בדיזינגוף סנטר בכל מיני חנויות של קוסמטיקה בתוך הקניון
מ מ ס ט י ק New member 17/7/10 #104 טוב.. כנראה שאני צריכה לחפש טוב יותר הייתי אתמול אבל זה היה רק לקצת זמן, אני אחפש פעם הבאה טוב יותר. את יכולה להמליץ על חנות ספציפית?
טוב.. כנראה שאני צריכה לחפש טוב יותר הייתי אתמול אבל זה היה רק לקצת זמן, אני אחפש פעם הבאה טוב יותר. את יכולה להמליץ על חנות ספציפית?
נ נופ ר New member 17/7/10 #106 זה היה כמעט בכל חנות שמוכרת קוסמטיקה למקצועיות וגם במכוני פדיקור מניקור ציפורניים וגם יופי היה על דוכן הקבלה סטנד קטן של קולור קלאב.
זה היה כמעט בכל חנות שמוכרת קוסמטיקה למקצועיות וגם במכוני פדיקור מניקור ציפורניים וגם יופי היה על דוכן הקבלה סטנד קטן של קולור קלאב.
מ מ ס ט י ק New member 17/7/10 #107 סבבה../images/Emo13.gif כנראה אני צריכה לבוא במטרה לחפש לק, הפעם החיפוש היה אחרי בגדים
P PeachGirl New member 13/7/10 #38 ... Orly- Midnight Star שיק-266 Eve Cosmetics-42 Lachat-260 ג'ייד-352 שיק-310
P PeachGirl New member 13/7/10 #39 ... ColorClub- Ultra Violet Lachat-311 Cr-59 סאלי הנסון- והוא לא אצלי...ד"א הוא ממש שקוף! שיק-119 ColorClub-Uptown girl ג'ייד 381 (יש לי אותו כבר זמן מה והוא יפייפה!)
... ColorClub- Ultra Violet Lachat-311 Cr-59 סאלי הנסון- והוא לא אצלי...ד"א הוא ממש שקוף! שיק-119 ColorClub-Uptown girl ג'ייד 381 (יש לי אותו כבר זמן מה והוא יפייפה!)
U Ultra marine New member 14/7/10 #64 ../images/Emo99.gif אוהבת את כולם! גם אם חלקם עדינים או קרמיים שפחות הייתי אוהבת על עצמי הצבעים מהממים. אמרתי כבר שאני חולת סוגלים?
../images/Emo99.gif אוהבת את כולם! גם אם חלקם עדינים או קרמיים שפחות הייתי אוהבת על עצמי הצבעים מהממים. אמרתי כבר שאני חולת סוגלים?
P PeachGirl New member 13/7/10 #40 ... קרליין-373 Wow-60 טופ ביוטי-101 Eve Cosmetics-94 Essie- Lapis of luxury Cr-93
P PeachGirl New member 13/7/10 #46 אני אהבתי אותו ח יש לו צבע מיוחד... ולא היו לי בעיות עם המריחה ייבוש וכו' במחיר שהוא עלה (עשרה שקלים) אני מרוצה
אני אהבתי אותו ח יש לו צבע מיוחד... ולא היו לי בעיות עם המריחה ייבוש וכו' במחיר שהוא עלה (עשרה שקלים) אני מרוצה
U Ultra marine New member 14/7/10 #66 מי ידע, מי האמין שלקרליין יש כחול ../images/Emo6.gif הפתעה נעימה.. רק שיש לי כחול דומה לו... (נראה לי לפחות..)
מי ידע, מי האמין שלקרליין יש כחול ../images/Emo6.gif הפתעה נעימה.. רק שיש לי כחול דומה לו... (נראה לי לפחות..)
ע ענבל30 New member 15/7/10 #78 לי ממבט חטוף נראה שהוא זהה ל-275 של שיק ובהתחשב במידע שקראתי כאן ששיק מייצרים את הלקים של קרליין, זה בהחלט הגיוני.
לי ממבט חטוף נראה שהוא זהה ל-275 של שיק ובהתחשב במידע שקראתי כאן ששיק מייצרים את הלקים של קרליין, זה בהחלט הגיוני.
U Ultra marine New member 15/7/10 #80 מצד שני, יש בזה משהו קצת לא הגיוני כיוון שהנוסחאות שלהם שונות...