אז מה חדש?

shooGS1

New member
אז מה חדש?../images/Emo140.gif

מזמן לא הייתי... ספרו משהו... חסרה לי הרגשה של ביתיות פה... הכל נורא רישמי, רוצים לדעת על תוספות, גמולי השתלמות חיפושי עבודה בתחום... הנה אני אספר לכם משהו אישי: נמאס לי, אני במשבר זהות מקצועי, אני רוצה לעזוב, רע לי בעבודה!

shooGS1

New member
גם וגם...../images/Emo4.gif

אני חושבת שהדברים שלובים אחד בשני. אני לא חושבת שבמקום אחר יהיו לי תנאים טובים יותר, ומקווה שלא גרועים יותר. יש הרבה דברים... למה יש לך עניין אישי בתשובה?

מאחר ואני

החלטתי לסיים את עבודתי בהוסטל. דווקא לא בגלל התנאים אלא מתוך רצון לעשות כבר משהו אחר, אולי גדול יותר אולי סתם שונה. אולי פשוט אחר. זו הסיבה.

shooGS1

New member
עד כמה שונה?

אני חושבת על משהו כל כך שונה, עד שיש לי יסורי מצפון כלפי אלו שנשארים מאחור. אני רוצה קצת לעצמי , אתה מבין? אני רוצה להחזיר לעצמי קצת בחזרה. הנתינה נלקחת כל כך כמובן מאליו, עד שאני מרגישה שבמקום למלא אותי - היא מחסירה ממני.

אני אישית מאוד מאוכזבת

מהמערכת אליה נקלטתי כעו"ס. מהעובדה שלא מאפשרים לי להתפתח בתחומים שמעניינים אותי באמת, ובמקום זה מאלצים אותי להיתקע בחברות הסיעוד העלובות האלה, שבכל אחת כמעט יש בעיה כזו או אחרת של מדיניות. שהשיקולים בקבלה לעבודה, דווקא במקצוע שחורט על דגלו את כבוד האדם וקבלת השונה, נובעים ממקום לא מקצועי. ששוכחים כל הזמן שעצם זה שהתמחיתי בתחום X בשנה ג', לא מחייב אותי להשאר בו עד הפנסיה, וזו עוד סיבה שאני לא מצליחה להגיע למקומות עבודה אחרים, שאינם קשורים לתחום הזקנה והסיעוד. שהמעבידים הבהמות האלה מרשים לעצמם לפטר בלי סיבה, או בלי לתת הסבר, אם יש כזה. תאמינו לי שלא אכפת לי הכסף, מפני שיש לי מקור הכנסה נוסף מלבד עו"ס במשרה מלאה. מה גם שמלכתחילה ידעתי שכעו"ס, אצטרך מקור הכנסה נוסף, אם אני רוצה איכות חיים. אבל נמאס לי ואני מאוכזבת שהקולגות שלי אינן מסוגלות להבחין באיכות, וברצוןללמוד דברים חדשים (בתחומים כמו ילד ונוער, למשל) ולכן אני נאלצת להישאר בנישה של חברת הסיעוד, שמאפשרת מעט מאוד קידום או התפתחות, אם בכלל, ובודאי שאינה מאפשרת הכרה בותק מקצועי. אז תודה על המעט שקבלתי. ושלום. לתמימות.

dardara

New member
אני חושבת שבעבודה סוציאלית יש הרבה

אפשרויות לשינוי ולקידום יש כל כך הרבה תחומים ואים יש עו"ס כזה ,או אחר שפתאום מרגיש שחיקה או עיפות ו,או חוסר סיפוק ,עודף נתינה הוא בהחלט יכול לחפש עיסוק בתחום שהוא אוהב ? נכון הדבר שלא מקבלים מהר את מה שרוצים בעיקר במגזר הציבור אבל זה אפשרי וניתן ,אם קצת מאמץ ויכולת שיווק עצמי אז לא להתיאש

HotGod

New member
אז תעזבי!

עברתי על המסר שלך ולפי הכתב אני רואה שהעין שלך קצת קטנה, דבר זה מעיד על חוסר חשק להתקדם מהנקודה בה את נמצאת. הפתרון - זינוק, חיפוש נקודה וזינוק נוסף לנקודה החדשה. אסכולה מתחרה לתורה שאני מפיץ גורסת כי יש לחפש תחילה נקודה חדשה ואז לבצע את הזינוק, אך אני עדיין חושב שזינוק ראשוני ינער את כל החלודה שהצטרה במקום הנוכחי. כמו כן, לפי הגימל שלך במילים "גמולי" ו "הרגשה" את מאוד קשורה למושגים "בית", "חום" ו "באג' עם נקודות". אני ממליץ על ג'קוזי ומעט מלח שולחן. לפי פתיחה בקלפים שביצעתי עם תאריך הלידה שלך, את צפויה לנסיעה חשובה עוד השנה + בשורות חשובות מקרובים/רחוקים. בהצלחה!

shooGS1

New member
כי

אין לי קרובים רחוקים, רק רחוקים קרובים. אני בכלל אלרגית למלח שולחן. וג'קוזי לא ראיתי כבר משנת 1882. למי יש כסף לזה? ובכלל כל העסק נראה לי שרלטנות מצוצה מהאצבע האמצעית

shooGS1

New member
טרולים לא יכולים להעלב ../images/Emo163.gif

זה מנוגד לעצם הגדרתם. מנהל! לחסום!

SuperGirl 25

New member
טרול מסכן ומעורר רחמים ../images/Emo153.gif

ואת יקירתי, כאדם בוגר, אל תתיחסי וגם אנחנו נתעלם
איך אפשר לאבחן מישהו על פי הכתב באינטרנט??
ומאיפה הוא יודע את תאריך הלידה שלך? פשוט מעורר רחמים... ובקשר לאוירה בפורום-אכן רישמית מאוד וזאת הודות ותודות לבריחת מוחות מהפורום, שהשרו אוירה יותר ביתית (כדוגמת עוסג-איפה היא??? אבי חברוני-שנראה כי שב הביתה לחיקנו
, ג שם-שחוזרת עם בוא הטיפות, דובת הקוטב-שכנראה מצויה בתקופת מבחנים, גיא-שברח עם תחילת הלימודים וכמובן-את ועוד רבים וטובים אחרים...)

גם מבחנים,

גם עבודה חדשה ומדהימה אבל שגוזלת ממני כוחות רבים וזמן רב, וגם מטלות להגיש...
מה שמבאס ממש זה שאין לנו באמת חופשת סמסטר - יש לנו כביכול הפסקה לחודש מהלימודים, אבל זאת תקופת המבחנים המקוללת שלנו... נו, יהיה טוב.

למעלה