוק-מריר לטראגי. אף פעם לא כתבתי סוף שהוא פשוט סוף טוב

במנו

New member
משהו כזה?

"אני אוהב אותך" אמר רועי בקול נגה.
"וזה לא מפריע לך שאני לא אוהבת אותך?" שאלה רותי.
"לא."
"אז יאללה, בואי נתחתן".

והם חיו באושר ועושר.

עד לרגע בו הנסיכה בסוס הלבן הגיע ביחד עם נסיך בסוסה לבנה.

"אתם עושים החלפות?" שאל הנסיך

"Yes, I do!", ענתה רותי.

ואז רותי התחתנה עם הנסיך.

"ומה איתך" שאלה הנסיכה את רועי.
"את נראית חמודה" ענה לה רועי.
"תודה" אמרה הנסיכה והסמיקה קלות "גם אתה"
"איך קוראים לך?" שאל רועי
"רותי" ענתה ושאלה "ומה שמך"?
"סר רועי בשבילך" השיב והוסיף בקול נגה "אני אוהב אותך"
"וגם אני אוהבת אותך" השיבה רותי
"כמעט חשבתי" ענה רועי וגיחך
"חשבת מה?"
"עזבי, אז יאללה בואי נתחתן"

והם חיו באושר ועושר.

shccer

New member
כן

כאילו, אפשר שיהיה קונפליקט ובעיות ומכשולים במהלך הסיפור, אבל שזה יסתיים בזה שהכל נפתר וכולם בסדר והגיבור הראשי למד איזה משהו חדש על עצמו וכל השיט הזה.
אני פשוט יותר מדי נהנה להתעלל בדמויות שלי בשביל לעשות את זה

במנו

New member
אהבתי את ה"והגיבור הראשי למד איזה משהו חדש על עצמו...הזה"

godright

New member
החתימה של וימס

זה הסוף הטוב הכי רע שיכול להיות. (וזה בא מהאבא של הפנטזיה)

ויימס

New member
דורון פישלר מעין הדג אמר שזה ככל הנראה היה ככה:

"'אורקים רבים הקיפו אותם, ובני לילית'..."
"טולקין, הגיעה שעת התה!"
"רק רגע! 'ואז הגיעו הנשרים והצילו את כולם. הסוף.' אני בא!"

אפילו לפראצ'ט היה אחד דומה. "ואז דרקון המחמד שלהם הציל את כולם". גם הוא היה בריטי, בטח גם לו קראו לשעת התה.
זה מנחם אותי! זה גורם לי להרגיש שיש לי עוד תקווה!

godright

New member
הטריק הוא.

לקבוע שעת תה, ולהחליט על בעל כנף המסוגל להביס את כולם. (דיבס על חיפושית פרת משה רבנו)

g l o r y

New member
אם את רוצה ביקורת ועבודה עליהם

אם לא, תכתבי חדש כדי שנלעס לך את האוזניים עליו.

למעלה