"אז כנראה שדרכנו יפרדו מתישהו"

לאכול ולשתות יש להם

מה זה עוני??? אני יודע טוב מאוד אבל החיים חשובים מהכל יותר מכסף יותר מלא יודע מה

אחי אתה זה שחי בבועה

תסתכל סביב אני יביא לך מאה ואחת סיפורים על אנשים שהצליחו מעוני ארקדי גידאמק היה הומלס כל עוד יש לך מה לאכול ומה ללבוש ואתה יכול לעשות את זה מבחינתי אתה עשיר מה זה כסף לעזאזל אז יודע מה הפרנסה באה להם יותר בקושי בסדר אבל הם חיים אתה לא יכול להתריס כלפי אלוהים למה ילדים מתים כי אתה לא יודע מה החשבונות שלו ואני אומר לך שכל מה שקורה בעולם וכל מה שקורה לך זה אך ורק לטובה גם אם אתה לא רואה את זה גם העניים זה לטובה כי בעזרת העניים אני יכול לתרום ולכפר על פשעים שעשיתי הכל מתגלגל ככה שלכולם בסוף יהיה טוב גם אם יש עניים גם אם יש נפטרים זו הראיה שלי של החיים אתה יכול לקרוא לזה בועה או איך שאתה רוצה אבל לדעתי להגיד שבן אדם לא צריך לחיות כדי לא לסבול מעוני זה שטות אחת גדולהקח את המיליונר הכי גדול אם חס ושלום לא עלינו יתהיה לו מחלה קשה שהוא יידע שהוא יילך לגמור הוא ייתן את כל הונו בשביל לחיות אפילו עוד שבוע יותר מזה הוא יהיה מוכן להגיע לחובות ולרעוב ללחם מצדו רק להמשיך לחיות אז אתה אומר לי שהם סובלים שאלה לא חיים כסף תבין זו לא המטרה בחיים אלא האמצעי אני לא בן אדם עשיר אפילו הייתי מגדיר את עצמי עני מבחינה כלכלית אבל אני מרגיש הכי עשיר בעולם כסף לא משנה לי אם אני אמות עם 100 אלף ש"ח בבנק או עם מינוס מאה זו לא המטרה שלי בחיים

מיטללל

New member
איש איש באמונתו יחייה

בכל מקרה זה לא נושא השרשור אם מתחשק לכם ממש, אתם מוזמנים לנצל"ש את אחד משרשור האופ ולדון על הנושא שבנדון. רק בלי להדביק אחד לשני כינויים, זה לא רמה.

מה זה משנה איפה?

לא כינינו אחד את השני בשום כינוי חסוחלילה להיפך יש לי אליו הרבה כבוד זה שהדיעה שלו שונה משני זה לא אומר שאני לא מכבד אותו כבן אדם

unknown lady

New member
אז הוא דואג להם בכך שהוא משאיר

אותם בחיים? נחמד מצידו. ולילדים שהוא כן הרג, ממחלות, בתאונות... וכו'- להם הוא לא דאג לפי ההיגיון שלך, הא? הם לא חלק מ"כולם", עובדה שהם לא מתקיימים אלה מתים!

אלה חשבונות שמיים

הילדים האלה שמתו ממחלות עברו לעולם האמת הם לא מתו הם נפטרו מהעולם הזה והלכו לעולם הבא ותאמין לי שזהו עולם שכולו טוב

את צריכה לעשות מה שאת יכולה כדי

לשמור על חיים שלך ושל הסובבים אותך מה שקורה מעבר לזה זה רצון השם את לא יכולה להיכנס לחשבונות שלו כי לא לי ולא לך אין את השכל המתאים וההבנה המתאימה כדי להבין למה בן אדם נהרג מה שאנחנו כן יודעים זה שהכל קורה לטובתינו

כנראה ששכחת...

שכששולחים ילד לאימוץ.. לא שולחים אותו לאותן משפחות עניות שאין מה לאכול שם.. המשפחה שהילד נמסר אליה עוברת המון בדיקות ובחינות...

unknown lady

New member
דווקא בעיה כספית אין.

הבעיה המהותית באמת היא- הלידה. לכן, ללדת אותו זה משהו שלא יעשה. תודה.

נראה לך שילד זה חתול?

כ"כ קל למסור אותו? היא לא רוצה את הילד אתה היית רוצה להוולד לאמא שלא רוצה אותך?

מיטללל

New member
זה לא כ"כ משנה

מה הוא היה רוצה או מה האמונות הפרטיות שלו בנושא. אף אחת מהפאשרויות שעומדות בפניה לא *קלות*: לעשות הפלה זה לא קל. להוליד ילד בגיל 20 זה לא קל. למסור ילד לאימוץ זה לא קל. היא זו שתצטרך להתמודד עם השלכות הבחירה שלה. אבל זה הגוף שלה. החיים שלה. בחירה שלה. צהוב שחור - אין לך מושג למה היא לא רוצה ילדים, אין לך מושג מה עבר, עובר או יעבור עליה, אל תדבר בסיסמאות, אל תשתמש במילים כמו "רצח" כ"כ מהר. כמו שאמרתי בהתחלה, זה לא דיון כללי של "בעד או נגד", אף אחד פה לא ישנה את ההחלטה שלה.

היא לא רוצה אותו כל כך

אז למה שיהיה לה קשה למסור אותו עדיף להרוג אותו זה יותר טוב אף אחד כולל היא אני או אתה לא אלוהים ואין לנו זכות להחליט אם התינוק יחיה או לא עדיף שהיא תלד אותו או שתמסור אותו לאם פונדקאית ולא תהרוג אותו

unknown lady

New member
כי כמו שאמרתי,

ואני מקווה שתפנים- הבעיה האימיתית היא הלידה עצמה. האקט- לידה. לא מוכנה לעבור אותו. כדי למסור לאימוץ אני עדין צריכה לעבור לידה. בנוסף, אני לא חושבת שהפלה זה רצח, ברור לי שכרגע אין שם -ילד- אלה אוסף של תאים, זיגוטה, ווטאבר, אז לנסות לשבת לי על המצפון לא ממש יעזור, חוץ מהעובדה שזה בכלל לא האישיו.

למעלה