אז הבטחתי, נכון?

אבא גאה

New member
הסוד הגדול של הקרם הוא צבע מאכל

וזהו. העוגה מורכבת משתי עוגות שוקולד, האחת עגולה רגילה והשניה עוגת בבקה. מיישרות את הלמעלה של העוגות בסכין גדול(ה?) ומדביקים את הבבקה הפוך על העוגה העגולה. (מדביקים עם קרם שעשוי ממים וסוכר) תוקעים את הברבי באמצע (היא בולטת הרבה החוצה). מכינים אייסינג (מאבקת סוכר) מערבבים בו צבע מאכל ורוד, מורחים את העוגה ובלמעלה של העוגה מזליפים את הרם מהמתחת של הבטן שלה עד השמלה. את הפרחים קניתי סוכריות וסוכריות מלבבות ולמטה מסביב הדבקתי מרשמלו. אה, דרך אגב מרשמלו הוא גם מצויים בכדי לייצב את הבובה בתוך הבוא הענק של הבבקה. וכאן כולם החמיאו גם על הטעם (כי הם רגילים לקנות עוגות מרגרינה כאלו מגעילות) וזו בסה"כ עוגה כושית רגילה בחושה.
 

יסמין@

New member
התכוונת כמובן לומר

עוגה אפריקן-אמריקן בחושה
ותודה על המתכון!
 

אבא גאה

New member
../images/Emo5.gif כמובן....

בעלי כל הזמן מזדעזע כשילד אומר "אני רוצה את הברבי הכושית" או "עודה כושית" והוא מאשים בכך את הספר "כושי כלב קט".... (מזל שהוא עוד לא מאשים אותי, זה שהקריא את "כושי כלב קט"......אבל לא יודע, לי המילה כושי/ת נראית כמו מילה חמודה כזו ובלתי מזיקה)
 

יסמין@

New member
הוא צודק.

מה לעשות, אמנם המילה מצויה בתנ"ך (ארץ כוש ומשה נשא אישה כושית) והכוונה לאתיופיה. אבל מה לעשות, במשמעות המודרנית כושי= nigger...
 
ואני נורא אוהבת את המילה

"קושיה"
על כל הקונוטציות הנלוות אליה, כמו ב"סליחה, אבל יש לי עוד קושיה אחת לפני שמתפזרים". כולם מסתכלים עלי כאילו נפלתי מהירח עד שנופל להם האסימון (מהירח?).
 
אני לא מאמינה

שמשאירים אותך יומיים שלמים עם התהיה הזאת. בבקה זו תבנית לעוגה עם חור במרכזה. בד"כ גם יש לה מין צורה גלית כזו. קשה לתאר במילים. משמשת ליצירת עוגות חנק גבוהות קומה שלא כל כך פופולאריות בימינו (אלא אם את מכינה עוגת ברבי).
 
את נשמה ../images/Emo23.gif ../images/Emo70.gif

גם אני לא ידעתי... ועכשיו שגילית לנו, אני מרגישה הרבה יותר בעניינים
!
 

אבא גאה

New member
ככה זה לסביות

מה זה "מקדחה חשמלית נטענת 50 כוח סוס ופרה אחת" כולן יודעות מה זה. (מה זה יודעות, לכולן יש אחת כזו בבית) אבל אמרת בבקה? כאילו דיברת סינית.
 
אז עכשיו שלכדתי את תשומת לבך

יש לי שתי שאלות פרקטיות לגבי עוגת הברבי המופלאה: 1. למה שתי עוגות? אי אפשר לעשות רק עם הבבקה? 2. איך פורסים את הדבר הזה? (שכנעתי את אמא שלי להכין עוגה כזו ליומהולדת חמש של אחיינית שלי, ולגרוף את התואר 'סבתת השנה')
 

אבא גאה

New member
על כל שאלה תשובה

(מאת יצחק לבנון) 1. שתי עוגות כי חייבים לצבור גובה, אם עושים רק את הבבקה אז העוגה תהיה נמוכה מידי, קיימת האפשרות לתלוש בעדינות לברבי את הרגליים. שימי לב בתמונה שגם כאן הברבי היתה גבוהה מידי ונאלצתי ליצור הגבהה מדומה עם קרם. 2. איך פורסים? אחורי שהברבי חולצה בשלום מהעוגה, חתכתי לאורך ואח"כ חילקתי כל חתיכה לריבועים.
 
לתלוש לברבי את הרגליים ../images/Emo2.gif

שבוע שעבר שמנו לב לכך שבאמתחתו של פינוקי הפוסט-יום הולדתי שלוש ערכות בוב הבנאי ואף לא בובה אחת. זוגתי נזעקה וקנתה לו בובה די חביבה (היחידה ששרדה איכשהו את הקרטריונים הפמניסטיים המחמירים שלה). שתי דקות לאחר כניסת הבובה לביתנו היא כבר היתה מפורקת לגורמים (ולאשתי: ככה זה כשקונים תוצרת סינית זולה). כעבור חמש דקות נצפה פינוקי צופה בעניין בטלוויזיה תוך כדי שהוא לועס רגל פלסטית ורדרדה של בובה.
 

אבא גאה

New member
ככה התחיל גם הילד

שהמציא את המאכל הלהיטי "רגל קרושה" יש לו עתיד לילד.
 
למעלה