אז מה אתם שמעתם השבוע?

Mc Shalti

New member
אז ככה זה הולך

Proof-Searching For Jerry Garcia
אלבום נחמד + שלו, לא יצירת מופת אבל יש שמה די הרבה שירים שכיף לשמוע
שי 360- חי
לדעתי אלבום מעולה שלו למרות שיש כמה שירים פחות טובים לצידם יש כמה שירים מעולים!!!
סלויקו קרו- מסע בך
אין יותר מידי מה להגיד כל מילה מיותרת פשוט חזרתי לשמוע מתוך געגועים.. ובכללי זהו.. ד"א אני חייב לציין שהשירשור הזה הוא באמת דבר מאד חשוב זה גורם לי [ואני מאמין שגם לאחרים] להפתח ולשמוע אלבומים שללא ההמלצה שלכם לא הייתי שומע... תמשיכו ככה תודה

MC ToRnAdO

New member
אני

קרולינה-פאנסט. פשוט אלבום כיפי ומענג עם רגאיי שנשמע קצת אחרת... שירים מועדפים: lion' no blame' wake up וקומון-BE שאשקובה כבר אמר עליו הכל. אשמח להמלצה/קטילה מעמיקה יותר על מרטין לותר... זה נשמע מעניין.

Pootie Tang

New member
...

common - like water for chocolate פשוט מעולה... אולי הכי טוב שלו, אולי לא, אבל בטוח שהוא בין השלושה הכי טובים שלו. אמן מעולה. אלבום מעולה ומגוון... Ice Cube - AmeriKKKa's Most Wanted מה אומר ומה אדבר... אלבום ענקי! בין אם זה סטוריטלינג מצחיק ומגניב, שירים מלאים בהומור או סתם גאנגסטה שיט, האלבום הזה מושלם. Redman - Whut Thee Album אחרי שהרבה זמן חיפשתי לשמוע את הבחורצ'יק הזה באלבום מלא, הורדתי את האלבום הזה והוא פשוט היה מעולה! הבנאדם כל כך פאנקי ומגניב עד שאף רצועה לא הצליחה טיפה לשעמם אותי. Snopp Dogg - Doggystyle קלאסיק שיט. אחד המעולים שיצאו.. עמיר בניון- שלכת. אלבום מושלם פשוט!!! חוץ מכמה שירים שיכולים לשעמם מעט, עמיר בניון פשוט מוכשר ומעולה. זמר מעולה, כותב מעולה, מלחין נהדר, וההפקה המוסיקלית של האלבום מעולה גם כן. אלבום בנזונה. כמובן שחרשתי על כל השירים של יהודה סעדו מ"כוכב נולד", והוא העמיר בניון הבא...

Pootie Tang

New member
הוא לא סתם עוד זמר מזרחית...

בניגוד לכל הזמרים בשקל האלה שעכשיו קופצים כמעט כמו ראפרים בשקל, הוא יודע לשיר יפה מאוד! ובינתיים, מכל הבחירות שהוא עשה בכוכב נולד, לא היה שיר אחד מזרחית... חוצמזה, הוא משפחה

O f e a r

New member
המממ

מומי לוי- היפ סול fugees - the score דאדי ג'י - מעל הצלילים

extra g

New member
יצא לי לשמוע את הדיסק החדש של איזבו

(לא יודע עד כמה הוא חדש) אבל יצא לי לשמוע אותו והוא אחלה, אני גם אקנה אותו ברגע שיהיה לי כסף... מומלץ. (izabo)

חולוני

New member
אין להם אלבום חדש עדיין

האלבום היחיד שלהם The Fun Makers יצא בסוף 2003. אלבום מעולה ואני גם ממליץ לראות אותם בהופעה.

idk

New member
בשבוע הזה יותר יצא לי

לחשוב על דברים שאני רוצה לשמוע.. כמו האלבום החדש של רמי קליינשטיין (מה לעשות.. שתי השירים שהוא הוציא ממנו בינתיים- מצויינים) כמו עוד דברים של איזבו (ראיתי את מפגשיר שלהם עם השוטים, וסיקרן אותי עוד) כמו עוד דברים של פאנקנשטיין (שעידו- אתה צריך להזיז קצת תקומונה ולהעלות אם הם מרשים עוד כמה שירים...:) ) מה כן שמעתי?.. שוטי הנבואה- שתי הדיסקים אין מה להגיד עליהם יותר ממה שכולם יודעים.. פשוט מוזיקה שכיף לשמוע שב"ק ס'- דיסק ההופעה מהקריות ועוד הרבה שירים 'בודדים' וכאלה :) שבוע טוב שיהיה לכולם

Funky Giraffe

New member
פאנקנשטיין בשישי הזה בבארבי ת"א אם

אתה ממש רוצה בגדול עד הדיסק כנראה שאין באפשרותי מבחינה חוקית להעלות עוד שירים אבל אם אתה ממש ממש משתוקק [email protected] מסנג'ר

למעלה