"אז כנראה שדרכנו יפרדו מתישהו"

יש שם הרבה יותר מאוסף של תאים

נשמה יש בילד מהיום הראשון אבל זה לא העניין יש אפשרות של אם פונדקאית ככה את לא תעברי לידה

unknown lady

New member
אתה יודע בכלל מהי פונדקאות?

עושה רושם שלא. אפשרות לאם פונדקאית יש רק במידה ואני מעוניינת בילד (אני לא), אבל לא מסוגלת להיכנס או להחזיק הריון, פיזית, בריאותית. אי אפשר להעביר הריון למישהי אחרת כדי שהיא "תלד" אותו בשבילי! אז מה עוזרת לי אופציית הפונדקאית (שככה בלי קשר, בין כה לא היו מאשרים לעולם לאשה שכן מסוגלת ללדת) עכשיו? את ההפלה אני בכל זאת אאלץ לעבור. ובקשר לנשמה של אותם תאים- אני לא מאמינה בזה, וזה לא נושא השרשור.

../images/Emo24.gif

זה מצב מבאס ביותר... אבל סדרי העדיפויות שלך כנראה נכונים. ההריון זה הדבר הראשון שצריך לטפל בו, אחר כך כל השאר.. האם אין לך משפחה? חברים? למה את לא מתייעצת איתם בנושא? אפילו לא מתייעצת... אלא רק נתמכת. זו תקופה לא פשוטה, וגם הפלה זה לא דבר פשוט, למרות שברור לך שאת האלטרנטיבה את לא רוצה. ומבחינתו, אני חושבת שזה רק הוגן שהוא יחשוב שתשתני, ש"תתבגרי" ובשלב כלשהו תשני את דעתך בנושא. אני מכירה נשים כאלו, יכול להיות שגם הוא שמע על זה. אני באופן אישי מגיל 16 בדיעה הזו שלך. לא רוצה ילדים. לא רוצה הריון. וכן, אני גם אומרת לכל מי שאני יוצאת איתו, וכשהייתי נערה, הם היו מרוצים מזה, כי זה אומר שאני בטוח לא אשאיר הריון אם יהיה פנצ'ר, בשנות העשרים שלי הרימו מסביבי גבה ואמרו לי שעוד יעבור לי, והיום, בגיל 30, יש גברים שאומרים שלא מתאים להם והולכים, וזה בסדר. אבל - את לא יכולה לדעת מה יהיה הלאה, האם לא תרצי גם בעוד חמש שנים ילדים. את יודעת נכון לעכשיו, והוא כנראה מעדיף לקוות שתשתני ולא לאבד את הקשר. ממליצה לך בכל זאת להיעזר במשפחה ובחברים, שיהיה שם כדי לתמוך בך. ובהצלחה!

unknown lady

New member
נכון, אני לא יכולה לדעת בוודאות,

אבל אני חושבת שיש לי בסיס דיי יציב להאמין שהדעה הזאת לא תשתנה, יש לי סיבות טובות לוותר על לידה... אני לא מפחדת שיהיו בחורים שזה ירחיק ממני, אין לי בעיה עם זה, אני מפחדת שזה ירחיק ממני את האדם הספציפי הזה, שאני אוהבת כ"כ, שאני מעוניינת לחיות איתו חיים שלמים (עד כמה שאפשר להגיד כזה דבר בנחרצות בגיל 21, אני יודעת). תודה על התמיכה והעצות...

...

אף אחד לא הכריח אותך לגדל את הילד... ואף אחד לא יכול לקבוע בשבילך מה לעשות.. את יכולה גם למסור אותו לאימוץ... חוצמזה... אולי תנסי לגדל אותו? בכל זאת.. זה עולם ומלואו... ילד... תמיד אפשר לתת אותו להורים אחרים שהם רוצים ופשוט לא יכולים
כאלה שאלוקים לא בירך אותם אבל הכי חשוב בעצם- שמה שתחליטי- תהיי שלמה עם עצמך, תלכי עם ההחלטה שלך עד הסוף.

unknown lady

New member
אמרתי כבר שהבעיה היא בעיקרה

בלידה עצמה, כך שאימוץ לא יכול לבוא בחשבון (כמה שצר לי על אותם הורים פוטנציאלים..). אני שלמה עם ההחלטה שלי, וההפלה היא בכלל לא האישיו כאן, לרגע לא כתבתי שכן- ההפלה היא ברורה מעליה, שום לבטים. האישיו הוא- מה שזה יעשה לקשר שלי עם האדם שאני הכי אוהבת בעולם, כנראה שאני אאלץ לחכות ולראות.

אבל לפי מה שאת אומרת

בכל מקרה תגיעו לצומת דרכים מה שנקרא... הוא רוצה ילדים, את לעולם לא 'תתבגרי' כמו שהוא מכנה את זה... אין יותר מידי אופציות... אלה אם כן תרצי לאמץ ילדים (ומה שאת לא רוצה זה ללדת.. הבנתי נכון? )

unknown lady

New member
כן, לצערינו...

הוא מעוניין בילדים משל עצמו (גם זה עלה מתישהו בשיחה..).

מיטללל

New member
נורא קשה לי

לענות על הנושא בכלליות שאת במצב נתון כל כך רגיש אבל עם יד על הלב? אני לא יודעת אם תשרדו את המשבר הזה אבל בגדול - אני לא חושבת שהבאת ילדים זה נושא שאפשר להתפשר עליו אני חושבת שזה ויתור גדול מדיי לעשות, כמעטו בלתי אפשרי, לא משנה כמה אוהבים. :/

על כל דבר אפשר לוותר

אם אוהבים באמת אין וויתור שאי אפשר לעשות למען בן אדם שאוהבים אהבת אמת אני בכל אופן חודש הייתי במצב של בן זוגה והאמת הגבתי בדיוק כמוהו ואפילו נמרץ יותר אני מבין מאיפה זה בא לו אני באופן אישי נתתי את האולטימטום הזה בגלל סיבה אחת ואני חושב שכולם ראו מה דעתי על הפלה ולכן לא יכלתי לחשוב על אפשרות לחיות עם מישהי עשתה את זה לתינוק שלי ואהבתי אותה אהבת אמת אבל לא היה לי פה מה לוותר כי כל פעם שהייתי מסתכל עלייה הייתי נזכר בילד וזה לא היה יכול להימשך למזלי זו היתה אזעקת שווא וחוץ מזה היא אמרה לפני הבדיקה שאם יהיה ילד היא תשאיר אותו אם אני יכול לייעץ לך בתור מישהו שהיה במצב הזה זה תדברי איתו לבד בלי עצבים תסבירי לא למה את לא רוצה את הילד תגידי לו מעכשיו שאת לא מתכוונת להביא ילדים לעולם ותני לו לעשות את הבחירה מה שלא כדאי לך לעשות זה למשוך את הקשר כשאין תיאום ציפיות אחד מהשני שתהיה לך שנה טובה וחיים מאושרים מי ייתן ותשני את דעתך והשם יברך אותך ותינוקך וגם אם לא תשני את דעתך אני מאחל לך רק אושר ושלא תגיעי לדלמה כזו בעתיד

למעלה