אז מה היה לנו?
סליחה על העיכוב בפרסום המתכונים, אבל מה לעשות - יש חיים גם מחוץ לפורום... שלושה ימים התלבטתי (בעזרתכם) לגבי התפריט. גלגלתי בראשי קומפוזיציות של טעמים, טקסטורות וצבעים (איזה כיף!), וביום ה' אחה"צ החל מסע הקניות. מצאתי עגבניות תמר מתוקות, חצילים בלאדי, פילה סלמון טרי (כן, יש גם כזה). המנות השתנו מעט בהתאם למבחר המרכיבים שמצאתי, וגם משום שתיקנתי אותן תוך כדי הכנה בכדי להגיע לטעמים ולפרזנטציה בהם חשקתי... לבליני הוספתי גירסה עם סלמון טרי (שיצאה נפלא, בעיקר בזכות הדג המצוין שמצאתי). את מילוי העגבניות הצלויות החלפתי בזעתר, פיסטוק וגבינת עיזים. את מרק הסלק והכמון הוצאתי (לא התאים לגשר בין מקפא ציר העגל לבין קבבוני הטלה), ובמקומו הגשתי קפוצ'ינו של פטריות יער. מרבית המתכונים הם פרי דמיוני הקודח ו/או פיתוח על בסיס מתכונים מוכרים. אמנם רשמתי אותם מראש, אך תוך כדי עבודה שיניתי ותיקנתי, ולדאבוני לא היתה לי סבלנות לתקן את המתכונים בעת הכנתם... המתכונים שלהלן נרשמו למחרת, מן הזכרון. אני מקווה שהם מדויקים דיים על מנת שלא להכשיל אף אחד... כמעט שכחתי: יצא פצצה. כולם ליקקו את האצבעות, ואפילו הפיינשמקרים מצרפת, שמתייחסים לאוכל בכובד ראש וברצינות (כשסיפרתי בדיחה על טבח הם כמעט ירו בי), התלהבו וגררו אותי למטבח (באחת בלילה) כדי שאדגים להם כיצד להכין את המנות. אבל בלי פאשלה אחת לפחות אי אפשר: שכחתי להצטייד ביינות ישראליים... נו מילא, בפעם הבאה. אז מה היה לנו? את האורחים קידמו קוקטיילים מלווים ב...
מיני-בליני בארבעה טעמים (סלמון, ביצי סלמון, עגבניות ופלפלת, חזה אווז ומחית שום).
עגבניות תמר צלויות, ממולאות בזעתר, פיסטוק וגבינת עיזים. מנות הפתיחה:
פלאפל דניס ברוטב יוגורט, פלפלת ועגבניות, מוגש עם פיתות-כיס.
מקפא של קונסומה עגל עם מח עצמות, מלווה בסורבה עגבניות וזעתר. את מנות הפתיחה ליווה סאנסר 1995 צונן. מרענן חך:
קפוצ'ינו של פטריות יער. מנה עיקרית:
קבבוני טלה על מצע של פול ירוק עם טריו עדשים. המנה העיקרית לוותה בקברנה סוביניון 1999 של פלאם (יין נפלא, שראוי ליישון ממושך יותר). קינוחים:
מלבי ברוטב מי ורדים וקרמבולה.
סורבה פסיפלורה במרק פירות קיץ. עם הקינוחים לגמנו מוסקטו ד'אסטי קר ותוסס. ועם הקפה הוגשו קלבדוס ובו טבולים פלחי תפוחים דקיקים, וכן:
טריו מיני קרמבו.
סינאבון. היה טעים.
סליחה על העיכוב בפרסום המתכונים, אבל מה לעשות - יש חיים גם מחוץ לפורום... שלושה ימים התלבטתי (בעזרתכם) לגבי התפריט. גלגלתי בראשי קומפוזיציות של טעמים, טקסטורות וצבעים (איזה כיף!), וביום ה' אחה"צ החל מסע הקניות. מצאתי עגבניות תמר מתוקות, חצילים בלאדי, פילה סלמון טרי (כן, יש גם כזה). המנות השתנו מעט בהתאם למבחר המרכיבים שמצאתי, וגם משום שתיקנתי אותן תוך כדי הכנה בכדי להגיע לטעמים ולפרזנטציה בהם חשקתי... לבליני הוספתי גירסה עם סלמון טרי (שיצאה נפלא, בעיקר בזכות הדג המצוין שמצאתי). את מילוי העגבניות הצלויות החלפתי בזעתר, פיסטוק וגבינת עיזים. את מרק הסלק והכמון הוצאתי (לא התאים לגשר בין מקפא ציר העגל לבין קבבוני הטלה), ובמקומו הגשתי קפוצ'ינו של פטריות יער. מרבית המתכונים הם פרי דמיוני הקודח ו/או פיתוח על בסיס מתכונים מוכרים. אמנם רשמתי אותם מראש, אך תוך כדי עבודה שיניתי ותיקנתי, ולדאבוני לא היתה לי סבלנות לתקן את המתכונים בעת הכנתם... המתכונים שלהלן נרשמו למחרת, מן הזכרון. אני מקווה שהם מדויקים דיים על מנת שלא להכשיל אף אחד... כמעט שכחתי: יצא פצצה. כולם ליקקו את האצבעות, ואפילו הפיינשמקרים מצרפת, שמתייחסים לאוכל בכובד ראש וברצינות (כשסיפרתי בדיחה על טבח הם כמעט ירו בי), התלהבו וגררו אותי למטבח (באחת בלילה) כדי שאדגים להם כיצד להכין את המנות. אבל בלי פאשלה אחת לפחות אי אפשר: שכחתי להצטייד ביינות ישראליים... נו מילא, בפעם הבאה. אז מה היה לנו? את האורחים קידמו קוקטיילים מלווים ב...