אז הנה הפרק השבועי מגיע.....

חח יאאלה בדוק ניראה לי חני ויקיר עפ

עפים בגלל שאין הם מאחרים יש להם עוד לאסוף בקבוקים והם כבר בדרך למשימה הבאה בקיצור איזה קרועע זהה הנדב הזה אין הוא פשוטטטט קרוע חח תזכה למצוות חח כל מילה שנייה ככה ראסמי צודק לובו... מעניין באמת על מה הוא כעס אליו

omer landau

New member
מתחיללללללללללללללל

חחחחחח עכשיו הוא ברא את הקו המקוקו חחח לובו הזה מעניין אם הם יתחילו את הפרק השני מהסירות בכנרת שנעמה וחיים ינצחו ........

omer landau

New member
ואייייייי איזה מגניב

חחחחח הם הוציאו עכשיו את נעמה טוב יותר כי ראו שהיא לא סתם קוטרית למרות שזה קיטור והוא צחק ככה חחח איזה משימות מגניבות הקטע המגניב שהשני מושך אז יש להם סיכוי עם לובו ונדב מסתבכים וחני נעלמת זה נראה מגניב מעניין מה יהיה

omer landau

New member
איזה יופי

זה היה מצחיק עם הפרות איך שחיים רקד איזה מגניב ששוב חיים ונעמה עקפו את כולם ועכשיו רואים שהיא לא כזאת קרצייה שהוא גם קצת אדיש כזה אבל בצורה של צחוק חצי ציני כזה חחח

omer landau

New member
חני ויקיר האלה

היא חכמה כזאת ומובילה עניינים אוקיי ליד הנחל עשתה טעות ולו יש חוכמת שכונה אבל הוא מצחיק כזה
איזה מצחיק עם הבקבוקים איך המלצריות עזרו למשוגעים האלה ואני לא מבין איך נדב ולובו עקפו את נעמה וחיים מוזררר אחלה תוכנית ואיי היא ממש טובה התוכנית הזאת

omer landau

New member
אתה נוסע על BMW ואין לך חמש שקל???

אוקיי הם חוזרים לתל אביב מחר נכון??? כלומר שבוע הבא מגניבבבבב זה היה יפה היום חני ממש אחלה חבל שהיא יצאה עם יקיר הזה חני וחיים אם הם היו ביחד היו מקבלים את הגיפ על בטוח ואל תשכחו שאחר כך יש עוד 2 בתים זה יהיה מגניייף

כן יאלהה איזהה דבר איך אני אוהב את

הסידרה הזאת ונעמה הזאת פשוט קוטר יוו איזה מעצבנת אני במקום חיים מביא לה מכות באמא שלי איזה מעצבנת...

תראה.....

נעמה שיגעה לו את השכל, היא כל הזמן רק בכתה, והאשימה אותו..... בכל מקרה, חוסר תאום של חני ויקיר די דפק אותם..... איזה יופי העקיפה של לובו ונדב!! פשוט היה מצחיק שחיים אמר לנעמה -"יו!!" והיא שאלה "מה?! שוב טעינו!?!?" והוא ענה לה "לא, הם לפנינו" והיא זילזלה "לא נכון, זה ג'יפ אחר" ואחרי כמה שניות "יו, זה הם!!" חחחחחחחחח אין, אבל פשוט אין על נדב ולובו!!

omer landau

New member
אוקיי נעמה זה באמת באופי שלה

הלחץ והקוטריות שלה היא לא קולטת שככה לא שטים בקייק והצרחות שלה באוזן שלי מהטלוויזיה ממש לא נעימות היא נראית מגניבה וכל זה אבל בתנאי לחץ לא ממש הולך לה אחד צריך לחתור חזק והשני לנווט את הכיוון הכללי וגם לעזור קצת וייאלה חגבים טעים ממממ שוב אני אגיד אחלה תוכנית כולם בגלל שהם הפכים הופך כל צוות לאחלה כאלה קשה לבחור מי יותר מתאים

omer landau

New member
אני הייתי אוכל את זה

אין לי בעיה לאכול משהו שלא אכלתי ואני לא מכיר אני אוהב לאכול הכל פרט לכמה דברים כמו טונה נקניקיות חצילים ואבוקדו ועוד כמה בקטנה אבל בשביל תוכנית אין לי בעיה לאכול הכללל

למעלה