"אז מה הסטייה שלך....?"

pain is MY love

New member
"אז מה הסטייה שלך....?"

טוב לא בדיוק סטייה... אבל לכל אחד פה בטח יש איזה "בעיה" עם סוג מסויים של אנשים מהמין השני... יש בחורים שמטורפים על בלונדיניות, יש בחורות שלא מסוגלות לצאת עם מישהו שאין לו שיער ארוך, יש בחורים שנתפסים דווקא על בעלות תואר ראשון מינימום ויש בחורות שיוצאות רק עם בחורים שוקראים להם תומר (כן, אני מודה באשמה תומר זה שם שמאוד קרוב לליבי...) אז מה הסטייה שלכם? איזה סוג של אנשים (ואני לא מדברת פה על הכללות או סטיגמות, פשוט טיפוסים שונים) יגרום לכם להחסיר נשימה וללבכם להחסיר פעימה?.... יאללה דברו אליי!

pain is MY love

New member
כמה לא אופייני לגבר.... ../images/Emo3.gif

ד"א אני שמחה לדעת שאני קולעת לטעם שלך...

Beyond Time

New member
לא יודע אם תגדירי את זה כסטייה...

אבל שיער חלק, מכל סוג שהוא, ממש עושה לי את זה

Beyond Time

New member
לא רוצה ל(הת)באס אבל...

כבר קרה לי יותר מדי פעמים שהסתכלתי מאחור, והפטיש נכנס לפעולה, ואז כשהצלתי להישיר מבט אל הנדונה גיליתי כמה נכון המשפט "יפה מרחוק ורחוק מיפה" :p אבל אני מוכן לתת לך עוד צ'אנס ;)

Anna Karenina

New member
../images/Emo6.gif

איזה מזל, שברוב טובך אתה נותן לי עוד צ'אנס...ממש ברת מזל שכמותי!

Cobe Anan

New member
מכל סוג שהוא...?

כלומר שערות בחזה, גב, כפות ידיים, עורף, מצח, בטן, לחיים, שפם וכו`- מגרות אותך, כל עוד הן חלקות...?

זה לא הטעם כמו שזה ההרגשה..

כשמסתכלים על מישהוא או מישהיא מהצד.. ואז תוך שניה הראשונה כבר יודעים שזהו חבל לכם על הזמן התאהבתם... אז זהו שזה קורה לי רק עם בלונדות כוסיות... שבדרך כלל כל אחת מדריכת אירובי או ריקוד וכאלה... אלוהים נתן לי טעם טוב :)..

pain is MY love

New member
טוב אני אתן עוד דוגמא...

לי אישית יש "בעיה" נורא רצינית עם כדורגלנים (אני בטוחה שחלק כבר שמו לב לזה...) רוב הבחורים שאני נמשכת אליהם הם איכשהו בועטי כדורים חלולי מוח ומנופחי שרירים... וזה לא שאני עובדת בחור בחור ושואלת אם הוא כדורגלן או לא, פשוט יוצא לי שכמעט כל בחור שאני מכירה הוא כדורגלן מקצועי, אלוהים שולח לי אותם בכמויות... (טפו, טפו, טפו)

ת מ ו ז

New member
לי יש סתיה לחנונים

פשוט לא יכוהל לסבול שאדם רחרוחי וחסר ביטחון, ניסיתי וממש לא הלך! והסוג של האנשים ש"יגרום לכם להחסיר נשימה וללבכם להחסיר פעימה" הם האנשים היפים והחטובים שנורא אוהבים את עצמם! ויש לי הרבה בעיות אם המין השני....

Kingeh

New member
סביר להניח שאני באמת יצא מוזר כאן

אני אוהב מאוד רוסיות. לאו דווקא כאלו שעלו מרוסיה. כל אחת שמדברת את השפה. לא יודע למה. אני פשוט ככה... בכלל יש לי היסטוריה עם רוסיות

m14590

New member
וואללה??!!

בתכלס...לא חושבת שזה מוזר... כל אחד עם הסטיות שלו..חח.. ודרך אגב אני גם רוסייה..

למעלה