אז לאן פנינו מועדות

ilaya

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם כל מילה ../images/Emo70.gif

למרות שאני לא משתתף "כבד" בחברתי, נחמד לי ברגעי השיעמום לסרוק אותו. אף פעם לא הבנתי ממש מה אלה הקמפיינים האלה וגם לא ממש ניסיתי להבין, אבל כל ההצעות שלך נשמעות לי אחל'ה !

Mapisto

New member
../images/Emo45.gif מסכים

הפורום הזה נהיה
לא רק לתכנתי ASP אלא לאנשים שיש להם רקע במחשבים. אני אישית שאלתי פה שאלות על cpp ועל vb ועל js
, וענו לי בזמנו... כמובן שמלבד הנושא שמאחד אותנו, יש יתרון בפורום חברתי שאפשר לשפוך בו דברים שלא קשורים למחשבים... ולהתקל בחברה איכותיים שלא בשאר פורמיי off. מצד שני, רק בזמן האחרון אני מתקבאק למקצועי שזה אומר משהו בדר"כ אני דיי מכור לפורמים מקצועיים כי לאחד שלא שולט ברזי השפה עדיף ללמוד משאלות של אחרים
.... וכן, אני מסכים להחזרת הבוקרטובים
זה רעיון מעולה
מפיסטו.

Deviation

New member
ולהלן תגובתי..

משתתף פעיל? אני? - אני חייב לציין שהייתי פה גם בניקים אחרים וכך גם במקצועי, זה שאני החלפתי (בלשון עבר) ניקים זה לא אומר שברוחי ובנפשי לא הייתי פה..
ועכשיו החלק הרציני.. בעיקרון אני מסכים עם רוב הדברים שנאמרו, במיוחד עם הקטע של פתיחת שרשור בוקט (אבל רק בוקט
) בפורום המקצועי, זה יוסיף טיפה אווירה. את כל שאר ה
ים אפשר לרכז פה. אם אתם רוצים קמפיינים מסוג חדש, אין בעיה, פשוט תגידו כן וצוות המומחים יתחיל לעבוד עליהם. הקמפיינים נועדו סתם להפיג את השעמום משיחות על בעיות במשפחה, לקוח שלא משלם ועוד ועוד.. אפשר להקים צוות (מס' אנשים) שבאמת יישבו ויחשבו אילו פעולות כדאי לעשות, צ'אטים למיניהם, פגישה (כבר מזמן לא הייתה אחת כזו) וכיו'. נכון שקצת לא הייתי פעיל במקצועי אבל אני מתחייב לחזור לפעילות חלקית לפחות ולענות על תשובות ..

xyxyxy

New member
להוריד את כל המומחים

זאת דעתי. אני כבר עשיתי זאת אצלי.. אבל עדיין זה מיותר, במיוחד בפורום כזה.

gilad g

New member
../images/Emo45.gif + הערות

לחזור למתכונת שרשורי הבוקר טוב ב-130, אבל בלי להגזים. משחקים, קמפיינים וכו' - אפשר להשאיר עדיין בפורום החברתי. אין צורך להפוך כל שרשור בוקר טוב לשרשורפלצת... זה גם יחזיר את האוירה החברתית ל-130 וגם אולי יראה לכל אותם אנשים שפחדו להכנס לחברתי, שאנחנו לא מפלצות... תגובתי: מה הבעיה בשרשוריפלצת? פעם זאת היתה בעיה... אבל היום - אפשר פשוט לקפל את השרשורים וזהו
באותו זמן, לנסות גם להפוך את 130 לקצת יותר מעניין. חזרה לתכונת "דיונים בפורום" שהייתה פעם, יכול להיות רעיון לא רע. תגובתי:
לקחת פסק זמן מהקמפיינים ב-799, ולחשוב על לארגן אותם בצורה שתעניין במקום להפריע. תגובתי: לעשות את זה בגבול הטעם הטוב, כמובן.
לנסות ליזום קצת יותר פעילות מעניינת ב-799, שאולי תביא איתה גם גולשים חדשים מ-130 (מי אמר צ'אט טריוויה?) תגובתי: אני אומר צ'אטריוויה

Salem

New member
צ'אט טריויה זה רעיון נפלא

כבר הצעתי אותו (או בפורום או שהצקתי אתמול לענבל...)

Salem

New member
ענבל...

מכיוון שאין לי כוח לענות לך על הכל
וגם ככה את יודעת את דעתי, אז ניתן פשוט תקציר לאלו שלא מדברים איתי כל יום בטלפון
בגדול אני מסכים עם הכל, אבל לא קצת מיותר לשים בוקר טוב גם פה וגם במקצועי
בכלל, למה צריך בוקר טוב במקצועי
בשביל זה יש לנו את החברתי... זה יוצר כפילות מיותרת... כי בוקר טוב משמש להעביר חוויות של היום, אם שמים את זה במקצועי אי אפשר לפתח דיון על זה כמו שאפשר לעשות פה...

yuval k

New member
להערכתי, בוק"ט יומי במקצועי יחזיר

אותו לגדלותו...

Salem

New member
אתה סותר את עצמך../images/Emo35.gif

כי מצד אחד אתה אומר שזה יעביר מפה את התוכן, מצד שני יחזיר לגודלתו
אני לא חושב שיש מקום להחזיר את הבוקר טוב. אני ממש לא בטוח, כי אי אפשר לדון על זה במקצועי, וזה גם יפגע בחברתי.

yuval k

New member
יחזיר את ../images/Emo41.gifהמקצועי../images/Emo41.gif לגדלותו

הפורום המקצועי חשוב יותר מזה, נדמה לי.

Salem

New member
אז למה יש לנו פורום חברתי../images/Emo35.gif

אם רוצים אווירה חברתית ב130, אין מקום ל799.

yuval k

New member
../images/Emo45.gif מסכים בהחלט

אם כי אני חושב שאחרי שיחזירו את הבוק"ט רוב התוכן ייעלם מפה... [סליחה על העיכוב, ענבל
]

Terminal Frost

New member
רוצה משלוחה ../images/Emo3.gif

לפי דעתי הירידה ברמה ובנפח בפורום 130 הביאה לירידה ב799. בגלל ש130 נהייה פורום פחות חריף (ע"ע גלייתו של דגון) הוא מושך פחות מתכנתים מנוסים שבאים לקבל עזרה בנושאים באמת מעניינים. גם הדיונים המגניבים ("איך ליישם...") הפסיקו, מה שגרם לזה שאנשים שלא מצליחים לתפוס איזה ילד עם בעיה בRESPONSE ולענות לו - לא מצליחים להכניס תגובה בפורום, כי פשוט אין על מה. כולי תקווה שהפורום יחזור לימיו הטובים והזוהרים, כי ת'כלס לאחרונה זה הפורום היחיד בתפוז ששווה להשתתף בו (והמצב כזה כבר הרבה זמן).

כולכם מדברים על דגון כאילו שמאז

שדגון הלך אין פורום ואין רמה מזה החרטה הזה! אולי לדגון יש ראש ששווה לראש של כולנו כאן אבל עדיין, אנחנו מגיעים בלעדיו לתוצאות לא פחות טובות ולמדנו מספיק זמן כדי שאולי יהיו לנו גם תשובות לעניין אתם לא חושבים? בכלל לתפוס כ"כ הרבה מבןאדם זו טעות- אחרי הכל יש לנו רמה..

genotip

New member
אתה אוהב להשלות את עצמך אה? ../images/Emo3.gif

(הכותב לא יודע, ולא בדיוק מעניין אותו מי זה דגון. מצד שני הכותב מסייג את דבריו באומרו שאם לדגון יש בת חמודה, הוא ישמח להכיר גם את דגון בדרך
)

למעלה