"אז כנראה שדרכנו יפרדו מתישהו"

unknown lady

New member
"אז כנראה שדרכנו יפרדו מתישהו"

זו היתה המסקנה המדכאת של השבועיים האחרונים. אנחנו צעירים, מאוד צעירים כדי לדון בזה. 21. ילדים? פשלה קצינית גרמה לזה שהנושא עלה על הפרק. נכנסתי להריון. הדבר הראשון שעשיתי, מיד כשגילינו, היה לקבוע תור לבדיקות ולתחנן את ההפלה. הוא התנגד. בהתחלה בשקט, הביע דעה, שאל אולי אפשר אחרת. המשיך בלהצהיר- אני רוצה את הילד. סיים באולטימטום- או שהוא נשאר, או שאני הולך. לזכותי יאמר- לא מדובר בחוסר התחשבות מטורף, לא מדובר בביטול גמור של הרצון שלו. מהיום שהכרנו, לפני כשנתיים, הוא ידע- אני לא רוצה ילדים, לעולם. אפילו על מה יקרה במידה ותתרחש תקלה דיברנו- אני אעשה הפלה, אמרתי אז, שום דבר לא ישכנע אותי אחרת. יש לך ברירה- והיא לא לשכב איתי. אבל בתיאוריה הכל קל ופשוט, הרי לא באמת ציפינו שזה יקרה. ואולי הוא לא באמת האמין שאני באמת באמת לא רוצה? שמהיכרות עמוקה שלי עם הנפש והגוף שלי- זה אחד הדברים שאני לעולם לא אהיה מסוגלת לעשות, ואולי כל הפעמים שהסברתי לו כמה הרעיון מפחיד ומרתיע אותי לא נתפס מספיק לעומק? אולי הוא לא הבין? כואב לי לפגוע בו, וכואב לי להרוס את הקשר הזה. אבל כרגע הכל על הולד, הדבר החשוב ביותר, הרציני ביותר, המהותי ביותר מבחינתי הוא לעצור את ההריון הזה, אחר כך לטפל בדברים האחרים. אנחנו עדין יחד, וגם הבוקר התעורתי עם הראש על כתפיו, אל הליטופים הרכים שלו והנשיקות הקטנות. ההפלה ביום שני, אחרי החג. אתמול כשפרצתי בבכי הוא אמר דיי טיפשונת, את באמת חושבת שאני אעזוב? אולי הוא לא יעזוב, אולי האולטימטום נועד רק כדי להבהיל אותי, לגרום לי לחשוב מה חשוב באמת (שני הדברים חשובים באמת), אני לא יודעת- כי הבוקר זה שוב נאמר, אני לא יודע איך אני אוכל לאהוב אותך יותר אחרי שתהרגי אותו. כנראה שהוא באמת לא יודע, הוא וגם אני פתוחים לאפשרות שהוא באמת יפסיק לאהוב אותי אחרי שאני אעשה את זה. אבל כך או כך, פתאום הבנתי, אמרתי שהייתי רצינית, אני לא רוצה ילדים, אף פעם, זו לא גחמה של ילדה קטנה, זו לא שטות של מתבגרת, יש דברים שפשוט יודעים. הוא סומך וסמך על זה שהדברים ישתנו? נבהלתי, כמה חסר אחריות מצידו היה להאמין שהדברים פשוט ישתנו, שאני "אתבגר". הוא ענה שגם הוא רציני, שהוא רוצה וירצה. "אז כנראה שדרכינו יפרדו... מתישהו". מחשבה עצובה, מתישהו ולא עכשיו- כי אי אפשר עכשיו, אני לא אהיה זאת שתשים לזה סוף. אבל "מתישהו" יהיה רע מאוד. עצוב לי.

comet9

New member
הדבר הכי חשוב עכשיו.

זה שאת תהיי חזקה. הוא יכול להגיד מה הוא רוצה, בכיף. בסופו של דבר זו הבחירה שלך. הוא רוצה לעצור את החיים שלו בגלל ילד? שיאמץ. הוא לא צריך לכבול אותך אליו בגלל זה. ועצה לי אלייך. אהבה באה והולכת. הוא לא יודע איך הוא יכול לאהוב אותך אחרי "שתהרגי" את התינוק שלכם, שימצא אהבה אחרת. תאמיני לי, לא חסר שם בחוץ. גם בשבילך.

מההה???

זה הגבר הכי אצילי שאני מכיר למה שתהרוג את התינוק שהוא גם שלו ???? זה התינוק שלו גם כן אני הייתי נוהג בדיוק כמוהו ולא נשבר אם היא היתה עושה לא הייתי מסוגל להיות איתה כי לדעתי הפלה זה רצח לכל דבר

ChilD SouL

New member
תגובה...

אני חושבת שהנושא היותר מהותי פה הוא לא אם את רוצה ילדים [ואת הילד הספציפי הזה] או לא, אלא האם במידה ואת לא תעשי הפלה תוכלו לתת לתינוק את כל אשר הוא זקוק לו, ותינוק זקוק להרבה דברים. אני חושבת שבמצב הנתון זה קצת לא לעניין להציב אולטימטום שכזה ואפילו קצת לא מתחשב. אם ההפלה הזאת היא זאת שתפריד בניכם אז כנראה שזה באמת לא הקשר הראוי לך.
תעברו את ההפלה ואח"כ... אח"כ פשוט להבהיר עמדות לגבי נושאים כאלה ואחרים. כי זה באמת חבל לסחוב קשר כשכל אחד רואה את עתידו אחרת ולהפרד אחרי שנים, מה גם שזה לא נעשה קל עם השנים. בברכת, שנה טובה.
ו... תהיי חזקה.

מיטללל

New member
אין שום דבר

שנוכל להגיד שישפר לך את ההרגשה בטווח הזמן המיידי. אתם אומנם צעירים אך נאלצים להתמודד עם סיטאוציה נורא קשה ריגשית, פיזית כזוג ובנפרד. וכך אתם צריכים להתמודד איתה - כזוג וכנפרד. כדי לגדל ילד, מלבד כל המשאבים החומריים שצריך, צריך בשלות ורצון הדדי נורא גדול. לכן אני חושבת שזה אמיץ מצידך, למרות הקושי הגדול, להמשיך להיות נאמנה לעצמך ולקחת את ההחלטה היחידה (שכנראה) תוכלי לחיות איתה. ואת תחיי. להבדיל משאר המגיבים, אני לא חושבת שהחבר שלך מתנהג לא בסדר, לפחות ברמה המודעות. אני חושבת שהוא מתמודד עם הסיטאוציה הכי טוב שהוא יכול, במובן הכי ריגשי שיש. הכי חסר שליטה. זה הורס אותו הורס אותך אני חושבת שמאוד חשוב שתדברו עם אנשים קרובים על מה שעובר עליכם ומה שאת מרגישים. ולא רק אחד עם השני אני לא בטוחה שבמקום שאתם נמצאים, בנקודת זמן זו, אתם יכולים לעזור אחד לשני. אחרי שתעברי את ההפלה, אני לא יודעת מה יהיה אתכם, אני לא יודעת אם ה"ביחד" שלכם ישרוד את זה... אבל אני יודעת שתוכלי להתחיל באמת את תהליך הריפוי, תהליך ההתבגרות... אם תרגישי צורך לבוא ולשתף פורמנו תמיד פתוח :) מעבר לכך, אני ממליצה לך לשקול לכתוב הודעה פה. שנה טובה {@|

לפני ההפלה יש מלא אופציות אחרות

אם זה מבחינת אמצעים לגדל את התינוק אני מכיר עמותות שנועדו רק בשביל זה יממנו לך את כל ההוצאות על התינוק מחיתולים ועד אוכל ושתייה ומיטה ועגלה והכל ואם זה מבחינת אי מוכנות לילד למה שלא תמסרי אותו לאימוץ אני מבקש אפילו מתחנן ממך בכל לשון של בקשה אל תעשי את זה זו יכולה להיות שטות שאת תצטערי עלייה כל החיים עזבי את זה שההפלה יכולה לגרום נזק לרחם שלך חס ושלום אני מתחנן אל תעשי משהו שתצטערי עליו חבר שלך נמצא בסיטואציה מאוד קשה ואני מבין אותו והיה לי מקרה דומה שחשבנו אני והאקסית שלי שהיא בהריון ואני מיד אמרתי לה שאין מצב שהיא תעשה הפלה ואם היא תעשה היא יכולה לשכוח ממני ואני לא ארצה לראות אותה יותרוואלה למזלי לא היינו צריכים להגיע להחלטה הזאת אבל אני הייתי עושה בדיוק מה שהוא עושה וזה לא מתוך רוע אלא פשוט לא הייתי מסוגל להיות עם מישהי שהרגה או לא הביאה לעולם תינוק מבשרי (בשבילי הפלה זה רצח ) אבל אני לא רוצה חס ושלום להכניס אותך לדיכאון בדברים האלה אני רוצה רק שתעשי את ההחלטה הראוייה ותשאירי את התינוקאו לפחות תשלחי אותו לאימוץ אם את צריכה עזרה ולא משנה במה את יכולה לפנות אלי בכל מה שתצטרכי במסר אשמח באמת לעזור חוץ מזה שתהיה לך שנה טובה שנת בריאות אושר והצלחה לך ולתינוקך (אני מקווה) שיתמלאו כל משאלות ליבך לטובה ומי ייתן שהחיוך לא יסור מעינייך כל השנה הזו נ.ב. בכל ההודעה הזו לא התכוונתי לפגוע אלא רק לעורר אצלך רגש חרטה אם נפגעת ממשהו שכתוב כאן אני מתנצל מראש שום מילה לא נכתבה בכוונה לפגוע אלא להיפך

העמותות שלך..

ידאגו לילד גם לחינוך? לכל הצרכים שלו עד גיל 18? אני בספק, אני רואה ליד הבית שלי משפחות מרובות ילדים, שחסרות את הדברים הכי בסיסיים. קל לך גם לשלוח את הילד לאימוץ. קל לך גם להכריז על הפלה כרצח, הרי שלא אתה צריך לשאת את התינוק 9 חודשים.

עדיף לרצוח מאשר למסור לאימוץ

יש גם עמותות שכן ידאגו לילד ותראה לי ילד אחד שמת מתת תזונה בישראל לכל אחד יהיה ויש מה לאכול

מיטללל

New member
עדיף?

זו הדיעה שלך. בכל מקרה, לא מדובר בשרשור הזה בדיון כללי של בעד או נגד תפסיקו.

ChilD SouL

New member
אתה רואה פה ים../images/Emo35.gif

לא. אז למה להסחף
ו... אני יכולה להראות לך לא ילד אחת אלא יותר שמתים מתת תזונה בארץ. כאילו חסרים ילדים מסכנים. תעשה טובה, תוציא ת'ראש מהאדמה ותראה קצת מה קורה סביבך - לא יזיק.

לא אמרתי רעבים

אשמח מאוד אם תראי לי מקרים או לפחות כתבה על תינוק שמת מרעב בארץ יכול להיות שהוא יהיה רעב קצת יכול להיות שיהיה לו מחסור בציוד לתינוק למות מרעב הוא לא ימות אני רואה טוב מאד מ קורה סביבי לי דווקא נראה שאת טומנת את ראשך בחול רואה רק את הפתרון הקל בוא נעשה הפלה זה בא הרי הכי בקלות אבל אתם ל"היפטר מהתינוק כאילו זה היה חפץ "במקום לקחת אחריות על המעשים שלכם אז מי טומן כאן את ראשו בחול כמה נשים יש שהיו נותנות את החיים שלההם בשביל תינוק ואני שומע פה תוותרי עליו תינוק זו המתנה הכי יפה שאלוהים יכול לתת לנו ולוותר עליו זה פשע עזבי שלפי הדת זה רצח לכל דבר אבל אני נמנע ולא רוצה להשתמש במילים מפחידות אז שתעשה מה שבא לה ושהשם יברך אותה וישלח לה הצלחה בכל מעשה ידייה

ChilD SouL

New member
סימני פיסוק לא יזיקו לך, ראשית.

שנית, לעשות הפלה זה לא קל ולא נעים בכלל וזהו לא פתרון פשוט אבל זה עדיף על להביא תינוק כשלא רוצים בו ושהוא יהיה אומלל. ולמסור תינוק זה קשה, בין אם אתה רוצה אותו או לא
אני לא טומנת את ראשי בחול, הוא דווקא נמצא בחוץ ומתאוורר יופי. ועפ"י הדת הרבה דברים אסורים - נו ו...
מה הפואנטה שלך
אסור גם להדליק חשמל בשבת, ואתה כרגע גולש באינטרנט, אז... ת'יודע. קיצר, אנ'לא מעוניינת לפתוח איתך דיונים על הפלה בעד ונגד, כי זה לא העניין פה וזה גם לא רצוי. חג שמח ושנה טובה.

וסליחה שכחתי

שתהיה לך גם שנה טובה ומתוקה Aשיתמלאו כל משאלות ליבך לטובה ושלא תדעי צער ואכזבה בחייך ושום דבר פה לא נאמר במטרה לפגוע אלא ככה אני רואה את הדברים

"לכל אחד יש מה לאכול"

פרט ל35% מהילדים (אפשר לומר 1 מכל 3 ילדים!!!) אשר חיים במשפחות עניות, ושם, אין הרבה מה לאכול. תפתח את עינך כאן וגם פה

אני לא אמרתי עניים

אני אמרתי שאין מה לאכול עובדה שהם מתקיימים אוכלים ושותים בעזרת תרומות או לא יודע מה אבל הם מתקיימים זה לא שהם מתים מתת תזונה השם דואג לכולם לאוכל

וואי.. אתה לא מבין, הא?

קודם כל, הראתי לך בדיוק בהודעה למעלה שהשם כנראה לא דואג לכולם. (לפחות לא ל35% מהילדים בארץ) לא מתים מתת תזונה כ"כ מהר, אבל הסבל שבעוני גדול יותר.

הראת לי ילדים עניים

לא הראת לי אנשים שעומדים למות מתת תזונה כי אין דבר כזה וגם ל35% האלה השם דואג עובדה שהם מתקיימים ולא מתים

למעלה