אז הבטחתי, נכון?

אבא גאה

New member
אז הבטחתי, נכון?

לכבוד יום ההולדת של אושר ובעקבות הדרישות הספציפיות שלו אפיתי את העוגה הבאה:

אבא גאה

New member
אוף התפוז המעצבן הזה

שיזהר ממני אני עוד אעשה ממנו מיץ. פעם שמינית מנסה להעלות את התמונה

colourful

New member
היא בטח

גדולה מידי, שלח לי אותה במייל אני אתאים אותה לגודל שתפוז מאפשרים.

אבא גאה

New member
אמרו לך פעם

שאת חכמה וטובה שאני אוהב אותך? שולח לך היא באמת 400 ומשהו.... אבל למה הם לא אומרים?

colourful

New member
אומרים אומרים

כתוב שקבצים מעל 250k לא יתקבלו. ולא אמרו לי, אבל לא כפת לי אם תגיד את זה עודפם!

אבא גאה

New member
לא ככה

שיגידו הודעת שגיאה כזו "אידיוט, אתה לא שם לב שהקובץ שלך גדול מ250? נסה לשלוח לצבעונית החכמה והטובה והיא כבר תעזור לך, אתה בכלל לך לקחת את הילד שלך לגן" ואת משהו משהו - אנא שימי את התמונה כאן אני חייב לרוץ תיכף 9......

colourful

New member
תיכף 9?

רוץ ...........
שלא תאחר! והנה התמונה של העוגה של אושר שהוקטנה אחר כבוד ------>

אבא גאה

New member
שלוש וחצי שנים?

אני לא בטוח שזה מספיק זמן עבורי להתכונן....
בשמחה אני אבוא לאפות אותה יחד איתך.

../images/Emo32.gifביררתי בעניין הגרמני -

ועפ"י הבירור עולה, שבגרמניה ניתן לערוך "הסכם משק בית", שדינו מאד דומה להסכם נישואין. רק ש- הוא לא כולל כנראה את הזכות לאימוץ
. מה שעוד גיליתי בשבילך, זה שיש בירושליים גן דתי-אנתרופוסופי, ובנוסף לשתי התכונות הטובות האלו, הוא גם מאד גיי-פרנדלי.

אבא גאה

New member
בפסקה הראושנה שמה היא בעצם מסבירה

שבית המשפט גם במקרה שלנו יכריע שהמדינה חייבת לרשום כך את הילד? "...בג"צ קבע כי מאחר וצו האימוץ המקורי נתקבל בבית המשפט בקליפורניה, (שתי העותרות הינן בעלות אזרחות אמריקאית בנוסף לאזרחותן הישראלית), ומאחר ועל פניו צו האימוץ שניתן בארצות הברית הינו חוקי, מחוייב פקיד משרד הפנים לרשום את האימוץ, ואין הוא מוסמך לפקפק בתוקפו של צו האימוץ שניתן במדינה זרה...."

אבא גאה

New member
יעני

האם זהו תקדים לכל מי שאימץ בחו"ל אימוץ חוקי? (כמובן בהתחשב בחוק שאומר שתושב ישראלי לא יכול לאמץ בחו"ל.....ז"א שאנחנו למשל צריכים להיות כאן לפחות שלוש שנים בכדי שמיילס ייחשב תושב קנדה ולא תושב ישראל ואז האימוץ יהיה חוקי) ככה אני מבין את זה.... והשאלה היא למה הכל מתעקב ככה לזוג הגברים שאימצו את בנם בארה"ב ומנסים לרשום אותו כאן?

למעלה