... טופ ביוטי 158 שיק 278 Essie Playa del platinum
E elina26 New member 16/7/10 #94 השאלה שהכי מטרידה אותי - לכמה זמן הם החזיקו לך? אצלי לרוב לק מחזיק יומיים גג שלושנ וזה ממש מעצבן!
P PeachGirl New member 12/7/10 #18 זה הכל... לרגע זה../images/Emo140.gif האוסף שלי גדל כללל הזמן זה מה שיש נכון לעכשיו =]
ס סקרמנטה New member 13/7/10 #24 גיברת... איפה המספרים/ השמות של הלקים? ../images/Emo3.gif קודם תנוחי, אח"כ תוסיפי תגי זיהוי. בינתיים יהיה פה אחלה משחק של "זהה את הלק". וכמובן תתחדשי!
גיברת... איפה המספרים/ השמות של הלקים? ../images/Emo3.gif קודם תנוחי, אח"כ תוסיפי תגי זיהוי. בינתיים יהיה פה אחלה משחק של "זהה את הלק". וכמובן תתחדשי!
ת תולי01 New member 13/7/10 #48 אוסף מהמם !../images/Emo99.gif איזה מגוון, איזו צבעוניות ! היה כיף לשטוף ת'עיניים על הבוקר בכל הצבעים המהממים האלו ! תודה רבה על השיתוף וההשקעה
אוסף מהמם !../images/Emo99.gif איזה מגוון, איזו צבעוניות ! היה כיף לשטוף ת'עיניים על הבוקר בכל הצבעים המהממים האלו ! תודה רבה על השיתוף וההשקעה
S sHiR TaDmOr New member 13/7/10 #50 איזה יופי של צבעים ! ממש כיף לראות את כל המגוון הזה על הבוקר. אגב, תגידי, איך הכסוף של טופ ביוטי? בא לי לק כסוף מטאלי פתאום
איזה יופי של צבעים ! ממש כיף לראות את כל המגוון הזה על הבוקר. אגב, תגידי, איך הכסוף של טופ ביוטי? בא לי לק כסוף מטאלי פתאום