אז השבוע שאחרי ההופעה..

Rock Bottom

New member
!^%#!~!

היזהרי + הישמרי לנפשך. תודה.

AurelieG

New member
טוב אם כבר כתבתי פה כמה הודעות אז..

נצטרף רשמית :) שומעת אותם די הרבה זמן אבל חדשה פה בפורום (נכנסתי לבדוק לגבי ההופעה והכרטיסים..) השיר הכי טוב שהיה במופע ? ברור ש Pardon me כל הקטע עם הקהל היה כ"כ טוב ! שיר השבועי של אינקובוס ? טוב אז משהו כתב פה על pantomime ואז גיליתי שאין לי אותו אז הורדתי. ומאז אני חורשת עליו כי זה שיר כ"כ טוב!! אבל יותר על the warmth ... שיר השבועי לא של אינקובוס ? sikth - peep show לא אוהבת אותם אבל את השיר הזה כן :) טוב אז הינה קילמור מחוץ ל VIP ..

:)

השיר הכי טוב מהמופע- לא יודעת אם הכי טוב ובטח תהרגו אותי אבל אני דווקא אהבתי את הגירסה האקוסטית לpardon me שיר השבוע של אינקיובוס- DIG יושב לי בראש ולא מוכן ללכת. אחד השירים המרגשים. שיר השבוע לא של אינקיובוס- אני לא חושבת שיש אחד כזה. אולי "כלום לא עצוב" של אביתר בנאי. זה השיר היחיד כמעט שנכנס לי בין המרתונים של DIG. אה ואני קוראת כאן בערך מאז שהוקם הפורום אבל רק עכשיו ממש רציתי להגיב.

noynav

New member
dig

שיר מדהים. די התבאסתי שהם לא ביצעו אותו בהופעה. אבל היה מדהים:) שיר כ"כ טוב.

Rock Bottom

New member
צ'ימי! מה אתה משחק אותה פעיל ../images/Emo6.gif

השיר הכי טוב שהיה במופע: לא פייר, הכל. אבל באמת שהכי הכי הכי חיכיתי לפתיחה של Quicksand + Kiss.. רק חבל שנמעכתי בהם בצורה שלא תיאמן (או שכן, הייתם שם, אני מניח לעצמי שהתנסתם בחוויה הלא כיפית), והעברתי את השירים האלה בצורה מעפנה, בקושי יכלתי למלמל את המילים.. אבל באמת, הייתה פתיחה אדירה. גם Anna, Warning, Love Hurts, Pardon Me והסוף הענק עם Megalomaniac שגרם לי להוציא את כל האנרגיה ולהתפרק לגמרי עם סיום מושלם. שיר השבוע של אינקיובס: אני חייב להגיד ש-Warning. משום מה שמעתי אותו השבוע יותר מכל שיר אחר של אינקיובס, אולי בגלל שהוא הפתיע אותי חושרמוטה במופע ומאז הוא לא יוצא לי מהראש. שיר השבוע לא של אינקיובס: הממ.. או Starta - Cocaine, או ש- Daughtry feat. Slash - What I Want שניהם הצליחו להשתחל בין כל האוברלואד הענקי הזה של אינקיובס שחרשתי עליו השבוע. והופה הופה - תמונת השנה ----->

Rock Bottom

New member
זה שיר מגניב ברמות

Strata בכלל הם אחד ההרכבים הקינקיים והמקפיצים ששמעתי.

noynav

New member
תכלס:)

אני מתה לקנות איזה דיסק שלהם. אבל אפילו את הסינגל הזה אין ): לא מצאתי כלום..

Rock Bottom

New member
אין מצב שתמצאי בארץ..

אני ממליץ להתרכז כרגע בלהשיג את המוסיקה שלהם בדרכים אממ.. אחרות. (ששש...)

noynav

New member
אולי באוזן השלישית יש..

אני אחפש, יש שם פשוט מיליארד דיסקים, אולי יש שם משהו שלהם.. ואני לא מצליחה להו%$# את השיר הזה מהאי%$%^ XD ככה שהדרך היחידה זה דרך הדף שלהם במייספייס ): ואני רוצה את השיר הזה בתוך האמפי, ככה ש.. אם יש לך את השיר הזה על המחשב, אל תהסס לשלוח לי אותו. :)

Rock Bottom

New member
מוסיף לשיר השבוע לא של אינקיובס!

Red Hot Chili Peppers - Hump De Bump זה ה-שיר הכי מגניב ששמעתי השבוע בלי ספק. למען האמת, הוא היה אולי השיר האחרון שהייתי מהמר עליו שהם יוציאו כסינגל מתוך סטאדיום ארקדיום כששמעתי אותו בפעם הראשונה, אבל אחרי שגם רואים את הקליפ (הגאוני!) עם כריס רוק, אז רק חושבים על כמה שזה היה רעיון חזק להוציא את השיר הזה כסינגל וכקונטרה מושלמת לסינגל הקודם של הלהקה שהיה תמהוני משהו. BUMP DE HUMP OO BA DA HUMP DE BUMP
רוצו תראו את הקליפ!

L A D Y B U G 2

New member
../images/Emo187.gifאני

היי אני גם כן קצת חדשה (כבר אמרתי לכם בהודעה על הקליפ החדש ל-DIG). אז שוב, אני אורטל
טוב אז מה קרה לכם אחרי השבוע של המופע ? יצאתתי לנופש לשבוע מהבסיס!!!
השיר הכי טוב שהיה במופע ? Drive
שיר השבועי של אינקובוס ? Beware! Criminal (פשוט מעולה!!!)
שיר השבועי לא של אינקובוס ?muse - MOTP סופ"ש מהנה.

Hatuki

New member
אלוהיייייי

הייתי בHIGH מטורף כל השבוע!!! חברים שלי (בורים שלא מכירים את הלהקה) אפילו לא הבינו למה אני כל כך שמח?! איי איי איי.. היה מעולה הם חברים של אלוהים האנשים האלה אני אומר לכם.. אי אפשר להסביר אחרת כזאת גאונות מוזיקלית מלכים. (הייתי צריך לפרוק את זה מתישהו)
מקווה שגם אתם נהניתם.

למעלה