אז הבטחתי, נכון?

וואלה צודק.../images/Emo108.gif

זה היה נסיון התחנפות חתולי מצידי. ולמעשה, ישר שראיתי רציתי להגיד כמה מגניב ואז הכלב אכל לשכן את הגינה והשכנה נכנסה עם האוטו בבית של השכנים וכו' וכו'. אבל באמת אין הצדקה. העוגה יפה לאללה. וגם לי בא להגיד גם יפה גם אופה. ואני לא מרשה שתעבור לשם. בשומפנים. הם לא נחמדים כמונו. גם לנו מותר לטעות... זהו.

אבא גאה

New member
או

ככה אני אוהב את הפורום הזה

טרודי

New member
יפה מאוד

גוזלי בא לבדוק מה אני עושה בדיוק כשפתחתי את התמונה. הוא הודיע שזו ברבי יפה מאוד, ושאל של מי העוגה. הסברתי ששל אושר. הוא שאל למה לא רואים את אושר בתמונה. אמרתי שלא צילמו אותו, רק את העוגה. זה מאוד לא מצא חן בעיניו. אבל הוא הודיע שגם הוא רוצה כזאת עוגה עם פרחים ולבבות ליום הולדתו. ואז הוא הלך לקרוא לאחותו שתראה איזה יופי. הנסיכה אמרה "וואו!" ואמרה שגם היא רוצה בדיוק כזאת עוגה ליום הולדת, ושאלה אם אפשר להזמין את זה באינטרנט. הסברתי לה שלא, זו העוגה של ילד בשם אושר, שאבא ואבא שלו הכינו לו. "אבא ואבא?" שאלה הנסיכה. "וגם אמא?" "אין לו אמא," אמרתי. "רק שני אבאים." "אז מאיזו בטן הוא נולד?" היא מיד דרשה להבין. לא אלאה אתכם בהסבר האימוץ. אז רק שתדע שהעוגה קיבלה פה קריאות התפעלות, גם מנסיכה חובבת-ברביות, וגם מגוזל שבדרך-כלל מעדיף את תומס הקטר. ושניהם מייד רצו לבחור ברביות לשים בעוגות שלהם. אז מה אם יש עוד חצי שנה לימי ההולדת שלהם?

1רב

New member
הי טרודי....

אז כאן את מתחבאת? אה? מתגעגעים... (רוני, עכשיו אני RONY)

טרודי

New member
הי רוני ../images/Emo32.gif

נעלמתי מ-bsh כי מאז שעברתי ללינוקס, הממשק של bsh מאוד מאוד לא נוח לי לתפעול. מסתבר שמי שכתב אותו השתמש בכל מיני דברים לא סטנדרטיים של מיקרוסופט, שעובדים רק באקספלורר (חלונות). כתבתי על זה בפורום תמיכה טכנית, ואמיר התנצל מאוד ואמר שכרגע אין כסף לתקן את זה. אז היות והזמן שלי ברשת מאוד מוגבל גם ככה, ויתרתי על הפורומים ב-bsh בינתיים. sorry, ותמסרי ד"ש לחבר'ה.

טרודי

New member
סויה על המנגל

לינוקס (Linux) זו מערכת הפעלה מבוססת קוד פתוח. כותבים אותה אוסף (גדול) של משוגעים-לדבר בכל העולם, ואפשר להוריד אותה חינם, ובאופן חוקי, מכל מיני אתרים.

colourful

New member
נכון...

גם על מק bsh לא עובד טוב... כבר התלוננתי על זה לא אחת...

רגע, רגע, אל תטרידוני....

אני עסוקה.... אני מוסיפה עוד כמה פקודות לא סטנדרטיות של מיקרוסופט שעובדים רק באקספלורר. בטח! הלוא את טרודי אני רוצה רק לעצמנו!

טרודי

New member
../images/Emo58.gif אז זו את!

אבל לא לגמרי הצליח לך, יש עוד פורומים ב
שאני מבלה שם לפעמים...

נורא חבל, טרודי.

מתגעגעת אלייך שמה. מה שלום הגוזל שבור האברה? ואחותו הקופצנית? טוב לפחות שאפשר לשמור על קשר עם השכנים לשעבר גם כשעוברים דירה!

טרודי

New member
היי אדמה

הגוזל כבר משתולל כאילו מעולם לא נשברה רגלו. הנסיכה עדיין קופצנית. קשה להגיד שמישהו מהם למד לקח... וגם אני מתגעגעת. תספרי לי אם ישנו שם את הממשק?

1רב

New member
הי טרודי! ותודה לשמנתולה...

אנחנו מתגעגעים מאד. נולדו לנו המון תינוקות חמודים ונוספו חברותים נחמדים לא פחות. מקווה שיצליחו לסדר את הבעיה ושתשובי לבקר.... להתראות!

אתה אפית???

באמת??? קשה לי לתפוס שמישו יכול לעשות משו כזה! הנה העוגה שאנחנו הכננו היום ליומולדת של קטינא: (ואני חשבתי שאנחנו מוכשרות...) אתה ממש אמן!!!

טוטולס

New member
נהדר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif עכשיו תן מתכון...

הסבר, פרט ובאר את אופן ביצוע העוגה. במיוחד מהו המתכון לקרם המדהים. [הנסיכה קיבלה היום עוגת פרפר, וביקשה בית ממתקים ליומולדת בבית, אבל אני בטוחה שהיא בשמחה תעבור לברבית הזו.]

למעלה