אז מה הולך עם הביט? עדכון רשמי יותר...

supermama10

New member
יש לי רעיון לעטיפה של הדיסק...

(רק התמונה ולא החוברת עצמה) ייראו בחורה מתה על הרצפה ואת הלהקה מסביבה מסתכלים עליה וככה זה מתקשר לשם של הדיסק: "בנות אוהבות בנים חזקים" מה דעתכם?

just gaya

New member
רעיון טוב דווקא

קצת חשיבה מזעזעת בגלל הבחורה המתה וכל זה..

supermama10

New member
הערה/למי שלא הבין

זה אמור להראות כאילו מישהו מהלהקה הרביץ לבחורה ומזה אפשר להבין שזה שהרביץ ניסה להראות לבחורה שהוא חזק כדי שהיא תאהב אותו...

חח אוקיי..הייתי צריכה את זה^ [לא הבנתי]

ועדיין... לא הבנתי. אם הוא חזק כדי שהבת תאהב אותו,למה להרוג אותה?
היא מתה.היא לא תאהב אותו.

supermama10

New member
כי הוא קצת הגזים בלי להתכוון

וזה מה שאמור להצחיק טוב אם זה לא מספיק ברור אז לוותר על זה...

buprit

New member
בנוגע לעטיפה של הדיסק

אני אישית חושבת שעדיף שלא ייראו את הלהקה על העטיפה ואם כן אז רק בצורה שמעבירה את המסר של הדיסק. אם תוכל לתת לי עוד פרטים בנוגע לדיסק אני אוכל באמת לפתח את זה יותר ולתת לכם רעיונות בנוגע לכל הקונספט. אם אתם עדיין לא רוצים שיידעו את כל שמות השירים או את הרעיונות שלכם לקונספט אתה יכול לפנות אליי במסרים אישיים. יש לי ניסיון מועט בעיצוב ובעיקר ב"מראה" של מוזיקה. חמרני

יש לי רעיון לעטיפה לדיסק..(ביט, שאלות..)

השאלה היא אם אתם רוצים שזה יהיה מצולם או מצויר או מה?! סתם, נראה לי (ולעוד כמה אנשים..) שהרעיון שלי דיי טוב.. אני אומנם לא הולכת לחלוק אותו כרגע אבל אני יכולה להגיד שהוא מעביר את המסר של 'בנות אוהבות בנים חזקים' בצורה דיי מצחיקה.. זו גם שאלה..איך אתם רוצים שזה ייראה? מצחיק, לא מצחיק..?! ואם תענו על זה כמה שיותר מהר זה יהיה יותר טוב..

אנחנו עוד לא סגורים על הדברים האלה

בגלל זה שאלנו אתכם על רעיונות. לא הולכת לחלוק? חבר'ה זה המקום, לא יהיה זמן אחר, תרגישו חופשי... רענן.

helush716

New member
ממ.. רעיון לעטיפה ../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

אוקיי יש לי משהו.. דיי טיפשי
ממ.. בטח בהמשך יעלו לי עוד רעיונות. אז ככה: בגלל ש: "בנות אוהבות בנים חזקים" - אז אתם יכולים להופיע על העטיפה בתור דמויות של גיבורי -על עם הגיטרות והמקלות תופים... זה יכול להיות נחמד.. וזה מצחיק
רענן יהיה ספיידרמן כמובן
או.. שאפשר ליצור גיבורי -על משלכם שאתם תחליטו עליהם. ממ.. טוב, לא להרביץ לי
זה מה שעבר לי בראש

tal iero

New member
חח בדיוק חשבתי על זה-

ניסיתי לחשוב על רעיון עטיפה אז חשבתי לצייר סופרמנים רק עם הפנים של רענן, ברי ולורל...

buprit

New member
לדעתי אם אתם הולכים עם הרעיון הזה

אז עדיף מצוייר בקריקטורות כאלה או בתמונה מללוטשת ומעוצבת בגרפיקת קומיקס (אם מישהו פה לא מבין למה הכוונה אז זה כמו במחשבי מק של אפל שיש את התמונות קומיקס, אז כזה). ואז זה גם יוצר תחושה של צחוק והומור וכאילו ירידה על הקטע שבנות אוהבות בנים חזקים

למעלה