אז למה אנחנו נתפסות באופן שלילי בעיני גברים?

למה לא? אפשר לראות את הזווית הזו.

היא מעוותת לגמרי זה נכון, אבל צריך לחקור את האונס מכל מיני כיוונים.
אני לא בעד להשתיק אף אחד, זה נכון שזה שטויות אבל זה לא באמת יהרוס אף אחד.
ויש כאלו שחושבים ככה אז ניתן גם להתייחס.

צריך וכדי כדי להבין איך למנוע אונס

אם נבין את המוח של אותו פושע עובד נוכל לרסן אותו, זה לטובות הנאנסים/נאנסות ככה זה חייבים לחקור. ויש הרבה מחקרים, וטוב שכך. כל תחום צריך לחקור הבנה של התופעה תוביל אותנו לפתרון, זה דעתי.

זה לא עניין של לתת במה אלא להצביע על בעיה ולדון עליה.

אני לא מנסה לפרסם דעות בטח לא מעודד אלא אני קראתי את אותה דעה, ורציתי לשתף זה הכל, ובשביל להעניש או להתריא מבפני פושע צריך להכיר שהוא פושע, ואותו כותב הוא בהחלט בעל דעות מעוותת וחשבתי שהיה אפשר לדבר על זה, זה הכל. ואחרון מותר לדבר על הכל, ולא צריך לחשוש מתגובות כמו שלו כי מה לעשות הוא לא היחיד, ואחד הדרכים לפתור בעיה היא להכיר אותה, ואם זה מעורר תגובות זה שווה אם לא עדיף להימנע....

והאם אנחנו לא בפורום שאמור לעסוק במינים? וביחסים? בניהם?

ביחסי כוחות? למה אסור לעלות דברים כאלו? הראי לשם זה נועד הפורום כדי לדון על נושאים כאלו גם אם הם מקוממים והוא בעצמו אמר שהוא מודע לכך, ולכן יכול להיות שזו סתם פרובקציה אבל אולי שווה להתייחס.

לא חושבת כמוך.

אם זו סתם פרובוקציה- באמת שאין מה לחקור.
אם מדובר בפושע מסוכן, רצוי לפנות לגוף משטרתי במקום לבזבז פה זמן יקר בפטפוטים.
&nbsp

לא נראה לי שהוא פושע ואני לא שזה בטוח פרובוקציה.

אלה סתם דעה של אדם עם חשיבה מעוותת ,וזכותך לא להסכים.
כל אחד ודעתו.

Berethor

New member
בשביל להבין באמת תראש שלהם צריך לקרוא בפורומים שלהם

כמו לדוגמא הפורומים של אומנות הפיתוי. רוב הסיכויים שהציטוט שהבאת הוא חירטוט אחד גדול, זה נשמע יותר מדי מתייפייף מכדי להיות אמיתי, וזה אותו חירטוט שהם מספרים לאנשים מחוץ לחבורה שלהם, ולנשים, חושפת את זה העובדה שהוא מדבר על זה "כמעשה אהבים" ולא כעל נטו סיפוק מיני של עצמו, ללא שום התחשבות בצד השני. אנס הוא ברוב המקרים אדם שאין לו בעיה להשתמש בשיטות מפוקפקות כדי להשיג מין, ובדרך כלל מדובר באדם מאוד אנוכי ויהיר שלא אכפת לו אם הצד השני באמת מעוניין במין איתו או לא.

"ההפגנה התארגנה כמה ימים לאחר ששלוש סטודנטיות למשפטים מאוניברסיטת חיפה הגישו תלונה בגין אונס, הסתה לאלימות ושידול לדבר עבירה נגד "המרכז לאומנות הפיתוי", ארגון המלמד גברים "להצליח עם נשים", ונגד אחד מבוגרי הקורס. התלונה הוגשה בעקבות הודעה שפרסם בפורום של המרכז בוגר הקורס המתכנה בשם "רוסו". ההודעה פורסמה ב-2006, אבל נתגלתה לאחרונה מחדש ומחוללת בימים האחרונים סערה בבלוגוספירה הישראלית."

""ניסיתי לנשק אותה עם השאלה, תרצי לנשק אותי? היא אמרה לי לא, אני לא מכירה אותך. תרגיל מטומטם ואני לא ישתמש בו שוב... אני פשוט ייגש וינשק, וזה מה שעשיתי אחרי זה, בלי לשאול, פשוט לקחת אותה ולנשק... זה מה שהם רוצות (אל תקשיבו להן)", כותב רוסו (הטעויות במקור)."

""מכאן לכאן העניינים התקדמו.. תאמינו לי, נתקלתי באין ספור התנגדויות בדרך לסגור FC אבל התמדתי והייתי עקבי עד הסוף. אוקיי התחלנו להתמזמז על המיטה והיא פשוט סירבה להוריד את הבגדים וזרקה לי מלא תירוצים.. אבל אני קרנף עיוור, היא לא מכירה אותי. השתמשתי בטכניקת פיתוי מהיר וזה בלבל אותה לגמריי, לקחתי את היד שלה ושמתי אותה על ה..., לאט לאט סגרתי BJC? חשבתי להסתפק בזה וזהו אבל משהו בפנים אמר לי לא לוותר, וגם החוזה של דורוקולה [מנהל בפורום - ד.ר.] עמד לי על הראש. לא וויתרתי והמשכתי להיות עקבי עד הסוף. ניסיתי להוריד לה את התחתונים והבחורה פשוט מסרבת! ואז חשבתי או שאני עושה לה פריז אאוט או פיתוי מהיר?? הזזתי את התחתון ימינה ובום! הבחורה בהלם תאמת גם אני.. אחרי זה הכל זרם וגם הבגדים ירדו וFC נסגר"."

http://www.haaretz.co.il/news/education/1.1235491

כן בהחלט הוא נשמע מאוד לא אמין

אבל אני לא בטוח אם זה קשור לאמניות הפתוי לא בטוח, אבל באופן כללי יש אנשים שבאמת חושבים ככה אני בעצמי יצא לי לדבר עם אנשים כאלו שהם לגמרי רצינים.

Berethor

New member
זה פחות או יותר כמו ההבדל שבין להרוויח כסף ביושר לבין לשדוד

בניגוד לאנלוגיה של GreenMamba, שחושבת שבמקרה אחד יש אדם ובמקרה השני אין אדם, כאשר בפועל בשני המקרים יש משהו שמשיגים מאדם אחר, והמשהו הזה הוא למעשה אותו דבר, בעוד שההבדל הוא דווקא בצורה שמשיגים את זה ולא "באובייקט". העניין של "לעשות אהבה" הוא בהרבה מקרים בולשיט אפילו ביחסי מין בהסכמה, אז על אחת כמה וכמה שזה בולשיט כאשר מדובר במין פראי או באונס. אונס הוא למעשה מין ללא הסכמה. בכל מקרה בזנות כן קיימת הסכמה בדרך כלל, אחרת הלקוח לא היה צריך לשלם לזונה כסף תמורת שרותי המין, אלא הוא היה משיג אותם בכפייה ועל ידי שימוש בכוח.

GreenMamba

New member
ברטרול, כבר הסכמנו שאנלוגיות הן לא הצד החזק שלך

אז תמנע מעצמך את המבוכה הזו כל פעם מחדש.
אם אני מביאה אנלוגיה ובא לך להגיב עליה- תגיד לעצמך "אהה, אנלוגיות. אני לא מבין אותן" ואל תגיב.
&nbsp
נמאס לי כבר כל פעם להסביר לך את המשמעות של אנלוגיות בשפה העברית (או בכלל).

אני לא חושב ככה.

אני דווקא הכרתי פימניסטיות כוסיות שהיו להם אחלה חיים, מצליחות, מלומדות, וגם חכמות מאוד דעתניות. ( ואותי זה מאוד משך למה לא?).אבל כן רוב הגברים הם די בבונים לטעמי מבחינה זו. זה לא אומר שכולם ככה כן? אבל יש גם יוצאי דופן, קיצור יכול להיות שאת צודקת שיש הרבה גברים שחושבים ככה אבל נראה לי זה עניין של חינוך, תרבות ככה חינכו אותנו לחשוב שגבר - מצליחן, גברי, לא בוכה לא רגיש ואישה - רגישה, נשית, פחות חכמה, פחות דעתנית, יותר פועלת מהבטן זה עניין של חינוך אני חושב. אני גדלתי עם נשים אז די למדתי להעריץ אותם, אבל זה רק אני.

למעלה