אז כמו שמאיה אמרה....

Adi15

New member
למרות שאני בסוף לסר לכם אם לא קוראי

אוף לא נכנס!!!!!! הקיצר תקראו
אני עדי בת 15 מרמת גן.... אני לא ילדה משוגעת...סתם אוהבת לצחוק וליהנות.. הפאדיחה הכי גדולה
מישהו סיפר משו דומה.... כשהייתי קטנה הייתי מתחבאת ובורחת לאבא שלי אז היה איזה לילה אחד שהלכנו לקנות משהו והחלטתי לרוץ לפניו ולנעול לו את הדלתות של האוטו כדי שלא יוכל להיכנס... אז כמובן שרצתי, נכנסתי לאוטו, נעלתי והתחלתי לקפוץ על המושבים....כמובן שזה לא היה האוטו של אבא שלי....
הייתי מאוהבת באיזה ילד אחד כמעט כל היסודי ונראה לי שגם הוא אהב אותי כי הוא קנה לי יומן
(מעשה נדיר לילד בכתה ד') ונזכרתי בעוד פאדיחה שקשורה אליו
עשיתי יום הולדת בבית ואבא שלי ידע שאני אוהבת אותו אז הוא אמר לא לעמוד ליד הקיר ואז הוא דחף אותי ליד הקיר גם ואז הצטלמנו שנינו.... איזה אבא פדחן

Finix7

New member
אוקי...

היי כולם, אני רוני, בת 16 וקצת מכרמיאל. הדבר הכי מטורף שעשה בחיים.....- אמ.. תאמינו אם אני אומר שברחתי מביה"ס בכיתה ב'? זה היה מצחיק.. הפדיחה הכי גדולה.....- לא יודעת, לא היה משהו פיצוצי.. אהבה הכי גדולה.....- תום אבני נחשב? חחחח תחביבים.....אינטרנט, ספרים, לימודים, אופניים.. מוסיקה וכל דבר שעולה לראש :)- מוזיקה- שוטי הנבואה, ג'ורג' מייקל, הביטלס, רוקסט ועוד כמה.. מה עוד? אני לא ממש כותבת פה הרבה כי לא תמיד יש לי מה לומר.

Finix7

New member
משפט על ההורים

אנחנו בית די פתוח (לא יותר מדי, זה בסדר..) מדברים בעיקר על הכל..

למעלה