אחרי שבוע, אני שומר טוב טוב על המפרט של מייק בתוך הארנק שלי =) השיר הכי טוב במופע => Pistola, Drive, Pardon Me השיר השבועי => Anna Molly, Wish You Were Here לא של אינקובוס => Guano Apes - Big In Japan
שיר הכי טוב שהיה במופע של MEGALOMANIC איןןןןןןןןןןן על הסוף שכולם שרו, אני לא מבין מה כולם התלהבו בשיר פארדון מי .. כאלו שיר סבבה וזה אבל במופע הוא לא היה כזה משהו אפילו שכולם שרו אותו. השיר השבוע של אינקובס הוא WARNING איןןןןןן על השיר הזה כול פעם אני פותח אותו בבוקר בעבודה באופיס דיפו חח. אה והמלצות חשובות !!!! הדיוידי של המופע ב RED ROCKS אחת ההופעות הגדולות !!! דרך אגב ראיתי השבוע את הדי וי די של THE MORNING VIEW SESSIONS אחלה הופעה!! שיר השבוע לא של אינקובוס הוא: Quietdrive - Time After Time חידוש חזק ביותר !!!
אז מה קרה לכם אחרי השבוע של המופע ? התחלתי לראות תמונות ולעכל את זה שהייתי שם אהה, ושיגעתי את כל העולם עם פרטים על ההופעה וזה גם עזר לי להבריא השיר הכי טוב שהיה במופע ? התלהבתי מזה שניגנו את וורנינג.. אבל גם פרדון מי [שלא שמעתי אותו מלא זמן לפני] ושני השירים בסוף אחרי שהם חזרו לבמה שיר השבועי של אינקובוס ? פרדון מי שיר השבועי לא של אינקובוס ? Taking Back Sunday-Ghost Man On Third