"אז מה הסטייה שלך....?"

שיער שחור (עדיף חלק) עד הכתפיים

ועיניים כחולות. השילוב הזה ביניהם פשוט משגע לטעמי.

ChilD SouL

New member
ידיים, גב, אמות, זרועות גדולות...

זיפים וכשכל זה על גברים גבוהים.

HilOneT18

New member
גבוהים, רזים והכי חשוב

ורידים בולטים בידיים! אין משהו שעושה לי את זה יותר מהורידים האלה..

TheWhiteTigris

New member
הרבה בנות כאן אומרות את זה

"ורידים בידיים". מה כל כך יפה בזה?! לי יש את זה, היד שלי מושלמת בשביל נרקומן, כי כל הורידים בחוץ ובקלות מחוררים... זה מגעיל, היד לא חלקה וישרה...

קטרפי

New member
חח גם שלי.... ../images/Emo110.gif

אבל מה אתה מתלונן, כול עוד הם אוהבות את זה

HilOneT18

New member
לא יודעת למה..

אני פשוט מוצאת את זה סקסי בטירוף.. וכמו שאמר קטרפי, מה אכפת לך, כל עוד אנחנו אוהבות את זה.. אבל רק אם אין הרבה שערות עבות ושחורות שמסתירות את זה..

TheWhiteTigris

New member
זה בחלק הפנימי של היד

(כלומר בצד שצמוד לגוף רוב הזמן) אפילו לאנשי הסוודר אין הרבה שיערות שם...

HilOneT18

New member
יש גם איזה אחד שניים בצד החיצוני..

וגם אם לא... יד שעירה הורסת את היופי של הורידים..

Lancelot99

New member
פססס! בטח שיש! ויש גם עיניים אפורות

עם נמשים.. מנסיון דבר מהמם ביופיו

Bassman

New member
יאיי../images/Emo13.gif

עור לבן שפתיים אדומות שיער שחור שחור עיניים שחורות. לחילופין- שיער כהה עיניים כחולות. לא יכול לצאת עם בחורה(או אפילו לגעת בבחורה) שהיא מפגרת ברמת על, לא משנה כמה היא כוסית (אלא אם כן אני ממש שיכור) אני אוהב שקט לא יכול שהן מדברות יותר מדי. אני אוהב בטחון עצמי ומודעות עצמית אבל רק אם יש משהו שיעמוד מאחורי זה וזה בקיצור האישה המושלמת בשבילי מתוארת ממש פה

AnkSunAmun

New member
הסטייה שלי..

גומות חן.... כשזה בא עם עיניים כחולות מה טוב... אבל גומות פשוט יכולות להרוס אותי...! :)

W u t a n g

New member
שלי..

בחורות שזופות (לא.. לא תימניות).. ברונטיות או שיער שחור. ועיניים יפות, זה חשוב. עיניים כאלה שהולכות עם העיפרון הכחול\שחור הזה מתחת לעין.. זה חזק. אה.. וצריך שהם גם יעשנו וישתו (וישחקו סנוקר אם אפשר), לא אוהב ילדות טובות. רק לא בלונדיניות.. אז מה אם יש לי סטנדרטים גבוהים, זה בריא.

קטרפי

New member
סטנדרטים גבוהים../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

זה ממש רשימה למכולת מה שעשית פה

W u t a n g

New member
תתפלא

אבל יש הרבה יותר בחורות שזופות עם שיער חום או שחור ועיניים יפות, מאשר בלונדיניות כוסיות עם חזה גדול.

קטרפי

New member
נכון ../images/Emo110.gif

אבל מי אמר שאני אוהב בלונדיניות כוסיות עם חזה גדול¿

Cobe Anan

New member
המממ...

לפסול בחורות רק כי אין להן אופי, זאת סטייה בימינו, לא?... בנוסף לזה, היה אכפת לי גם מהמראה,עדיין- אנושי.. בכל מקרה, ב- 10 חודשים האחרונים אני לא מסתכל על *אף אחת* חוץ מדקלה... כן, אהבה זה עדיין גורם המשיכה החזק ביותר מבחינתי:)

למעלה