אז הנה הפרק השבועי מגיע.....

shlomov2001

New member
אל דאגה

זה מה שאמור היה להיות, אבל עכשיו מה שיקרה זה ככה: כל המקומות השניים (בכל בית) מתחרים על הזכות להיות הזוג הרביעי בגמר.

omer landau

New member
זה אפילו יותר נחמד

אני שונא את מה שקרה פה עם האס אם אס נו אז איפה אחיך??? ואיי זאת ממש אחלה תוכנית

טיפקסית

New member
סיכום פרק שני

תחרות צמודה בין שני זוגות חיים ונעמה שהתחילו את היום רע [מאוד] פשוט תפסו את עצמם בידיים והבינו שבלי שיתוף פעולה זה לא יילך. גם הפעם נעמה התלונה אבל בקטטע של החתירה בקנו היא בהתחלה לקחה פיקוד. נכון היה להם ויכוח ואגב נראה לי אני לא יודעת המשפט "אתה כבר לא אוהב אותי יותר" זה היה בהשפעה רעה של החגבים. נדב ולובו התברברו קצת יותר מדי אבל אני חושבת שבשבוע הבא למרות הכל הזוג שיהיה לו רגע של פספוס קל פשוט לא יצליח לחזור לעצמו. יהיה קרב מותח ואני חושבת שלפי דעתי חיים ונעמה לוקחים את המקום הראשון בבית הנוכחי

אז כן....

חיים ונעמה ניצחו גם הפעם, אחרי שנעמה הבינה שהיא משגעתלחיים את השכל, ועשו איזה שיחת סולחה ברכב, למרות שחיים פחד מחוק מרפי שיכניס את הרגל... אחרי זה בחיפוש אחר הקנו שנעמה המשיכה בדרך עם חיים והייתה בטוחה שהנדב ולובו טועים... יקיר וחני, שהגיעו ומצאו את כל הבקבוקים במקום אחד (מ-ו-ז-ר), והכי מצחיק שהם חשבו שהם רק במקום השני אחרי שהקופאית אמרה להם שהיה רק זוג אחד... אחרי זה הנפילה של יקיר למים, וההתנהגות שלא כמו ילד קטן ("אתה לא רוצה לעזור?" "לא!"), הוא פשוט קרע אותי בהתנהגות שלא... חבל, ההתחלה שלהם הייתה מזהירה... וכמובן, הם הגיעו למקום השני ("אתמול והיום במקום השני, מחר במקום הראשון בעז"ה!), נדב ולובו, הצמד הכי טוב של התכנית הזאת, הטעויות שלהם בניווט בתחילת היום היו פשוט איומות..... בקיצור, היום היה מצחיק, מרתק ובאמת מותח! נחכה לשבוע הבא...

השתנתי מצחוק!

כל התוכנית הזאת כל כך הצחיקה אותי במיוחד הדיבורים של יקיר ולובו. רק חבל לי שהם אלה שהיו צריכים ללכת (חני ויקיר). הם היו זוג מצחיק ומקסים!!

omer landau

New member
נעמה........

אוקיי לפי הקורות שלה באתר היא נשמעת כמו אחלה בחורה אבל לפי הקיטורים שלה בטלוויזיה היא לא טובה בלהפסיד שיכול להיות שזאת תכונה טובה אבל לנדנד לעצמה להתקדם ולא לשותף שלה בקטע של החתירה בקייק הוא היה צריך לחתור חזק והיא חלש עם לנווט ימינה ושמאלה לא כמו שהיא עשתה אךךךךךך כואב לי בידיים למרות שביוון בים שם אז עשיתי קייקים ואחרי עשר דקות שאתה חותר חזק זה כבר כואב בצורה לא נורמלית עשינו תחרות חחח

omer landau

New member
נכון.... זה באמת ממש לא קל

ויש לחץ של התחרות וזה אפשרי במקרה הזה היא טעתה ונלחצה יותר מידי לדעתי האישית .......

chen ח ן

New member
שאלה לחיים ומסר עקיף לנעמה

לחיים, אתה נראה בחור מקסים, נחמד, רגוע, תרבותי ועוד ועוד. עם כל זה, איך אתה מצליח לא להוריד לנעמה סטירה? היא כל כך מעצבנת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

צודקת במאה אחוז

וואו, איך שהיא מעצבנת הנעמה הזאת.... כל התוכנית היא הדבר היחיד שהרגיז אותי... באמת תוכנית יפה, מושקעת ומדהימה אבל למה להרוס. חאלס נעמה עם הלקקנות הזאת, מעצבנת!

niva99

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo45.gif

נעמה
מעצבנננננת בטרוף.

ori 15

New member
ענק ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תכנית ממש מצויינת
כל רגע בתכנית היה מהנה
קודם כל, אני חייב לציין שכל פעם שצילמו את נעמה וחיים - הנעמה הזאת עיצבנה אותי בטירוף, כל פעם מקטרת או כל דבר אחר מעצבן.. "אל תסגור את המכסה חזק"...ויש לה רק תלונות אחרי שחיים מבקש שיעזור לה למשוך את הקייאק בסוף - היא אומרת לו שאי אפשר לחתור ונשארת לה על הקייאק דווקא בסוף, פתאום התחילה להירגע ואפילו לבקש סליחה על מה שעשתה בכל היום הזה....כל הכבוד לה
מקווה שפעם הבאה תהיה רגועה - למרות שזה לא היה נראה כך בפרסומת לפרק הבא...
יקיר וחני שהתעכבו במשימה של 4*4, זאת בעקרון הייתה הטעות שלהם, לא מבין למה לצאת מהג'יפ שזה משימת ניווט בשטח
העיקר שלובו ונדב לא הגיעו אחרונים
שיהיה להם בהצלחה שבוע הבא

היה מצחיק בטירוף..

והזוג שרציתי שינצח- לא ניצח והודח. לא נורא. אבל בכל זאת הימרתי על לובו ונדב. נראה כבר. היה כיף לצפות. מחכה לשבוע הבא. מתי יש שוב אמצע- סוף הדרך?

למעלה