אמממ.....
טוב, אני רק בת 13 וחצי טיפה יותר, אפשר לקרוא לזה 14 כמעט, אז לא הספקתי כל כך הרבה בחיים, אבל אני ינסה חהזכר בכמה דברים... פדיחות היו לי הרבה, למשל פעם אחת נסענו לטיול וכשה ראיתו משהו לא זוכרת מה שנאי ואבא שלי חיפשנו המווון זמן, אז רצתי מהר מהר להגיד לאבא שלי וראיתי כזה משיהו שנראה בול כמוהו עם הגב אליי, אז כזה התחלתי לחבק אותו ולצעור לו כזה אבאאאאאאאאאא מצאתי !!! ופתאום הוא מסתובב אלי ולא מבין מה אני רוצה מהחיים שלו, או שפעם אחת התקשרתי לאבא שלי כזה כדי להודיע לו שאני הולכת ככה וככה, אז כזה התקשרתי ולא חיכיתי שיענה לי קול פשוט התחלתי לדבר, אמרתי כזה "אבא! אני לא באה הביית אני הולכת ל*** עד 7:00 ואז אני עוברת דרך המרכז להחזיר סרט וחוזרת הבייתה" ואת כל זה אמרתי מהר מהר ופתאום כזה אני שומעת מה הצד השני דל הקו "הלו?" זה היה בכלל טעות במספר, וכזה דיברתי לו מהר, יואוווווווו זה היה כזה מביך! והיו לי עוד מלאאא...גם אישיים! אבל אני לא זוכרת עכשיו, כשאני יזכר אני יספר..... אבל קצת על עצמי...אני חיית מוזיקה!!!!!!!! אני מתההההההה על פופ ומסיבות!!! אני אוהבת לשיר בדם ובנשמה!!!!! אני אוהבת מאוד לרקוד ולשחק טניס, וחולהההההההההה על בריטני ספירס המהממת! על מרי קייט ואשלי המושלמות שלי!!!!!!! והמורדים!!!! גם קירסטן דאנסט ועוד כמה... אני מתה מתה מתה מתה מתה על בגדים! וברגע שאני שומעת *שופינג* מתחיל הבלאגן!!! אמממ...מה עוד? נולדתי בניו יורק אז יש לי אזרחות אמריקאית, גרתי בהולנד שנה וחצי בגלל שליחות של אבא שלי ולמדתי בבית ספר בין לאומי אמריקיא, אז אני דוברת אנגלית.... אמממ...עוד משהו?