אז לאן פנינו מועדות

חוצפאי

New member
עצרוּ הכל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בעמל רב ובאיומים רבים נהייתי מוּמחוּמנהל, ואפחד לא יקח את זה ממני, שומעים
החזרת שרשורי הבוק"ט ל130 יהיה רעיון מייצוין. הרגעת הקמפיינים יהיה רעיון מיייייייייייייצוין, כי הרי ברור לכולנו שסיילם הוא דיקטטור
צעצוע
ואין צורך בקמפיין בשביל שכולם יבינו את זה
קמפיינים נוספים ישקלו בהמשך. אני מבטיח להירגע. אני גם מוכן לשלם. ולהתפשט. |משלם ומתפשט|. רק אל תקחו לי את המוּמחוּמנהל
מסכים עם כל מה שילדונת כתבה כמה הודעות מעלי. עם כל מילה ומילה. אין טעם לסגור ת'פורום הזה, זה לא יעזור לאפחד ויהיה סתם פזיז. צריך, פשוט, להרגיע אנשים חוצפאים בפורום הזה (למה כולם מסתכלים עלי
), ולהחזיר ל130 את האנשים הישנים והטובים, וגם להראות לחדשים והרעים (
) שגם להם יש מקום. מחבב את כולכם, אוהב את רובכם, נמשך לחלקכם. ועכשיו באמת

חוצפאי

New member
אה, כן, החתימה שונתה בהתאם.

לוקח על עצמי חזרת את תפקיד ראש צוות הווי ובידור בפורום ASP בתפוז
.

havlaz

New member
אפשר להצביע נמנע? ../images/Emo3.gif

סתם.. למען האמת, אני מבקר כיום פעם בשבוע בפורום ASP.. אני פחות עוסק בASP לעומק בימים אלה, ולכן פחות יש לי מה לשוטט בפורום.. אני נהנה לדבר כאן עם כל החבר'ה והכל.. אני חושב שבאמת פורום ASP הפך ליותר מדי "מקצועי", קצת הודעות OFF לא יהרגו אותו, ושרשור נחמד שלא דווקא קשור לasp נטו גם לא יוריד מהאיכות שלו. אני מסתכל על פורומים כמו פורום צילום ורשתות ופס רחב שאני חבר בהם, פורמים מאוד מאוד מקצועים ומכובדים שעדין מדי פעם החבר'ה שם משתוללים.. מצד שני, כמובן שאסור לסגור את הפורום הזה אבל מכוון שחלק ממה שהולך כאן יעבור לפורום עצמו, אני די חושב שאולי יש מקום לשנות אותו קצת. בהתחלה סירבנו להפוך לתכנות - חברתי, אבל אני חושב שכיום זה לא רעיון גרוע כל כך... אם אנחנו ממשיכים קצת בחברתי בASP, להמשיך עם פורום ASP חברתי זה די לטחון את הכל.. ואנחנו מבלים בימים אלה בפורום הזה אולי 6-7 אנשים שנהנים עם עצמם. לא שרע לי כמובן, אני מת על הפורום הזה שמנוהל על המומחומנהלים המדהימים שלנו אבל אני חושב שלא יזיק אם הוא ישונה לתכנות חברתי.. לא נמות אם החבר'ה של PHP, מסדים וכו' ישתעשעו גם פה.. (מלבד שהם יקבלו את רוע הבשורה - אנחנו השולטים!)

Deviation

New member
מפיתום PHP../images/Emo35.gif

שילכו לפורום הזה ויקימו שם את הפורום החברתי שלהם, אין וויכוח על זה ש Asp שולט - בהזדמנות נפרוץ ל Netcraft ונשנה טיפה את הנתונים שם..

למעלה