אז כדי להפיח
חיים...

לפי החבר שלי הגבר צריך לשלם

לפחות בתחילת הקשר על הדייטים משהו כמו חודשיים... טוב למרות שאצלנו זה נמשך עד היום, אם יש לי כסף אז כשאנחנו הולכים לסרט הוא משלם על הכרטיסים ואני על הכיבוד כלומר פופקורן ושתייה... ו

coaxcable

New member
נשים

נשים תמיד הולכות עם מי שיש לו אבל לא מוכנות לתת ממה שיש להן מאין משפט מוזר ואם אפשר ותסלחו לו או שלא "פלצני" גם הוא קצת נכון - אבל אני לא תוקף...שמעתי אגרתי ואני מעלה שנית מפיח קצת רוח שימחה בפורום

חודשיים ../images/Emo12.gif לא נסחפת

את רוצה להגיד לי הוא עדיין משלם עליך מה שאני מבין שאת גם ישנה טוב בלילה

כרגע אין לי עבודה

אין לי בדיוק ממה לשלם אנחנו שלוש שנים ביחד והכי מעצבן אותי זה כשאני מנסה לקנות לו מתנה כשהייתי עובדת או כשהייתי בצבא והוא היה מתעצבן עליי למה אני קונה לו. או שפעם אחת הזמנתי אותו לארוחה שלמה על חשבוני כי הבטחתי לו שעם המשכורת הראשונה שלי אני מזמינה אותו לארוחה כך שישבנו כל אחד הזמין מה שהוא רוצה ובנוסף גם הזמנו קינוח ואני שילמתי על הכול כולל הטיפ והוא ניסה לשלם קצת או אפילו על הטיפ אבל לא הסכמתי

coaxcable

New member
איך אמר לי חבר - לכל דבר יש מחיר

היא לא בדיוק ישנה בלילות אם דברים משלמים אז גם כשיוצאים על פיו הנשים הן בתשלום :) כלומר........עזוב הוא עדיין ממשיך בקו שנשים הן "בתפקיד" אני אין לי תגובה - הוצאתי שנית מה שאגרתי במזוודות ארכיון הנתונים שלי :)

No name5

New member
תלוי מה וכמה מזמינים ...

שלא הכל ייפול על צד אחד ואם זה רק על משקה-[שזה גם תלוי איזה...
] אז בוודאי שזה הוא כי זה חלק מ'אבירות' או מה שזה, צריך קצת לשמר את הג'נטלמניות הזו, זה מן עניין של טבע האדם, מאז ומתמיד, עניין של ראייה מהצד שקשה לשנות בה את הכללים עד כמה שננסה. ושהפמניזם לא ייקבע לנו פה חוקים עם כל הכבוד כי ההגבלות שלו מפחיתים מדרך ההבנה של שיוייון וחופש ורצון ובחירה.

coaxcable

New member
גם פה יש לי מה להעיר

אני לא יודע אם זה לטובה או לרעת ההודעה אבל כל הקטע זה של נשים וקידמה, שיחרור וכדומה - הנשים באמת קצת "מתבלבלות" עם עצמן..... רוצות להתחלק בהכל אבל מה.....פתאום זו אבירות.פתאום זה צריך להיות הוא.....נשים לא צריכות להתחיל.......אז מה החלטנה כבר "..או שכן..או שלא!" -> פרס היה מת עליי ברגע זה..טוב לא עליי אבל במקומו...אך כי גם אותו זכרתי - אגרתי והעלתי עכשיו...אצלו זה עניין של ארכיב משפטים :) כ

coaxcable

New member
נכון, אבל יש צורך

לתכנן מראש - שלא יבוא בבום לאף אחד מן הצדדים שאף אחד לא ירגיש שהאגו נפגע: שגברים מסויימים לא ירגישו: וואו היא לא תרצה להמשילך אח"כ או מה..אני חייב לשלם ואני אעמוד על זנה...ושהאישה לא תרגיש מה....אני אשלם הוא מובטל או סטודנט או משהו.....:)

מי שחושב, שאם אני משלמת על עצמי

אז אני לא רוצה להמשיך, כנראה שיש בינינו פער תרבותי גדול, והוא לא יבין אותי בעוד המון דברים, שלא יודעת אם יש לי כוח להסביר...

להב 31

New member
מפיח בריזה מתוקה ../images/Emo74.gif

בדייט הראשון אני מתעקש לשלם. אח"כ עפ"י התור פעם אני ופעם היא. דבר נוסף שבדר"כ אני אוהב לעשות בדייט ראשון, להביא ורד אחד עטוף יפה. זה מראה על נכונות, רצון, השקעה ומעניק תחושה טובה לפרטנרית. יחד עם זאת זו לא השקעה גדולה מדי שתראה תמוהה לפגישה ראשונה.

ורד זה יפה אבל לא לבליינדייט

גם אני מאילה הרומנטיקנים שמביאים וורד בבליינדייט אחרי שראית את הגברת הצלחתי לזרוק אותו לפח שליד ורציתי להעלם אבל לא הצלחתי, ההיתי מאוכזב לאלה. חומר למחשבה

coaxcable

New member
וואלה מה שהצגת זו כמעט כפיה

על יחסים בעקיפין - מעין קניית ליבה של הפרטנרית בכוח שאינו רק כוח אישי אלא מעין מחוייבות להחזיר, בפלחות תשלום הארוחה הבאה בדייט או בהרגשה רעה אם תחליט לא להמשיך או לצאת <- וזה באמת כך! חשוב על עצמך במקומה

להב 31

New member
למה כפיה ../images/Emo35.gif

אין כאן כפיה, אין כאן כל רצון ליצור מחוייבות בקרב בת הזוג. לעומת זאת, יש כאן פירגון ורצון להעניק תחושה טובה אצל הפרטנרית. אני לא מצפה לתמורה בעד הורד, אני כן מצפה לראש פתוח ורצון להתנסות חדשה.

למעלה