אז כמו שמאיה אמרה....

אז כמו שמאיה אמרה....

צריך להכיר קצת יותר כדי להיפגש.... כל אחד יספר על.... הדבר הכי מטורף שעשה בחיים..... הפדיחה הכי גדולה..... אהבה הכי גדולה..... תחביבים..... מוסיקה וכל דבר שעולה לראש :) יאאלה תתחילו

אמממ.....

טוב, אני רק בת 13 וחצי טיפה יותר, אפשר לקרוא לזה 14 כמעט, אז לא הספקתי כל כך הרבה בחיים, אבל אני ינסה חהזכר בכמה דברים... פדיחות היו לי הרבה, למשל פעם אחת נסענו לטיול וכשה ראיתו משהו לא זוכרת מה שנאי ואבא שלי חיפשנו המווון זמן, אז רצתי מהר מהר להגיד לאבא שלי וראיתי כזה משיהו שנראה בול כמוהו עם הגב אליי, אז כזה התחלתי לחבק אותו ולצעור לו כזה אבאאאאאאאאאא מצאתי !!! ופתאום הוא מסתובב אלי ולא מבין מה אני רוצה מהחיים שלו, או שפעם אחת התקשרתי לאבא שלי כזה כדי להודיע לו שאני הולכת ככה וככה, אז כזה התקשרתי ולא חיכיתי שיענה לי קול פשוט התחלתי לדבר, אמרתי כזה "אבא! אני לא באה הביית אני הולכת ל*** עד 7:00 ואז אני עוברת דרך המרכז להחזיר סרט וחוזרת הבייתה" ואת כל זה אמרתי מהר מהר ופתאום כזה אני שומעת מה הצד השני דל הקו "הלו?" זה היה בכלל טעות במספר, וכזה דיברתי לו מהר, יואוווווווו זה היה כזה מביך! והיו לי עוד מלאאא...גם אישיים! אבל אני לא זוכרת עכשיו, כשאני יזכר אני יספר..... אבל קצת על עצמי...אני חיית מוזיקה!!!!!!!! אני מתההההההה על פופ ומסיבות!!! אני אוהבת לשיר בדם ובנשמה!!!!! אני אוהבת מאוד לרקוד ולשחק טניס, וחולהההההההההה על בריטני ספירס המהממת! על מרי קייט ואשלי המושלמות שלי!!!!!!! והמורדים!!!! גם קירסטן דאנסט ועוד כמה... אני מתה מתה מתה מתה מתה על בגדים! וברגע שאני שומעת *שופינג* מתחיל הבלאגן!!! אמממ...מה עוד? נולדתי בניו יורק אז יש לי אזרחות אמריקאית, גרתי בהולנד שנה וחצי בגלל שליחות של אבא שלי ולמדתי בבית ספר בין לאומי אמריקיא, אז אני דוברת אנגלית.... אמממ...עוד משהו?

חחח...זה נשמע כאילו יש לי רק אבא!

אז תדעו, יש לי אמא!!! חחח...אמא מדהימה ומדליקה! מתה עליה!

blacknight17

New member
אממממממ

טוב אני בן 17 וחצי מחדרה עיר האורות והפשע... :) הפסקתי המון המון המון בחיים , אבל זה לא לפה :) אני אוהב לשמוע mtv ומוזיקה שחורה..... שיחקתי כדורגל , כדורסל , טניס , קרב מגע וכל מה שבא לכם. אבל פרשתי..... אני אוהב שופינג רק שאני לא משלם ... :) אני לומד בעמל אומנויות ומדעיםם בחדרה. וזהוווווווו

תיהיה קצת יותר ספציפי....

כשאתה אומר "הספקתי המון בחיים" את מתכוון האממ האממ ל....

טוב אז ככה...

אני קרן כמו שרובכם יודעים... וואי,היו כלכך הרבה דברים מטורפים שעשיתי...... נגיד צניחה חופשית,שברגע שבאנו לצנוח לא עזבתי את הדלת
אממממ....חחח....או שכהישתכרתי (פעם ראשונה בחיים שלי,ואחרונה) ביום הולדת ה16,היינו בים,אז ניסיתי לקפוץ מסוכת המציל... חחח....מצחיק.... פדיחות?יווו...כל יום אני עושה פדיחה חדשה.... טוב אז בעיקרון כשהייתי קטנה(עד היום דודים שלי זוכרים,וזה היה לפני אמממ....10 שנים!!!) אני הלכתי לישון והורים שלי ודודים שלי נשארו בסלון, אחרי כמה זמן היתעוררתי כי היה לי פיפי, ובמקום ללכת לשרותים,הלכתי לסלון,וישבתי שם לעשות פיפי
חחח....מזל שאבא שלי הרים אותי בזמן.... זה פדיחה אחת גדולה.... אמ...גם אני נורא אוהבת מוסיקה. הבוקר מתחיל אצלי במוסיקה וכוס תה, כל דבר שאני עושה זה רק עם ממוסיקה, ובלילה כשאני הולכת לישון אני נרדמת רק עם מוסיקה(לאחר ששתיתי כוס תה) ו.....תחביבים? וואו,שופינג,טיולים,בילויים, אני נורא אוהבת כלבים, אממ...וגם לי יש אמא ואבא מאוד מאוד חמודים:)

fireblue1

New member
טוב אז...

אני עמית אני מניח שאת השם אתם כבר יודעים...חחח דברים מטורפים שעשיתי בחיים?החוויה הכי גדולה שאני זוכר זה שבספרד היה במלון מסיבה של אנשים מבוגרים{אנחנו לא ידענו ספרידית} וחשבנו שזה מסיבה אז נכנסנו והייתי קצת שיכור כי שתיתי בלי שאף אחד יידע והתחלתי לתצעוק להם בעברית כל מיני שטויות זה היה נראה כאילו הם עומדים לקרוע אותי... והדבר שעשיתי לפני הרבה זמן והיה הכי מדהים זה שיט בקייקים אני זוכר שנפלתי נהקייק ולא הצלחתי לשחות והמדריך מספר שכמעט טבעתי... הפאדיחה הכי גדולה...אני לא יישכח זה היה לנו הזכרה לפני שנה אצל סבתא שלי ויש לי משפחה גדולה אז אני לא מכיר את הדודים הרחוקים פתאום באה אישה אחת בלונדינים{קצת נמוכה אבל יפה מאוד} ומתיישבת ליד אמא שלי ואמא שלה והיא מתחילה לדבר איתה... אז אמרתי לאמא שלי בשקט אם היא יכולה לסדר לי משהו איתה ואז אמא שלי צחקה ואמרה לה את זה והיא סיפרה לי שהיא בת 27!!! ואני חשבתי שהיא בת 16 או 17 בערך... קיצר היא צועקת לאבא שלי מה רציתי לעשות וכל האנשים מתחילים לצחוק ולא מפסיקים...{בסוף לפחות קיבלתי נשיקה} האהבה הכי גדולה...תאמת לא הייתי מאוהב אף פעם אבל הילדה שהכי הייתה קרובה לזה זה ילדה אחת מכיתה ט שגרה ברחובות הייתי חבר שלה הינו נפגשים מלא ואז אחד החברים שלי לכלך עליי ואמר לה שאני צוחק עליה מהצד והיא שנתה אותי פתאום והתחילה להתחבר עם בן דוד שלי ואז התעצבנתי....{למרות שלפני שבוע חזרנו ולפני כמה ימים נפרדנו שוב} תחביבים...טוב אז אני אוהב כדורסל ולהתאמן במכון לצאת למועדונים וכי הכי זה בנות... וגם למלות ווינר{סתם סתם למי שהבין} ואני בבאסה כבר 5 ימים בגלל משהו... וגם לי יש אבא ואמא{וגם 2 סבתות ו2 סבים{ככה רושמים?}חחחח

חחחחחחחחחח עמית!!!!!

זה היה ממש ממש קורע!! נשבעת לך נשפכתי על הריצפה!!!!!!!!!!! חחח....הלוואי עליי אמא שאפשר לבקש ממנה לסדר לי בנים! חחח....סתם! אני לא מחליפה את ההורים שלי השום מצב! יאללה כולם צריכים לכתוב במשפט האחרון שלהם משהו על אבא ואמא שלהם כי זה מה שעשינו עד עכשיו...חחח

fireblue1

New member
כן אני מדבר עם ההורים שלי על הכל...

נגיד רואים איזה נערה עם חוטיני אז ההורים שלי עושים לי תסתכל ועוד כל מיני שטויות כאלה... חוץ מזה הבחורה הייתה יפה{סיפרו לי שמתי שהיא הייתה נערה היא זכתה בנערת היופי של תל אביב-יפו...}

וואו.. נערה עם חוטיני../images/Emo70.gif

היום כל נערה שנייה-ראשונה שמה חוטיני ואפילו בנים שמים.. SO
עזוב... אל תתיחס אליי

עזבו הורים....המחנך שלי...

הלכנו לקנות בשרים ליום גיבוש,אני חברה שלי 2 בנים מהכיתה והוא, אז הולכים בסופר ואיזו אחת היתכופפה אז הוא אמר "יואו,קלטו איזה חוט, מה הייתי עושה לה אם היא היתה בלי.." חחחח..... מצחיק כזה..... הוא צעיר אז תבינו,הוא בן 25 :)

i l0ve u

New member
אוי נזכרתי במשו...

חח לפני כמה ימים אני וחברה שלי ישבנו בתחנת אוטבוס ואז באה מישהי מבוגרת כזאתי אז התחלנו להשפיע עליה... חברה שלי עושה לי כזה "טוב בר אז ב-2" אני כזה ,מה ב-2?"<כי לא הבנתי בהתחלה..אז היא אמרה וקרצה לי "תהיי אצלי ב-2 למסיבה.." אני כזה "אה סבבה..מה את לובשת?" אז היא אמרה "לא יודעת נראה.." אמרתי לה "שימי ת'שמלת רשת שלך זה מזה פצצה..."אז היא אומרת "אה וואלה.." חח אז אמרתי לה "אבל אל תשימי כלום מתחת! זה הרבה יותר יפה..."אז היא אמרה לי "כן ברור ומה את לובשת? גם רשת?" אז אמרתי לה "אני לא יודעת נראה כבר כי זה מעצבן אני קונה רשת עם ריבועים כאלה קטנים זה נראה כמו חורים את קונה רשת כל ריבוע חלון..."חחח ואז אמרתי לה "אה נראה לי אני יודעת מה אני ילבש...אני ישים ת'חוטיני החדש שקנינו מאילת ות'חזייה הזאתי הקטנה עם הציורים של הנשים העירומות.." אז היא אמרה לי "וואי פצצה ואיזה בגד את שמה מעל?ת'חצאית רשת?" אז אמרתי לה "אולי נראה..מה זה משנה גם ככה מורידים הכל.."חחח ואיך האישה הסתכלה עלינו כל השיחה נגנבתי זה היה כזה קורעעעעעעעע

חחחחח......אהבתי!

פעם חבר שלי עשה משהו דומה.........הוא שיחק אותה הומו כזה והיינו באוטובוס ובאמצע איזה אישה קמה וצעקה עליו שאת הסטיות שלו ישאיר לעצמו.....חחחחח

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נקרעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה על הרעיון!!!! חחח....אני הולכת להשתמש בו!

סמוראית

New member
לא יפה....

צריך לכבד את המבוגרים.... (עכשיו אני נשמעת כמו אחת מהם) אבל ברצינות.... אל תעשו דווקא.... לא יפה....

למעלה