אז הנה הפרק השבועי מגיע.....

ש.....

זאת תוכנית של דתיים וחילונים, ודתיים נוהגים לאכול רק מאכלים שכשרים להם על פי התורה, ועל פי התורה חזיר לא כשר........ אז לא יביאו לתכנית חזיר......

Elicoz19

New member
הפסד שלהם

וגם שלא יאכלו אף אחד לא מכריח אף אחד לאכול שום דבר. אבל מה שהיה בתוכנית זה מגעיל.. מנטלית זה פשוט דוחה לא יודע איך הם הסכימו לכזה דבר. ועוד כשר אלק, הדבר הזה כשר וחזיר לא? מישהו פה השתגע.

נשמתי......

אם תפתחי בתורה תראי שזה כשר וחזיר לא... את צודקת, אף אחד לא מכריח את השני לאכול חזיר... איש באמונתו יחיה!

השומרת

New member
כלב זה לא כמו חזיר

נעמה כל כך מופתעת: מה לא אכלת אף פעם חזיר? ואז חיים מחזיר לה: מה לא אכלת אף פעם כלב? והיא ישר מתעצבת : זה לא אותו דבר זה לא אותו דבר.. ואז היא אומרת לו אנחנו באנו מאותה תרבות, כביכול. והוא אומר לה : לא ממש! לא ממש!

gurfi

New member
הייתי שם! הייתי בטורבינות.....

הייתי שם בטיול השנה זה מקום יפה...

יש לי הרגשה מוזרה

שנעמה ובן זוגה יודחו הערב. בכל מקרה, הטורבינות צריכות להיות דבר מפחיד. מענין מה יבחרו בT נדב ולובו!

וואי.....

נעמה הזאת כזאת בכיינית- באמת מסכן חיים!! אבל איזה פדיחה, הם בכלל הלכו לכיוון אחר..... חחחחחחח!! מעניין למה לובו כועס על נדב... היה מצחיק איך שהוא עצר טרמפים, אולי האמונה שלו כזאת עצבנה את לובו, שהוא כל הזמן אומר "ה' ככה והקב"ה ככה..."- לא יודע, אולי נגלה את זה בהמשך הפרק..... חני ויקיר באמת מפתיעים לטובה... איזה מהירות, ויש לחני אומץ, כי אני בחיים לא הייתי עולה ככה על טורבינה...

shlomov2001

New member
חכו חכו

תראו את יקיר מתחיל להתפקע מצחוק אימתני עם החרקים. זה קורע...

אין איך אני אוהב את זה חבל שלא כל י

יום הסידרה הזאת הלוואי נדב ולובו יזכו... דרך אגב תיראו יש המירוץ לדירה ביום ראשון תראו גם יפה

טיפקסית

New member
יאללה חיים ונעמה

עוד קצת יאללה חבר'ה לעודד את חיים ונעמה הם צריכים את זה לניצחון. לי דווקא יש הרגשה שחני ויקיר הולכים להגיע לסוף דרכם הערב. טוב נראה

בדוק שחני ויקיר הגיעו לסוף הדרך...

אבל רק נדב ולובו!! אין הם פשוט מתואמים, הם הכי מבוגרים, לא יודע, אולי זה משפיע על החלטות שלהם, אבל הם פשוט מוצלחים ביחד!

אסה אם חני ויקיר ילכו אין באסה

הלוואי יעשו כמו במירוץ למיליון שהיום כזה לא מעיפים ככה שזה הפעם הראשונה מתוך 3 שלא מעיפים אמןן והם עושים כזה דבר מאריך תתוכנית חח שלא יגמר לעולם...

yuyu yop

New member
איך אהבתי

שלובו אמר : "היום הגענו מקום אחד לפני האחרון וגם מחר אנחנו רוצים להגיע אחד לפני האחרון"

omer landau

New member
SMS

אני מחכה לראות מי המשתתפים האחרים בבתים האחרים גם צריכים להיות צמדים מגניבים כאלה צריך להיות יפה יש לי הרגשה שבתוכנית הגמר שישארו זוג מכל בית אז יבקשו מהצופים להחזיר צוות אחד מאלה שהיו בעבר ככה שיהיה עוד בית של 4 רק הבית האחרון אני אומר את זה כי אני שונא את כל מה שקורה במדינה הזאת עם הSMS

למעלה