אז מה הולך עם הביט? עדכון רשמי יותר...

helush716

New member
../images/Emo10.gif

shame shame

buprit

New member
לדעתי, קודם כל כדאי שיהיה לוגו

או סמל כזה ללהקה. ואז יהיה הרבה יותר קל בכל האלבומים והסינגלים שיבואו בעתיד ובהופעות וכל זה.

MEGU

New member
מה?? זה דווקא לא נשמע בעייתי..

אחרי שהעתקתם קטעים בשירים שלכם משירים של בלינק ואחרי שהעתקתם ת'קטע בקליפ בקולנוע מהקליפ בדאמיט... לא נראית כזאת בעיה גם להעתיק עטיפה לדיסק..

יערולה13

New member
רעיון לעטיפה../images/Emo3.gif

זה קצת מופלץ אבל אתם תסלחו לי
: חשבתי על משהו כמו בסצנות בסרטים שהגיבור מציל את הבת מהרעים ואז הבת יענו נידבקת לגיבור אז נממ הסצנה: ביט69 מכוונים רובים לשודדים עם מסכות כאלו והכל והבנות יענו נידבקות אליהם וזה^^" וגם ביט69 יכולים להיות מחופשים לשוטרים וזה, זה יכול לצאת מגניב
זה קצת מופלץ אבל גאיה[3>] הכריחה אותי לרשום את זה. אני יחשוב כבר על משהו קצת פחות קיטשי היוםD:

just gaya

New member
אחלה רעיון

אבל שיהיו מחופשים לפיראטים זה יותר קשוחD: או לאופנוענים גנסטרים כאלהXDDDDDDDDD עזבו אני נכה><

oFka7

New member
אהה!!!יש לי!../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

מקווה שלא הציעו אותו כבר~.~ שביט הם כאילו "מגניבים" ויש עוד חבורה של בנים "חנונים" וחבורה של בנות ביניהם שהבנות מסתכלות על ביט עם לבבות בעיניים וזה חחחח ^^

helush716

New member
ממ..

גם אני חשבתי על משהו דומה.. רק שאחד מביט יהיה "החזק" והשניים האחרים יהיו "החנונים". וחבורה של בנות או רק בת אחד יעמדו מסביבו. ולחזק יהיו שרירים מנופחים כאלה ולחנונים יהיו משקפיים ענקיות ושלייקס ועוד דברים כאלה מצחיקים

dweck2k

New member
האמת שגם חשבנו על זה

אבל כבר באלבום הקודם עשינו משהו עם לשחק עם הגוף (ראשים גדולים, גוף קטן)... אז אני לא יודע כמה כדאי לחזור על זה. דוויק

יערולה13

New member
רעיון לעטיפה../images/Emo9.gif

זה קצת מופלץ אבל אתם תסלחו לי
: חשבתי על משהו כמו בסצנות בסרטים שהגיבור מציל את הבת מהרעים ואז הבת יענו נידבקת לגיבור אז נממ הסצנה: ביט69 מכוונים רובים לשודדים עם מסכות כאלו והכל והבנות יענו נידבקות אליהם וזה^^" וגם ביט69 יכולים להיות מחופשים לשוטרים וזה, זה יכול לצאת מגניב זה קצת מופלץ אבל גאיה[3>] הכריחה אותי לרשום את זה. אני יחשוב כבר על משהו קצת פחות קיטשי היוםD: [וד"א זה מה שהיה רשום למעלה אבל אף אחד לא שם לא לזה אז אני רושמת את זה שוב
]

helush716

New member
הווו.. ../images/Emo9.gif

ממ.. אוקיי יש לי עוד רעיון טיפשי
אתם יכולים להופיע על העטיפה נניח בצד ימין כלהקת רוק ובצד שמאל כלהקת בנים [סגנון הבאקסטריט בויז] אבל זה קצת מעליב
או.. שאתם יכולים להופיע בצד אחד כלהקת רוק וח'ברה עם בגדים מגניבים כאלה.. [ממ.. ריבולבר
] ובצד השני יופיעו ח'ברה עם בגדים חנוניים כאלה - בלי משחקים של הגוף כגון ניפוח שרירים וכו'. או.. שיראו אתכם עומדים [אפילו עם הגיטרות והמקלות נניח] ועליכן נשענות שלוש גיבורות-על, ניצמדות אליכן - בנות שהן חזקות [ושוות] נצמדות לבנים שהם חזקים [ושווים]. ממ..טוב..מספיק נזק להיום

just gaya

New member
חלי היתי אתמול בריבולבר../images/Emo99.gif

את לא מבינה איזה סטייל היה את חייבת לבוא איתי פעם אחת אני שם איזה פעם בשבועיים

helush716

New member
בחנוכה ../images/Emo140.gif../images/Emo152.gif../images/Emo24.gif

אני מתגעגעת אלייך המון המון המון
ממ... אם אני באה אלייך בחנוכה אז נלך לת"א וחובה גם לג'ירף..
ותהני באילת
תקני בטיילת כל מיני שיט מגניב כזה

למעלה