עוד אנשות למחנה אקסל ,כמה חביב!
C cold metal ass New member 22/8/06 #72 לגמרי ! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
א אור גולן New member 22/8/06 #9 ברוכית בובע ../images/Emo24.gif אחחחחחחחחח איזו תמונה האמת, אני יותר אוהבת את סלאש, מכל הבחינות.. אבל שיהיה. נעים להכירך אני אור בת 14 (בדיוק כמוך) מבאר-שבע. אני בטוחה ששמת שאני הכי חביבה בפורום ^^ סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם כולם מדהימים, אחד אחד יש לך אחלה בחירות במוזיקה, גם על אירוסמית'. את שומעת תמיד רוק או גם פופ
ברוכית בובע ../images/Emo24.gif אחחחחחחחחח איזו תמונה האמת, אני יותר אוהבת את סלאש, מכל הבחינות.. אבל שיהיה. נעים להכירך אני אור בת 14 (בדיוק כמוך) מבאר-שבע. אני בטוחה ששמת שאני הכי חביבה בפורום ^^ סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם כולם מדהימים, אחד אחד יש לך אחלה בחירות במוזיקה, גם על אירוסמית'. את שומעת תמיד רוק או גם פופ
J just טלוש New member 22/8/06 #11 ../images/Emo13.gifתודה ואממ.. אני שומעת לרוב רוק.. לפעמים מעט רוק ישראלי כמו ירמי קפלן[כמו שהבנתם לפי החתימה שלי שהוא בעלי ] ואמ..זהו כן לרוב רוק אבל אני לא מסוגלת לשמוע פופ..ממש לא.:S וכן שמתי לב גם אני מחבבת אותך [מצטרפת לרשימת החיבובים אה?] תודה
../images/Emo13.gifתודה ואממ.. אני שומעת לרוב רוק.. לפעמים מעט רוק ישראלי כמו ירמי קפלן[כמו שהבנתם לפי החתימה שלי שהוא בעלי ] ואמ..זהו כן לרוב רוק אבל אני לא מסוגלת לשמוע פופ..ממש לא.:S וכן שמתי לב גם אני מחבבת אותך [מצטרפת לרשימת החיבובים אה?] תודה
J just טלוש New member 22/8/06 #17 הרגת אותי../images/Emo6.gif עכשיו קראתי את ההודעה שוב ואמרת שאהבת את סלאש יותר מכל הבחינות את מתכוונת בגאנז של פעם? או שאת חושבת שסלאש יותר סקסי מאקסל? אז גמאני מעדיפה את גאנז של פעם על גאנז של היום כי סלאש שולט . אבל אקסל יותר יפה מועחחעחע
הרגת אותי../images/Emo6.gif עכשיו קראתי את ההודעה שוב ואמרת שאהבת את סלאש יותר מכל הבחינות את מתכוונת בגאנז של פעם? או שאת חושבת שסלאש יותר סקסי מאקסל? אז גמאני מעדיפה את גאנז של פעם על גאנז של היום כי סלאש שולט . אבל אקסל יותר יפה מועחחעחע
J just טלוש New member 22/8/06 #12 למה אתה מוכר לי??../images/Emo12.gif צחר..צחר.. אתה אוהב היהודים במקרה?!
J just טלוש New member 22/8/06 #39 אהעעעעעעעעעעע../images/Emo9.gifנכון../images/Emo3.gif אי אוהבת גם היהודים