אז כדי להפיח
חיים...

נעמייה

New member
אז כדי להפיח ../images/Emo121.gif חיים...

בואו נעשה לנו מנהג
כל יום נשאל שאלה יומית ככה בענייני גברים-נשים, נכניס קצת אקשן לפורום
מה אתם אומרים
ואת השאלה הראשונה אני מתכבדת להציג: כשיוצאים לדייט ראשון, מי לדעתכם צריך לשלם

ישו קיבל חינוך אירופאי.

הוא ישלם, אבל לא יתעקש להתחלק. (יש גם את גישת פעם אתה-פעם אני. אתה על הקפה והיא על הגומיות. אבל זה ממש ילדותי.)

shloמי

New member
דייט ראשון אני משלם

לפעמים הן רוצות להתחלק בתשלום

יפה לך היוזמה..(;

ו..בקשר לדייט.. אני חושבת שהגבר.. אבל זה בגלל שאני טיפה מיושנת.. אוהבת שהגבר מחזר אחרי..חח...אבל זה בדייט הראשון.. מה...מי לא אוהבת גבר ג'נטלמן וטיפה מאצ'ו..((;

Vdrums

New member
אני אוהב לשלם בדייט ראשון

לא בקטע של "אני הגבר אני משלם" זה עושה לי הרגשה טובה להזמין את הבחורה, אם היא תתעקש לשלם חצי אני אתעקש קצת חזרה אבל לא יותר מדי.

את לא מיושנת

לדייט הראשון הגבר צריך להזמין, הגברת תציע להתחלק אבל הגבר צריך לסרב בנימוס ולהגיד שבפעם הבאה היא תזמין וכך הוא גנב לעצמו מבלי שהיא תרגיש הזדמנות לדייט נוסף, אם היא מחייכת ואומרת "סבבה" אז הצלחת
אה איך אני
שיהיה לכולם סוף שבוע רגוע אמיר

coaxcable

New member
לא חשבתי על זה כך למרות שדי

ברור.....כלומר פפשוט כלכ כך אבל לא יודע לא חשבתי על זה בצורה כזו אבל זה כן קרה לי - מעניין..אפשר להזמין אותך לאיזה מופע רעיונות? (אתה אלביס.....אני סתם מעריץ של דברים)

(:)...תודה על האישור..

וד"א...אתה תחמן גם בדברים אחרים.. ראש קרימינלי..חח..(; גם לך סוף שבוע רגוע...ב...(לא יודעת איפה..:)..)

coaxcable

New member
מי אמר שכל גבר שמשלם

בדייט הראשון הוא מאצ'ו? או מנסה להיות - יש שמניחיחם שהאישה פתאום "אופס" שכחה את ארנקה בבית :::)

אישה לא "אופס" שכחה את הארנק בבית

כי לא קיים דבר כזה בדייט ראשון או בבליינדייט. גם במידה והגבר משלם (מה שזה יוצא בסוף) היא תמיד תביא כסף איתה.

אמרתי....

טיפה מאצ'ו..יותר התכוונתי לג'נטלמן... בטעות מניחים שהיא שכחה..או שבמקרה..לא הוציאה כסף מהבנק..חח..(;

נעמייה

New member
ואני...

אני מעדיפה לשלם על עצמי... כמובן שהיה נחמד לשמוע אותו מציע לשלם, אבל אני משלמת על עצמי..

נעמייה

New member
תאמין לי,

שאם אני מעוניינת בהמשך הקשר, הוא ידע את זה גם בלי קשר לתשלום...!

למעלה