אז הרוע והרמאות משתלמים במירוץ למיליון אלכסה ורז אתם בושה

l86

New member

אורישקי

New member
יכול להיות שאת צודקת

אבל מהיכרות שלי עם הקהל הישראלי אין שום בעיה עם אנשים שמשחקים מלוכלך - כשהם כבר פייבוריטים. תאמיני לי שהעריכה הייתה גורמת למהלך כזה של אלה וובה להיראות כמו גאונות צרופה או חוכמת רחוב כלשהי.
ולגבי טום ואוריאל - קראתי את התגובות האלה וממש לא הבנתי מה הבכי, אפשר לחשוב שהם רצו לכנסת והלכו נגד המצע שלהם, או הפרו נדר או משהו. בסה"כ אמרו את זה לעצמם ואז הגיעו למצב שאלה ווובה באמת היה הזוג שהשתלם להם לעצור.

לדעתי זה תלוי במשחק, אין דין הישרדות כדין המרוץ

בהישרדות לשחק מלוכלך זה חלק מהמשחק, אבל גם עד רמה מסויימת. לעשות בריתות, לשקר, להפר בריתות - זה לגיטימי, אבל גם שם יש גבולות. לא ראיתי את כל העונות של השרדות, אבל ראיתי למשל את האולסטארס, ולשם דוגמא: שפקס מאותה העונה לא היה פופולרי בקרב הקהל בגלל ההתנהגות הכוחנית שלו, לא כל כך בגלל מה שהוא עשה אלא בגלל איך שהוא עשה את זה.
המרוץ זה משחק נקי יותר, לא חייבים לשחק מלוכלך כדי לנצח ולכן נראה לי שהתנהגות כזו לא מתקבלת יפה בקרב הצופים.
במרוץ הבריטי שראיתי היו 4 זוגות, 3 זוגות שיחקו נקי אבל הזוג הרביעי לא בחל בלכלוך, במיוחד אחד מבני הזוג. היה שם בחור שעשה כל מיני טריקים למתמודדים האחרים, למשל, כשהם היו ברכבת בהודו עם זוג אחר הוא קשר לזוג השני את השרוכים עם התיקים, מה שגרם להם לאבד זמן יקר. מה שאהבתי אצל הזוג שהוא חיבל בהם, שלמרות שהם כעסו הם לא נקטו נגדו צעדים דומים. בת הזוג של השחקן המלוכלך לא יזמה את המהלכים האלו אבל היא גם לא התנגדה להם וזרמה איתו בסך הכל, לכן גם לא אהבתי אותה. באיזשהו שלב הוא כנראה הגזים ועבר על החוקים והעיפו אותו מהמשחק (לא הסבירו למה) והצמידו לבת הזוג שלו מתמודד אחר (בתוכנית הזו הזוגות לא באו כצמדים מראש אלא צוותו ע"י ההפקה בת-בן ולכן בת הזוג שלו נשארה במשחק).
אני חולקת עלייך בעיניין האהדה של הציבור הישראלי, למעט הישרדות שהחוקים שלה קצת שונים, אני חושבת שהקהל דווקא לא מעריך התנהגות לא ספורטיבית, אבל השאלה היא עד כמה ההתנהגות הלא ספורטיבית הזו היא ברורה לקהל, כי אנשים מפרשים סיטואציות בצורה שונה.
אני חושבת שהקהל הישראלי גם נרתע מיהירות, מתמודדים שנתפסים כיהירים ושחצנים בדרך כלל לא פופולרים במיוחד אלא אם יש להם תכונות חזקות אחרות שמכפרות על זה.

Gרר

New member
לגבי תום ואוריאל

בפרק הקודם בגלל שהם היו במקומות האחרונים לא היתה להם ברירה אלא לשבור לעצמם את המילה ולנסות לעכב את הזוג היחיד שהיה נראה שרוב הסיכויים שיהיה אחריהם (וובה ואלה) אבל הנה בפרק הנוכחי הם עמדו במילה שלהם ושהחיינו וקיימנו ליאל וגל קיבלו את הפרסה המבורכת.

Bar EL

New member
הבעיה שלי איתם הייתה בעיקר שהם היו דביקים ברמות

זה כבר נהיה מעיק ומונוטוני שהם כבר הפסיקו לעניין אותי.
אני עדיין חושב שהשנאה כלפי אלכסה היא מוגזמת, אז נכון היא ילדה מאוד מעצבנת, דביקה ובעיקר ילדותית.
אבל אני לא חושב שהיא רעה או משהו כזה, פשוט תחרותית מאוד
אני דווקא בעד לשחק את המשחק עד הסוף(כל עוד זה בגדר משחק נטו!!!) למרות שבמקרה של מה שקרה לגל בלונדון אני חושב שהיא קצת עברה את הגבול כי הוא נפגע מעבר למשחק למרות שזה לא היה בשליטתה, אני חושב שבמקומה ובמקום רז הייתי פשוט נשאר במקום לכמה זמן כדי לוודא שהכל בסדר, לא ישר הולך לרמז הבא.
כנ"ל לגבי מה שקרה עם אלה ו-וובה בפרק האחרון, אם הם לא עשו את זה בכוונה זה כשל של ההפקה כי אף אחד מהזוגות לא אשם ולא מגיע להם להיות מעוכבים בגלל זה, אם הם פגעו בהם בכוונה אז הם היו צריכים לקבל עונש כלשהו, בכל מקרה הם הודחו אז זה לא משנה בכלל...

אני הפסקתי לחבב את אלכסה אחרי הפרק עם גל...אבל אחרי מה שראתי

וואלה מגיע לו...
&nbsp
יכול להיות שאלכסה ראתה את מה שאנחנו ראינו בפרק האחרון ובגלל זה אמרה את מה שאמרה...
ואולי סתם הייתה כלבה :)
&nbsp
אני לא חושבת שהם נתקעו בהם בכוונה, ראו גם שגל הרגיש ממש רע...

למעלה