אז כמו שמאיה אמרה....

אם התכוונת למחנך שלי...אז...כן..

קבלי תמונה... זזה עם חולצת הפסים בשורה האחרונה..... 3 משמאל

albeldas

New member
חחחחחחח זה באמת הייתה פאדיחה מצחיקה

זה היה קורע אני ישבתי לידם וזה קורע חבל על הזמן

fireblue1

New member
אההה

אבל היא הייתה יפה והיא גם נראתה צעירה... אל תגיד שלא...

חחח...איזה יופי!

לןשתינו יש אבא ואמא מאוד חמודים...חחח וואיייייייי נקרעתי מהפאדיחה שלך!!!חחח....בת כמה היית? 10??? ואיך הייתה הצניחה? כאילו נהנת?

עשית ממני זקנה :)הייתי בת7

ו היה סבבה....שרק כשנחתנו נישקתי את האדמה.... :) אמרתי "אני חיה".....

Lets see.....

דברים מטורפים........אני לא בן אדם שעושה שטויות........אבל זה לא ימנע ממני להתחיל לטפס על הר בלי חבל...חחחח.....(חבר שלי שטיפס אחרי נתקע על אמצע ההר וכמעט נפל והיו צריכים לבוא לעזור לו לרדת) פעם נסעתי על רולר בליידס בירידה ממש חזקה ובמקום להאט את עצמי לא עשיתי כלום ובסוף נתקעתי במחסום כזה מברזל........זה ממש כאב! עוד חוויה כואבת היא שרכבתי על סוס ובסוף הרכיבה הייתי צריך להכניס אותו בחזרה לאורווה שלו......היה שער מברזל והסוס היה ממש צמוד אליו.......לרגל שלי לא היה מקום לעבור וכרגיל............לא עשיתי כלום וכמעט הרגל שלי יצאה מהמקום. מה עוד.......היה פעם אחת שעשיתי סנפלינג והייתי לי איזה נפילה........לא משהו מסוכן ממש אבל זה מקפיץ את הלב. פדיחות..........הבאתי בטעות כאפה לאיזה מורה......עד עכשיו זה מצחיק אותי.....חחחח.......פעם אחת היה לי איזה בוחן ולא ידעתי כלום אז התחלתי לדבר עם חברים שלי בצעקות כמה שהמורה שלנו לא יודעת ללמד ופתאום היא הגיעה מאיפהשהו........חחחחחח......אממממ פעם אחת שכנה שלי הייתה אצלנו בבית ואיכשהו התבלבלתי וחשבתי שהיא אחותי והתחלתי לצעוק עליה.....פתאום היא מסתובבת ואני רואה שזאת לא אחותי!.....איזה פדיחה! מה אני אוהב לעשות.........מוזיקה זה פשוט חלק ממני!.....המחשב שלי מפוצץ בשירים והופעות......פעם גם נכנסתי לקטע של יצירת מוזיקה.....עכשיו זה לא בראש שלי......אני גם אוהב מסיבות......מת לסוע לאיביזה! הכי אני אוהב זה שאני מתאמן בבית ושם מוזיקה מקפיצה....לפעמים אני נשחף ומתחיל לרקוד....חחחח ואני אוהב גם להסתובב עם חברים, שופינג, ים, יציאות....מה שכולם אוהבים. אהבה הכי גדולה........היה פעם משהו כזה שכבר נגמר.....אין לי כוח לספר על זה עכשיו

יוווו....גם אני פעם אחת נפלתי

כשעשיתי סנפלינג...חחח....אבל זה היה כמה ס"מ מעל האדמה,אבל עדיין עצם הזנב הלך לי...חחח..... בקושי ישבתי...זה כאב :)

i l0ve u

New member
חיחיחי

ואי הקטע עם הכאפה של המורה הזכיר לי ששנה שעברה <או השנה לא זוכרת..> אז כולם הלכו עם החגורות גומי האלה <הבנות..> בקיצר ילדה אחת מהכיתה שלי שמהבאותו יום ת'חגורה הזאתי ורצתה להכאיב לאיזה אחד אז היא עושה לו כזה תחזיק שניה ורצתה יעני לעזוב שזה יכאיב לו בקיצר היא באה לעזוב והוא קלט אז הוא עזב קודם ובדיוק המורה עברה פלאאאקקקקקק פגע במורה חייחיחייייייייייייייי איזה מצחיק זה היה כמעט השתנתי וזה גם היה כואבבבבב טל זוכר עם לריס?? חחחחחחח איזה מצחיק....... איך הוא עזב וזה פגע בה חחחח...וואי היא לא ידעה אפילו מה לעשות.. אני לא יכולה להתחיל לספר לכם פאדיחות וכאלה כי היו לי מלא.. חחחח קרא לי מיליון פעם לדבר או לעשות שלום למישהו אחר.. ולטבוע טבעתי <וניצלתי למזלי חח> איזה 3 פעמים כבר... מזל שנזכרתי ללמוד לשחות חחחחחח חחחח טוב אני יספר לכם על זה קצת: הפעם הראשונה שטבעתי הייתה שהייתי קטנה יותר היינו בטיול עם מלא אנשים ואז הגענו למין אגם כזה והיינו במים ואז הרוב יצאו וגם המשפחה שלי ואני נשארתי כי היה כיף ואז באתי לקרוא לאמא שלי -היה מן חומה כזאת מעל ששמה הם ישבו ובמים היו אבנים חלקות והחלקתי וטבעתי ולא הצלחתי לעמוד כי זה היה עמוק שמה ולא ידעתי וגם לא ידעתי לשחות..עד שמיו הציל אותי חחח ואפחד לא שמע שצעקתי שיוו איזה מפגרים.......חחח הפעם השניה וואי זאת היתה ה-טביעה... הייתי אצל חברים בצור יגאל והלכנו לבריכה ולא ידעתי לשחות וזה בריכה הכי עמוקה בארץ נראה לי רציני אז בגלל שלא ידעתי לשחות עמדתי על המעקה כזה ..ככה עבר מלא זמן...ואז אמרתי לעצמי "וואי אני יכולה לעזוב קצת מה כבר יקרה?" וקרה..חחח אני כזה עוזבת ולא יודעת איך אבל נסחפתי אחורה כזה וטבעתי ממהההה עמוקקק ונחנקתי עוד שניה מתתי והתחלתי למשוך ילד אחד למים חח רציתי לטפס עליו כדי לצאת ואני כזה מושכת אותו ומטביעה אותו חחח מהרגליים...בסוף הצלחתי לצאת איזה מזל חח שלוש שעות אחר כך השתעלתי ממים...מזל שאפחד לא שם לב..<שוב...חח> מסכן הילד חח הוא היה קטנצ'יק כזה..מזל שיצאתי מהמים בזמן בדיוק חברים שלי הייו צריכים להחזיר אותי הביתה כי אימא שלי נתקעה בשירותים חחחחח.. בפעם השלישית טבעתי בשיעור שחיה ואין לי כוח לספר חחחח

i l0ve u

New member
חחחחחחח כן אה??חחח

מזל שבכיתה ד' נזכרתי ללכת ללמוד לשחות חחח רק שזה לקח קצת יותר זמן ממה שחשבתי כי גם בשיעורי שחיה טבעתי חיחיח

למעלה