בשביל להבין באמת תראש שלהם צריך לקרוא בפורומים שלהם
כמו לדוגמא הפורומים של אומנות הפיתוי. רוב הסיכויים שהציטוט שהבאת הוא חירטוט אחד גדול, זה נשמע יותר מדי מתייפייף מכדי להיות אמיתי, וזה אותו חירטוט שהם מספרים לאנשים מחוץ לחבורה שלהם, ולנשים, חושפת את זה העובדה שהוא מדבר על זה "כמעשה אהבים" ולא כעל נטו סיפוק מיני של עצמו, ללא שום התחשבות בצד השני. אנס הוא ברוב המקרים אדם שאין לו בעיה להשתמש בשיטות מפוקפקות כדי להשיג מין, ובדרך כלל מדובר באדם מאוד אנוכי ויהיר שלא אכפת לו אם הצד השני באמת מעוניין במין איתו או לא.
"ההפגנה התארגנה כמה ימים לאחר ששלוש סטודנטיות למשפטים מאוניברסיטת חיפה הגישו תלונה בגין אונס, הסתה לאלימות ושידול לדבר עבירה נגד "המרכז לאומנות הפיתוי", ארגון המלמד גברים "להצליח עם נשים", ונגד אחד מבוגרי הקורס. התלונה הוגשה בעקבות הודעה שפרסם בפורום של המרכז בוגר הקורס המתכנה בשם "רוסו". ההודעה פורסמה ב-2006, אבל נתגלתה לאחרונה מחדש ומחוללת בימים האחרונים סערה בבלוגוספירה הישראלית."
""ניסיתי לנשק אותה עם השאלה, תרצי לנשק אותי? היא אמרה לי לא, אני לא מכירה אותך. תרגיל מטומטם ואני לא ישתמש בו שוב... אני פשוט ייגש וינשק, וזה מה שעשיתי אחרי זה, בלי לשאול, פשוט לקחת אותה ולנשק... זה מה שהם רוצות (אל תקשיבו להן)", כותב רוסו (הטעויות במקור)."
""מכאן לכאן העניינים התקדמו.. תאמינו לי, נתקלתי באין ספור התנגדויות בדרך לסגור FC אבל התמדתי והייתי עקבי עד הסוף. אוקיי התחלנו להתמזמז על המיטה והיא פשוט סירבה להוריד את הבגדים וזרקה לי מלא תירוצים.. אבל אני קרנף עיוור, היא לא מכירה אותי. השתמשתי בטכניקת פיתוי מהיר וזה בלבל אותה לגמריי, לקחתי את היד שלה ושמתי אותה על ה..., לאט לאט סגרתי BJC? חשבתי להסתפק בזה וזהו אבל משהו בפנים אמר לי לא לוותר, וגם החוזה של דורוקולה [מנהל בפורום - ד.ר.] עמד לי על הראש. לא וויתרתי והמשכתי להיות עקבי עד הסוף. ניסיתי להוריד לה את התחתונים והבחורה פשוט מסרבת! ואז חשבתי או שאני עושה לה פריז אאוט או פיתוי מהיר?? הזזתי את התחתון ימינה ובום! הבחורה בהלם תאמת גם אני.. אחרי זה הכל זרם וגם הבגדים ירדו וFC נסגר"."
http://www.haaretz.co.il/news/education/1.1235491