אז מה הולך עם הביט? עדכון רשמי יותר...

dweck2k

New member
אז מה הולך עם הביט? עדכון רשמי יותר...

אוקיי חבר'ה, באמת הגיע הזמן לספר מה הולך קצת עם הביט. קודם כל כמו שכולם כאן יודעים גמרנו את האלבום השני. מחר בערב אני אוסף מאסטר ראשון (עושים כמה גרסאות עד שמגיעים לסאונד שרוצים) ובינתיים האלבום נשמע חו"ל בטירוף. יותם (יוסלס ID) שהפיק את האלבום עשה עבודה פסיכית עם הלהקה והאלבום נשמע רוצח וכמה רמות מעל האלבום הקודם. לדעתי אפילו יש איזה 5 שירים לרדיו, למרות שלורל ורענן חושבים שאני אופטימי מדי. אנחנו נוציא סינגל ראשון ממנו לרשת בעוד חודש וקצת, ועכשיו אנחנו בשלבים של עיצוב גראפי. אם יש לכם רעיונות מגניבים לעטיפה וכו' - זה הזמן לספר לנו ולתת אותם! אם משהו יהיה ממש טוב, אנחנו נשתמש בו. אז יאללה שוט. האלבום עצמו מתוכנן לאפריל (כדי לא לשחרר חצי שנה בלבד אלבום), אבל שניים מהסינגלים יצאו עד אז. לאלבום קוראים "בנות אוהבות בנים חזקים" והוא כולל 12 שירים חדשים. אנחנו נפרסם טראקליסט רק בעוד כמה שבועות, עוד לא החלטנו על סדר השירים. אנחנו נעדכן אתכם בדברים נוספים שקשורים לאלבום. בינתיים יש לנו המון דילמות על איך למכור את האלבום ולשווק אותו. מחפשים רעיונות יצירתיים וכו'. אחרי הכול קשה למכור היום דיסקים, אז אנחנו מחפשים פתרונות יצירתיים. בנוסף, אנחנו מתחילים שוב לעשות סרטוני וידאו להיפ, הפעם דברים קצת אחרים, פחות "איך זה להיות להקה" ויותר כל מיני דברים קצת יותר מדוייקים. אז תצפו בגזרה הזו גם למשהו. וגם... היום בערב אנחנו מתארחים ב"רק בישראל". בונוס הפתעתי במיוחד יצא למייספייס ישר אחרי התכנית אז יש למה לצפות. אני אשמח לשמוע את דעתכם. דוויק

dweck2k

New member
כמובן ששכחתי כמה דברים חשובים = סטריט טים

הופעות!!!! 6.12.07 - עם מאן אלייב, בוא לבר וכנראה גם DPA!!!!! 8.12.07 - סיטיהול חיפה עם מאן אלייב וקיל דה דרייב. אנחנו קובעים עכשיו עוד כמה בארבי, תמונע וכו'. סטריט טים מה זה סטריט טים? זה חבר'ה שבעניין של הלהקה ורוצים לעזור לקדם את הלהקה באזור שלהם ולעזור לה.זה הזמן לשלוח לי מסר או מייל ללהקה. אנא צרפו: שם: גיל: בית ספר: עיר: טלפון : כתובת דואר: דואר אלקטרוני: תוכנת מסרים מיידיים וכתובת: חנויות דיסקים באזור: רעיונות טובים שיש לכם איך לקדם את הלהקה באזור שלכם: מה אתם יכולים לעשות: מי שמאזור חיפה/כפר סבא זה דחוף, יש לי דחף עז לשלוח לכם חבילת פלאיירים מפתיעה. דוויק דוויק

just gaya

New member
וואי קול:)

איזה עומס ואממ סטריט טים?בגבעתיים?זה לא משהו אבל אין לי בעיה לעזור

Nufari2

New member
הלו

את מארגנת 10 אנשים מאיזור טבריה ועמק הירדן ואני מארגנת לכםהסעה להופעה של ביט69 בחיפה?

תאמיני לי שאין סיכוי בעולם שאני מארגנת 10

אנשים/אנשות
טבריה זה מקרה אבוד בכלל, עמק הירדן זה עוד איכשהו.. אבל לא.

דר

אם אנשים לא באים איתך לסיטיהול אצלינו הם יוצאים הומואים כי עזבי שזה ביט 69.. זה קיל דה דרייב!!!!!!!!!1 זה מאן אלייב!!!!! הם יבואו למטרה אחרת ואז יגלו שגם ביט טובים.. אה אה מי חכם?

dweck2k

New member
על הסטריט טים

חבר'ה, בכל עיר עזרה יכולה לעזור. גם לפזר קצת סטיקרים זו עזרה גדולה. תתפלאו, אבל גם בבתי הספר שלכם יש אנשים שיגיעו להופעות, אם הם רק היו יודעים על זה! ללהקה שלי (פרברים) היה 80 איש מכל הארץ, מתוכם 15 מכל אזור מרכז, וההופעות שלנו היו מפוצצות! דוויק

just gaya

New member
סבבה

דוויק תביא לי סטיקרים,כמעט כל יום שאני חוזרת מהבצפר אני עוברת ליד הבית שלך

liavii

New member
אני הייתי יכולה לפרסם הופעות של ביט באזור

עמק יזרעאל, רק אתם לא מופיעים כאן XD

oFka7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

אתם באמת לא מופיעים פה XD

orel4400

New member
מחכה כבר לדיסקק :)

שיהיה בהצלחה בהכל.. ולגבי סטריט טים אני ממש רוצה לעזור אבל אני גרה בלוד, עיר ממש קטנה אני לא יודעת אם אני אוכל לעזור בזה =\

למעלה