אז מה אתם שמעתם השבוע?

dune d

New member
קצת משלי

Swiss - pain 'n' musiq אלבום ראשון לסויס שהוא אחד מסולני So Solid Crew , הרבה הפקות היפ-הופ אמריקאיות למרות שהוא עושה גריים, השילוב מצוין בין השניים. אלבום מענין, מומלץ. M.I.A.- Arular שוב פעם חזרתי לאלבום המדהים הזה, לסאוד היחודי והחזק שלו. לאט לאט אני מגלה עליו עוד ועוד דברים ,רק הולך ומשתפר. jaguar wright - divorcing neo 2 marry soul האלבום החדש של ג'אג, בהחלט עומד בציפיות שהיו לי ממנו. אני מקווה שיהיה לי זמן ותיהיה ביקרות בקרוב. :)

Silly A

New member
כמעט לא שמעתי היפהופ...

שמעתי: Jamiroquai, Useless ID והתפוחים. ככה עבר השבוע שלי.

חחחחחחחחחחחח

ממש אוהבי היפ הופ מושבעים כשחצי מהמוזיקה שאתם שומעים במהלך שבוע ממוצע היא תכל'ס לא היפ הופ אני שמעתי את חי של שי 360 אלבום נחמד שלא עומד בציפיות שהיו לי ממנו חזרתי משום מה לסופה דופה פליי של האחת והיחידה מיסי אליוט ואם כבר נוסטלגיה העברתי ריפרוף על הל און ארת' של מוב דיפ אחרי הרבה זמן והרבה אבק שהצטבר על העטיפה שלו

סֵג

New member
...

הנה שירים בודדים שרצו הרבה אצלי במערכת -- Tes - Late To Work (Featuring LoDeck) לו-דק כל כך יותר טוב מטס.. יש לו כאן בדיחות שיכורים מצויינות. Eminem - lose yourself Eminem - Mockingbird היה לי חשק לשמוע כמה להיטים שלו השבוע. 2pac - ghetto gospel feat. elton john here's no need for you to fear me, if you take the time to hear me, maybe you can learn to cheer me
mac lethal - my favorite screams my dick is SMALL! my morning wood will pierce the matress and stab the boogieman in the heart..
cage - special ladies שיר רך בפלייליסט לכבוד טו באב הנפלא והחמים הזה. 3rd Bass - Gasface ..גם מצחיק..

KushiKatan

New member
M E !

Snoop Dogg - Paid tha cost to be da boss Warren G - G funk era Missy Elliott - The cookbook Dr. Dre - The Chronic M.I.A. - Arular ועוד כמה שלא קשורים למוזיקה שחורה... :]

למעלה