כיף כיף
מאז ההופעה אני מוצאת שבכל הביקורות המפורסמות באינטרנט ובעיתונים כתוב את מה שאני אמרתי על ההופעה בדיוק!!! פיתחתי חשד שמצוטטים לשיחותיי עם חברים, מצאתי ביטויים מדוייקים לתיאורים שאני נתתי, יום למחרת שנאמרו!! קונספריציה!! מעבר לזה...יצא לי לשמוע Incubus בתדירות המטורפת ביותר עד כה, שזה אומר בבית כל הזמן (באמת באמת כ-ל הזמן), ומחוץ לבית עם ה-mp, בכל מקום ובכל מצב. אם בהופעה לא הכרתי יותר מידי טוב את הדיקסים הישנים (עוד הייתי אסכולה ישנה=]), הרי שעכשיו אני מכירה אותם לעומק, וגם גיליתי שאני אוהבת אותם הרבה יותר מהחדש! אז אני רשמית עוברת לזרם ה-old school. שלום שלום. השיר הכי טוב במופע- A Kiss To Send Us Off, בלי צל של ספק...אבל יש בי את הצד הכפייתי שצופה בקליפ של pardon me על בסיס יומי ולא שוכח את החוויה=] השיר השבועי- אני הולכת על mexico. אבל היה קשה מאוד לבחור, מה גם שרק עכשיו אני שמה לב שאני לא מזהה את שמות השירים, כי אני לא מסתכלת על שם השיר המתנגן ב-mp, וכשאני שומעת על המחשב אני לרוב פעילה בחלון אחר תוך כדי!!! מעכשיו אקשיב טוב יותר למילים, מקווה שזה יעזור להתמצאות (אם הוא שר בפזמון mexico, סביר שזה השיר, נכון!?) שיר שבועי לא של Incubus- Rehab של Amy Winehouse. נכנס לראש ולא יוצא. וחוצמזה, אני קופאת למוות. יום טוב!!!=]