הסוד הגדול של הקרם הוא צבע מאכל
וזהו. העוגה מורכבת משתי עוגות שוקולד, האחת עגולה רגילה והשניה עוגת בבקה. מיישרות את הלמעלה של העוגות בסכין גדול(ה?) ומדביקים את הבבקה הפוך על העוגה העגולה. (מדביקים עם קרם שעשוי ממים וסוכר) תוקעים את הברבי באמצע (היא בולטת הרבה החוצה). מכינים אייסינג (מאבקת סוכר) מערבבים בו צבע מאכל ורוד, מורחים את העוגה ובלמעלה של העוגה מזליפים את הרם מהמתחת של הבטן שלה עד השמלה. את הפרחים קניתי סוכריות וסוכריות מלבבות ולמטה מסביב הדבקתי מרשמלו. אה, דרך אגב מרשמלו הוא גם מצויים בכדי לייצב את הבובה בתוך הבוא הענק של הבבקה. וכאן כולם החמיאו גם על הטעם (כי הם רגילים לקנות עוגות מרגרינה כאלו מגעילות) וזו בסה"כ עוגה כושית רגילה בחושה.
וזהו. העוגה מורכבת משתי עוגות שוקולד, האחת עגולה רגילה והשניה עוגת בבקה. מיישרות את הלמעלה של העוגות בסכין גדול(ה?) ומדביקים את הבבקה הפוך על העוגה העגולה. (מדביקים עם קרם שעשוי ממים וסוכר) תוקעים את הברבי באמצע (היא בולטת הרבה החוצה). מכינים אייסינג (מאבקת סוכר) מערבבים בו צבע מאכל ורוד, מורחים את העוגה ובלמעלה של העוגה מזליפים את הרם מהמתחת של הבטן שלה עד השמלה. את הפרחים קניתי סוכריות וסוכריות מלבבות ולמטה מסביב הדבקתי מרשמלו. אה, דרך אגב מרשמלו הוא גם מצויים בכדי לייצב את הבובה בתוך הבוא הענק של הבבקה. וכאן כולם החמיאו גם על הטעם (כי הם רגילים לקנות עוגות מרגרינה כאלו מגעילות) וזו בסה"כ עוגה כושית רגילה בחושה.