אז הרוע והרמאות משתלמים במירוץ למיליון אלכסה ורז אתם בושה

לא מכירה את המחקר על נשים יפות בבית המשפט

לדעתי באופן טבעי אנשים מקשרים יופי לתכונות טובות וכיעור לתכונות רעות, כמו באגדות שבן הנסיכות הטובות יפיפיות והמכשפות מכוערות.

אני אתן לאלכסה ורז להנות מחמת הספק ואניח שזה לא היה בכוונה (למרות שאין ספק שהם לא נזהרו במיוחד בדרכם חזרה), אבל התגובה שלהם אחרי שזה קרה הייתה מעצבנת, הם בקושי מילמלו סליחה ורצו הלאה כדי לנצל את היתרון שזה נתן להם ולדעתי ככה לא מתנהגים.

זה שגל מתנהג לא יפה לליאל לא מצדיק איך שאלכסה התנהגה כלפיו, היא הרי גם העליבה את ליאל (קראה לה גמדה, אמרה שכולם מתים שהם כבר יעופו, עינטזה מולו מול הפרצוף של ליאל וכולי).

אני באמת לא חושבת שהיופי שלהם היה להם לרועץ, היו מתמודדי ריאליטי יפים ואהודים והיו מתמודדי ריאליטי שלא היו אהודים ולא היו יפים.

moshavnikit

New member
אני יודעת שאת לא אלכסה

ההסרת אחריות הזו לא הגיונית בעיני.
&nbsp
אם זה היה שפה ושם אנשים לא אוהבים אותה אז היה אפשר לתרץ את זה כקינאה, אבל כשכל כך הרבה אנשים לא סובלים אותה.. אז קינאה?! ממש לא.
וזה שנתת את רומי כדוגמא רק אמור להוכיח לך שזה לא קשור לקינאה אלא לדברים ספציפיים באלכסה שגורמים לכך שלא יאהבו אותה.

אורישקי

New member
שוב, עניין של עריכה

השנאה לאלכסה מוגזמת לגמרי.
אם מסתכלים על זה זה נראה שלאלכסה ורז הייתה הרבה פחות בעיה עם שאר הזוגות מאשר אלה ווובה - שזוגות אומרים במפורש שהם לא חברותיים אליהם בכלל.

מסכימה...אנשים קצת נסחפו...

אגב, שי התייחס לשני לא פחות גרוע מגל לליאל...
אנשים קצת איבדו פרופורציות ושכחו שזה משחק...
היחס של הזוגות אחד לשני ולאחרים הוא זה שמשנה, לא מי ניצח במשימה ושם עצור...

DANAMIR4

New member
אבל שי לא נשוי לשני ויש הבדל גדול

וגם אם לעיתים התנהג לא יפה הוא תמיד ידע להתנצל

לדעתי אין קשר לזה שהוא לא נשוי לה...

אני חושבת שצריך להיות כבוד מינימלי לבני אדם, ולבן הזוג שלך במירוץ.
דווקא לא זכורה לי התנצלות בכל פעם שצרח עליה והתנהג כמו ילד בן 5 שעובר התקפת זעם.
מצחיק אותי שמצד אחד הוא מכבד כל כך את החבר שלו שהוא לא מוכן לחבק אותה לצורך משימה אבל להשפיל אותה זה בסדר...
אגב, אני בטוחה שגם גל התנצל בסופו של דבר...במיוחד אחרי שראה את כל הרעש שזה עשה...
&nbsp
ההתנהגות של שניהם מגעילה בעיני...

DANAMIR4

New member
ברור שיש, מה זאת אומרת

עם בן זוג למרוץ לא צריך להעביר את החיים , לעשות איתו ילדים ולבנות משפחה.
לא יודע מה איתך אני אבל אני מאישתי מצפה ליחס אחר מאשר מהחברות שלה, או מהידידות שלי.
אבל בכל מקרה להגיד שלשי אין כבוד מינמלי אל שני זו פשוט הגזמה.
הוא אולי מתעצבן לפעמים אבל לא היו מצבים של חוסר כבוד.
גל פשוט השפיל את אישתו לעתיד ואם היא מוכנה להעביר את חייה בצורה הזו שיבושם לה....

גם אני חושבת שרז ואלכסה נשפטים קצת שלא בצדק

אולי בגלל שהם הזוג היפה הציגו אותם מאוד דביקים. את אלכסה הוציאו רעה וכנראה שבטבע שלה היא באמת תחרותית מאוד.

באופן אישי רז היה אחד המתמודדים המרשימים במירוץ. מבחינת זוגיות, והמירוץ זו תחרות זוגית, הם זוג מאוד בריא עם דינמיקה ותקשורת טובה. אני הייתי נותנת ניקוד גבוה לתמיכה ולאין מריבות שלהם. הם לא אחראים לקטעים הדבקים או הרעים שבחרו לשדר שוב ושוב. אני חושבת שבגלל שאלכסה יפה אז קצת מחמירים איתה ועושים ממנה יותר רעה מאיך שהוציאו אותה.
למה שי ושני או וובה ואלה אינם זוגות לדעתך?

טוב ששאלת כי שכחתי לענות על זה לפני כן

רז ואלכסה וגל וליאל הם זוג בחיים- חברים /מאורסים. אלה וובה ושי ושני לא, הם מכירים אמנם כמובן אבל לא בזוגיות רומנטית. נכון שמצופה מכל זוג גבר ואשה להתנהג יפה אחד לשני, אבל מזוג לחיים מצופה הרבה יותר ולו מכוח ההבנה שהם אמורים לאהוב את את השני, בעוד שאלה וובה, למשל- לא.
לכן ההתפרצויות של וובה כלפי אלה [אם היו] ושל שי כלפי שני, שגם גרמו לה לבכי, מתקבלות יותר בהבנה כי סך הכל הם לא ממש חייבים משהו אחד לשני מעבר לדינמיקה שלהם במרוץ והרצון לנצח.

SivanCA

New member
את צודקת בקשר למצלמה שהייתה עליהם...

אם הם לא היו כאלה מקורבים ומיוחסים....היו מוציאים אותם כמו את יתר הזוגות....
בחלק השני אני לא כל כך מסכים עם מה שהיסברת יפה....לדעתי בגלל שהם היו שחקנים....ונתנו להפקה את השואו שביקשו מהם...אז הציגו אותם דביקים....אבל אם יש "מציאות" בריאליטי אז נראה לי שבלי ההנחות של ההפקה הם היו יוצאים ב"מציאות" הרבה יותר גרוע....ולדעתי הרבה יותר קרוב למה שהם בחיים הרגילים שלהם....דביקים..... מתנשאים... בקיצור די חר$%#....ולדעתי יותר אלכסה מרז שהוא בסך הכל כנראה הרבה פחות מפלצת ממנה.....בכל זאת הוא רצה לעזור לבועז בגרוזיה והיא לא הרשתה לו....

w i n n e r r r

New member
ברוך השם ה"גולדיגרית" הזאת עפה

חבל לי על רז עושה רושם של בחור טוב סך הכול.

למה אתם חושבים שזה מכוון?

יכול להיות שאתם חושבים ככה בגלל שזה אחד הזוגות השנואים במירוץ וגם מעשה טוב שלהם לא ישנה את דעתכם?
אני שונא אותם אבל אני לא יודע אם זה מכוון או לא. מה שכן, התגובה שלהם הייתה יכולה להיות יותר מנומסת ומתנצלת במקום לזרום עם זה, להתנצל קצת, ולהיות מובכים עם עצמם.
אני שונא אותם אבל אני לא רוצה לשפוט אותם לפי מעשה שאני לא יודע באמת אם הוא מכוון או תמים.

SivanCA

New member
אין שום משמעות אם זה הכוונה או לא....חוץ ממי שהם

היסברו כאן.... שהכוונה לא משנה
כמו בכביש פגעת.....תשלם אם היתכוונת ואם לא
הדבר היחיד שמשנה זה האופי שלהם ומי הם באמת....אבל את זה אף פעם לא נוכל באמת לדעת למרות שלינור נגעה בקלות באלכסה היא עשתה סיצנה כאילו מי יודע מה עשו לה....וקיללה את לינור....היבטחה להתנקם בה....להעיף אותה מהמירוץ.....

הכוונה חשובה מאוד...

אנחנו יודעים מה האופי שלהם בלי קשר למעשה אבל ככה לקפוץ עליהם דווקא על פעולה אולי תמימה? תמצאו סיבות לגיטימיות יותר ויש מלא.

אורישקי

New member
על מה את מדברת?

נתחיל מזה שאם וובה ואלה היו עושים כזה דבר במפורש במכוון לאחד הזוגות (ובמיוחד לזוג לא אהוב כמו רז ואלכסה) כל התגובות היו תגובות של הערצה כלפיהם על כמה שהם תותחים. כשזוג לא אהוב עושה את זה לזוג אהוב זה אוטומטית נתפס כרע.
ובקטע שהיה לה עם לינור - זו הייתה לינור המטומטמת שהתנגשה באלכסה והתחילה לקלל אותה.

אני לא יכולה לדבר בשם אחרים אבל מבחינתי בדיוק להפך

מההתחלה היו לי שני זוגות של פייבוריטים - וובה ואלה וטום ואוריאל (ובהמשך גם שי ושני התחבבו עלי אבל זה היה הדרגתי יותר).

בהתחלה הזוגות פוצלו לשתי קבוצות (החלטה טובה של ההפקה, אחרת היה יותר מידי עומס והיה קשה לתת לכל זוג תשומת לב). בפרק הראשון ישר וובה ואלה התחבבו עלי, והם לא היו אז אנדרדוגים בכלל, להפך, הם תיקתקו את המשימה מהר (נדמה לי שהם גם היו ראשונים, לא?). מי שהגיעו אחרונים הם טילטיל ומזרחי שנשארו בעור שיניהם במרוץ. למה ישר אהבתי אותם? בגלל הקסם האישי שלהם, בגלל ההומור, בגלל הדינמיקה המשעשעת בינהם. כנ"ל לגבי טום ואוריאל שהופיעו ראשונה בפרק השני והיו הפייבוריטים שלי, כמו וובה ואלה, מהרגע הראשון שראיתי אותם.

שני הזוגות המשיכו להיות חביבים עלי כל המרוץ בדיוק באותה המידה אבל טום ואוריאל נפלו בעיני בפרק לפני האחרון, בגלל שפירססו את וובה ואלה למרות שאמרו שלא יעשו זאת שוב. כל כך התעצבנתי עליהם באותו הרגע שהרגשתי שאם הם יודחו לא יהיה לי כזה אכפת. אבל התגובה שלי הייתה לגמרי מוגזמת וחזרתי לחבב אותם (אם כי עם מכה קלה בכנף, ליד השריטה מגרוזיה כשלא חיכו לזוגות האחרים במשימת הגז), הם עדיין פייבוריטים שלי ואני הכי אשמח לגמר שלהם עם וובה ואלה ושי ושני.

למה התגובה שלי הייתה מוגזמת? דווקא מפני שהם פייבוריטים שלי ואני מצפה להרבה יותר ממי שאני אוהבת. אם למשל מאירי ודניאל היו עושים את זה, היה רק עובר לי בראש: "איזה באסה, אבל אמרתם שלא תצביעו להם יותר!", אם אלו היו אלכסה ורז אז התגובה שלי הייתה: "איזה באסה, אבל אמרתם שלא תצביעו להם יותר! מאנייקים!", אבל מכיוון שזה היה זוג שאהבתי אז התאכזבתי מהם בלי פרופורציה.

אם וובה ואלה היו הופכים את העגלה של זוג אחר, מפטירים התנצלות רפויה ורצים הלאה כדי לנצל את היתרון על פני הזוג שהם עיכבו - הם כבר לא היו פייבוריטים שלי יותר, וכנ"ל אם וובה היה מדבר לאלה כמו שגל מדבר לליאל. בתוכנית הספציפית הזו אני מחבבת זוגות בעיקר לפי רמת העיניין שיש לי מהם, אם הם משעשעים אותי, אם כייף לי לראות אותם. האלמנט המוסרי פחות חשוב אצלי מאשר באח הגדול, ששם זה הקריקטריון העיקרי שלי, אבל לא הייתי יכולה לאהוב זוג שמשחק מלוכלך.

וואו. בדיוק מה שאני הרגשתי. מדהים.

למעלה