אז השבוע שאחרי ההופעה..

itzikch

New member
אז השבוע שאחרי ההופעה..

טוב אז מה קרה לכם אחרי השבוע של המופע ? פרטו את: השיר הכי טוב שהיה במופע ? שיר השבועי של אינקובוס ? שיר השבועי לא של אינקובוס ? אם יש אז לשים תמונה ! צריך לתפעל קצת את הפורום הזה חח :)

tnhr2

New member
חדש פה =]

השיר הכי טוב במופע: Pistola היה אדיר =] שיר שבועי של אינקובוס: Idiot Box (אני כל הזמן חושב על כמה היה יכול ליהיות טוב אם הם היו מנגנים את זה
) שיר שבועי לא של אינקובוס: Life Wasted של Pearl Jam

AeroFan

New member
אוקיי

בשבוע שאחרי המופע קיבלתי גימלים, בזמן ההופעה (למזלי זה הגיע בסוף.... ב-Megalomaniac) מרוב ההתלהבות והקפיצות עיקמתי קצת את המפרקת אז קיבלתי 2 גימלים (ציפיתי ליותר, אבל גם משהו)... וגם יש לי מתיחות בשרירים עד עכשיו. השיר הכי טוב שהיה במופע ? Under My Umbrella, זה היה ביצוע ענק לאחד השירים המיוחדים שלהם. שיר השבועי של אינקובוס ? יש המון, אבל נלך על Monuments And Melodies שיר השבועי לא של אינקובוס ? Aerosmith- S.O.S

Anomally

New member
תשובות :)

-ביום שישי ראיתי בקיוסק מוכר שהוא כפיל של ברנדון בויד רק עם קעקועים שונים והרחבות יותר קטנות חחחח.ומאז לא ראיתי אותו שם יותר,כמה חבל ): וביום ראשון הייתה לי יומולדת 16...:) -השיר הכי טוב ממ...ממש נהנתי מדרייב :) - התאהבתי בsouthern girl,מa crow left of the murder . - השיר השבועי- do do do de da da da של the police :) שיר חמודדדדדדד תמונה תמונה תמונה...ממ...אני אשים תמונה מההופעה! [אה ויש בבלוג שלי עוד מלא תמונות ,סורי על הפרסומת הסמויה P: פשוט ממש אין לי כוח להעלות את כולן לפה : www.israblog.co.il/15679]

o pie

New member
>

השיר הכי טוב שהיה במופע ? Warning Under my Umbrella Pistola שיר השבועי של אינקובוס ? אל תאלצו אותי לבחור.... כולם.. שיר השבועי לא של אינקובוס ? red hot chili peppers - breaking the girl aerosmith & run DMC - walk this way

nameless 0

New member
אמ...

חבר'ה אמרתם שתשימו שירטונים מההופעה והמון תמונות..... איפה זה? אני מצפה ומחכה.... בתודה.... NAMELESS

noynav

New member
:)

שבוע טוב בכלליות, אני כמובן לא מפסיקה לדבר על ההופעה, חשבתי שהאובססיה תיגמר אחרי ההופעה, אבל היא רק גברה, הייתם צריכים לראות מה טל ואני עשינו אצלה בבית, כןכן טל, עם השקית פח+קטורת. :) בכל אופן, שבוע מעולה ^_^ השיר הכי טוב שהיה במופע ? pardon me, כןכן, תהרגו אותי, אבל כל השיר הזה הייתי עם צמרמורות מאיך ששרנו כולם ביחד ^_^ שיר השבועי של אינקובוס ? כולם, כולם כולם כולם, אני פשוט לא מפסיקה לחרוש עליהם. שיר השבועי לא של אינקובוס ? ממ, shiny toy guns - don't cry out , כפרע על טל שהכירה לי את השיר הזה ^_^

orw93

New member
../images/Emo205.gif

טוב אז מה קרה לכם אחרי השבוע של המופע ?כולם קראו לי זונה כי אני הייתי שם והם לא
והייתי חולה שזה גם משו פרטו את: השיר הכי טוב שהיה במופע ?pardon me וmegalomaniac שיר השבועי של אינקובוס ?pardon me שיר השבועי לא של אינקובוס ?אין אני חושבתX_X

Incubus Creep

New member
../images/Emo168.gif

השיר הכי טוב שהיה במופע ? נממ לא יודעת.. היו מלא שירים טובים.. אבל אהבתי את זה שכל הקהל שר ממש חזק בpardom me אחד הרגעים הבלתי נשכחים:) השיר השבועי של אינקובוס ? לא יודעת.. כל השירים מs.i.e.n.c.e שמעתי אותו השבוע פעם ראשונה (למרות שהכרתי חלק מהשירים..) השיר השבועי לא של אינקובוס ? לא נראה לי שיש כזה.. אני חורשת רק על אינקובוס למרות שיש עוד מלא להקות שאני אוהבת אבל הם ה-להקה שאני אוהבת..

GD ROCKS

New member
D:

טוב אז מה קרה לכם אחרי השבוע של המופע ? לא יודעת אני ממש חופרת לכולם על ההופעה, אני לא מפסיקה לשמוע שירים שלהם, אני לא מפסיקה לראות את הקליפים שהעלו מההופעה. חחח. השיר הכי טוב שהיה במופע ? אני הכי נהנתי בWish You Were Here וMegalomanic. אבל כל המופע היה טוב אין מה לומר. היה כלכך כייף. שיר השבועי של אינקובוס ? יש יותר מדי :/ שיר השבועי לא של אינקובוס ? ממ.. בקושי שמעתי השבוע משהו אחר חוץ מאינקובוס. ממ.. נגיד ש Brand new- Sic Transit Gloria ... Glory Fades כי ראיתי לפני יומיים את הקליפ בטלויזיה חחח ודי הופתעתי שיש אותם בטלויזיה D:

XD

השיר הכי טוב שהיה במופע ? השיר שהם עשו באמת הכי טוב היה או kiss to send us off או megalomaniac שיר השבועי של אינקובוס ? Anna Molly שיר השבועי לא של אינקובוס ? חחח או Screaming Shadows - Screaming Shadows או Depeche Mode - Just can't get enough, אחד המצחיקים.

noGz

New member
כיף כיף

מאז ההופעה אני מוצאת שבכל הביקורות המפורסמות באינטרנט ובעיתונים כתוב את מה שאני אמרתי על ההופעה בדיוק!!! פיתחתי חשד שמצוטטים לשיחותיי עם חברים, מצאתי ביטויים מדוייקים לתיאורים שאני נתתי, יום למחרת שנאמרו!! קונספריציה!! מעבר לזה...יצא לי לשמוע Incubus בתדירות המטורפת ביותר עד כה, שזה אומר בבית כל הזמן (באמת באמת כ-ל הזמן), ומחוץ לבית עם ה-mp, בכל מקום ובכל מצב. אם בהופעה לא הכרתי יותר מידי טוב את הדיקסים הישנים (עוד הייתי אסכולה ישנה=]), הרי שעכשיו אני מכירה אותם לעומק, וגם גיליתי שאני אוהבת אותם הרבה יותר מהחדש! אז אני רשמית עוברת לזרם ה-old school. שלום שלום. השיר הכי טוב במופע- A Kiss To Send Us Off, בלי צל של ספק...אבל יש בי את הצד הכפייתי שצופה בקליפ של pardon me על בסיס יומי ולא שוכח את החוויה=] השיר השבועי- אני הולכת על mexico. אבל היה קשה מאוד לבחור, מה גם שרק עכשיו אני שמה לב שאני לא מזהה את שמות השירים, כי אני לא מסתכלת על שם השיר המתנגן ב-mp, וכשאני שומעת על המחשב אני לרוב פעילה בחלון אחר תוך כדי!!! מעכשיו אקשיב טוב יותר למילים, מקווה שזה יעזור להתמצאות (אם הוא שר בפזמון mexico, סביר שזה השיר, נכון!?) שיר שבועי לא של Incubus- Rehab של Amy Winehouse. נכנס לראש ולא יוצא. וחוצמזה, אני קופאת למוות. יום טוב!!!=]

Rock Bottom

New member
אני שונא שונא שונא שונא שונא

את השיר המעצבן והיבבני הזה של האיימי וינהאוס הזאת. רק מלדמיין את הקליפ העוד יותר מעצבן שלו שרואים את הפוסטמה העוד יותר מעצבנת ששרה בא לי לדפוק לה אגרוף. חוץ מזה בחירות אחלה.

noGz

New member
הלו, מר טייסת

קודם כל, "חחח", כי הצחקת אותי וזה ^_^ וחוצמזה, לא אמרתי שאני אוהבת את השיר, אלא שהוא תקוע לי בראש, יש הבדל!! וראיתי את הקליפ, היא דומה קצת לסוס. אבל מה זה משנה, שיר השבוע לא בהרכח אומר "השיר שאני כל כך אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת", אלא השיר הזה, נו, של השבוע הזה. הלא כך? אין בכלל טעם שתכחיש. ואגב רק עכשיו שמתי לב שכתבתי שקודם הייתי "אסכולה ישנה" ועכשיו אני רשמית "old school"- שזה אותו הדבר. מה שלמעשה התכוונתי לומר זה שהייתי "אסכולה חדשה". והמילה הזאת, אסכולה, היא מילה של זקנים, אבל מ י ל א. (גם מילא זה של זקנים, מה נהייה) בכל מקרה.. סופשבוע רגועעע

Rock Bottom

New member
חחח מר טייסת.. את זה עוד לא זכיתי

לשמוע.
אני מניח שיש בדברייך משהו, אני אוטומטית מקשר את "שיר השבוע" לשיר שממש אהבתי השבוע, אבל כנראה שההגדרה שלך נכונה יותר, בכל אופן הכל עניין של טעם ודעה ואני לא יכול לערער על דעה של מישהו אחר, שפוט סתם חשתי צורך להעביר ביקורת על השיר-הכי-נוראי-בעולם הזה.. כל מי שמכיר אותי בערך יודע שאיך שאני שומע את השיר הזה בא לי לשבור משהו.
פףףף, כל ה-OL' SCHOOL האלה..

noGz

New member
חחחח

אחרי שקראתי מה היו שירי השבוע של אנשים אחרים פה, .אני מניחה שגם אני לא יצאתי הכי פסדר, לא הבחירה המתאימה ביותר. אבל באמת שזה מעל לכוחותי. ניסיתי להתנגד והכל, אבל זה פשוט יושב שמה ומשתלט לי לאט לאט על החיים, עד שאני רושמת את זה ב-"שיר השבוע". הישג לגלגל"צ. חוצמזה, להעביר ביקורת זה אחלה דבר, ולשבור משהו- עוד יותר. אני אומרת- שים את השיר ותפרק את הבית.

Rock Bottom

New member
אני מעדיף שלא

אני באמת אוהב את הבית שלי.. אם אני אשבור אותו, איך אני אחזור אליו מדי פעם?
אני מעדיף פשוט לשים את השיר Break Stuff של לימפ ביזקיט ולדמיין שאני שובר. את איימי ויינהאוס הזאת.

noGz

New member
כן, עדיף

חחח שקלתי אם לשים פה תמונה ענקית שלה, אבל בשניה האחרונה החלטתי שלא ^_^

למעלה