"אז מה הסטייה שלך....?"

זכוכיות

New member
מוכר, מוכר...

תעבור על רשימת האקסים שלי... תמצא שם דימה, אלכסי, איליה ועוד ועוד... יוצא לי בטעות, נשבעת... אבל כנראה שאני נמשכת לכאלה במיוחד...

TheWhiteTigris

New member
לא בדיוק סטייה

(או שכן?...) אבל חייב להיות לה גוף יפה. כלומר שלא תהיה שחיפית (כי אז אין "נוכחות" של "דברים" מסויימים, ותבינו מה זה אומר
) אלא שיהיה טיפה בשר... (מצד שני, שלא תהיה מלאה. אפילו קצת עודף די הורס.) כמו כן, לא קריטי מבחינתי צבע העיניים, צבע שיער, חלק וכו' (יש פול כוסיות אש עם שיער שחור ועיניים חומות...) אבל... קצת קשה להסביר את זה, אבל צריך שתהיה התאמה טובה בָפָנים. (באמת שאין לי מושג איך מסבירים את זה) מה שכן, בייבי פייס עוזר יותר לגרום לי לחשוק בה
(בייבי פייס - ע"ע אמה בנטון וג'רי האליוול לפני שהרסה לעצמה את הגוף והשיער) מכיוון שאנחנו לא מדברים איך צריכה להיות "האישה המושלמת" אז... זהו אני חושב...

Jinx007

New member
מממממ...סטייה?

אני לא יכולה לסבול גברים שמתגלחים או מסירים שיער לצמיתות מהצוואר ומטה...זה פשוט מגעיל. המחשבה על גבר שהוא יותר חלק ממני פשוט מגעילה אותי בטירוף. להפך, גבר שעיר, טבעי, מלוכלך..ממש עושה לי את זה. הוא לא צריך להיות שעיר-גורילה אבל אם יש לו כבר שיער אז שלא יוריד... בכלל- גברים נקיים זה גועלי. כל הדוגמנים החלקלקים האלה זה פשוט דוחה, וככה גבר לא צריך להיראות..מזכיר אישה יותר מידי..

dariii

New member
חזרתי ../images/Emo13.gif, לבינתיים, והסטיה שלי...

זיפים (בטעם, ולא בלונדינים
), ובעיקר זרוקים כאלה שנראים טוב, אבל עושים הרבה רע (מעשנים, שותים-בהגבלה-), בקיצור, "כל הילדים הרעים" =\
..

Piren

New member
אצלי

עושים לי את זה - שיער ארוך, חלק ושחור. אינטליגנציה. דוחים אותי - טימטום, בייבי טולק ("אבל פווווצייייייי").

Piren

New member
תגיד...

אני כותב פה.. או מדבר פה? אכן לא מבטאים את ה-L, אבל אין שום סיבה שאני לא אכתוב אותה\ הרי גם במקור כותבים אותה נכון? אפשר כמובן לריב על סוג ההבריש שהשתמשתי בו. (אגב, זה גם תלוי במוצא שלך ובמבטא. כל דיאלקט מבטא מילים באופן שונה.. בחלק מן הדיאלקטים מבטאים אותיות אשר נחשבות שקטות בדיאלקטים אחרים). אגב, בבגרות באנגלית קיבלתי 99 ואני דובר אנגלית כשפת אם. תודה על שלימדת אותי על ה-L השקטה. מחר - K שקטה. חשבתי אגב שאת הקטנויות אתה משאיר לי

TheWhiteTigris

New member
מה אתה משוויץ

אני גם קיבלתי 99 באנגלית... אבל חופשי, תעשה מה שבראש שלך, חשבתי שלא שמת לב לזה...

Piren

New member
חחחחח

אם הייתי רוצה להשוויץ הייתי כותב דברים הרבה יותר מרשימים מתוצאה במבחן באנגלית. בייחוד כמובן שאנגלית זה דבר כזזהההההההההההה מרשים (\סוף סרקזם). סתם רציתי שתדע שאין צורך לבחון ולתקן אותי מכל כיוון, אני מסודר גם בלעדיך (אגב, לא השווצת גם כן כשציינת שגם אתה קיבלת ככה? חח). ואגב, שמתי לב ועוד שמתי לב... עדיין, יכול אני לכתוב "טולק". תגיד, כזה נעלבת מהדיון על אמונה שהיה לנו שעכשיו אתה מרגיש צורך להיטפל אלי? (פשוט רק אותי בחרת לתקן, אבל אולי אני סתם מגדיל את חשיבותי בעיינך
).

TheWhiteTigris

New member
אם אתה

חושב שאני נטפל אליך, אין לי בעיה לא להגיב לך כלל... ואם אתה חושב שנעלבתי בדיון אינטרנטי... היתכן שזה מעיד דווקא משהו על עצמך? כי אני שכחתי בכלל שאיתך התכתבתי בדיון הזה...

Piren

New member
אכן.. הגדלתי בערכך ../images/Emo13.gif

וגם בערכי בעיינך. לא נורא, יעבור לי
ואל תדאג לי, מאוד קשה להעליב אותי פנים מול פנים, אז דיון באינטרנט ממש לא מזיז. סתם תהיתי על הסיבה לכך שבחרת לתקן (למרות שלא בוצע תיקון בכלל) משהו כזה קטן וסתמי. בכל מקרה, עבר לנו

HilOneT18

New member
תגידו רגע..

פספסתי משהו ונכנסתי לפורום אקדמיה לאנגלית תקינה?

למעלה