עפים בגלל שאין הם מאחרים יש להם עוד לאסוף בקבוקים והם כבר בדרך למשימה הבאה בקיצור איזה קרועע זהה הנדב הזה אין הוא פשוטטטט קרוע חח תזכה למצוות חח כל מילה שנייה ככה ראסמי צודק לובו... מעניין באמת על מה הוא כעס אליו
חחחחח הם הוציאו עכשיו את נעמה טוב יותר כי ראו שהיא לא סתם קוטרית למרות שזה קיטור והוא צחק ככה חחח איזה משימות מגניבות הקטע המגניב שהשני מושך אז יש להם סיכוי עם לובו ונדב מסתבכים וחני נעלמת זה נראה מגניב מעניין מה יהיה
זה היה מצחיק עם הפרות איך שחיים רקד איזה מגניב ששוב חיים ונעמה עקפו את כולם ועכשיו רואים שהיא לא כזאת קרצייה שהוא גם קצת אדיש כזה אבל בצורה של צחוק חצי ציני כזה חחח
אוקיי הם חוזרים לתל אביב מחר נכון??? כלומר שבוע הבא מגניבבבבב זה היה יפה היום חני ממש אחלה חבל שהיא יצאה עם יקיר הזה חני וחיים אם הם היו ביחד היו מקבלים את הגיפ על בטוח ואל תשכחו שאחר כך יש עוד 2 בתים זה יהיה מגניייף
נעמה שיגעה לו את השכל, היא כל הזמן רק בכתה, והאשימה אותו..... בכל מקרה, חוסר תאום של חני ויקיר די דפק אותם..... איזה יופי העקיפה של לובו ונדב!! פשוט היה מצחיק שחיים אמר לנעמה -"יו!!" והיא שאלה "מה?! שוב טעינו!?!?" והוא ענה לה "לא, הם לפנינו" והיא זילזלה "לא נכון, זה ג'יפ אחר" ואחרי כמה שניות "יו, זה הם!!" חחחחחחחחח אין, אבל פשוט אין על נדב ולובו!!
הלחץ והקוטריות שלה היא לא קולטת שככה לא שטים בקייק והצרחות שלה באוזן שלי מהטלוויזיה ממש לא נעימות היא נראית מגניבה וכל זה אבל בתנאי לחץ לא ממש הולך לה אחד צריך לחתור חזק והשני לנווט את הכיוון הכללי וגם לעזור קצת וייאלה חגבים טעים ממממ שוב אני אגיד אחלה תוכנית כולם בגלל שהם הפכים הופך כל צוות לאחלה כאלה קשה לבחור מי יותר מתאים
אין לי בעיה לאכול משהו שלא אכלתי ואני לא מכיר אני אוהב לאכול הכל פרט לכמה דברים כמו טונה נקניקיות חצילים ואבוקדו ועוד כמה בקטנה אבל בשביל תוכנית אין לי בעיה לאכול הכללל