אז מה חדש?

מסקנות לגבי אחרים

לדעתי דווקא כן. אני חושב שזו אמת חיים חשובה שאומרת שכאשר אתה לא פוחד, יש לך הרבה פחות סיבות לפחוד. כאשר יש צורך לשמור על מקום העבודה כי מאמינים שהוא נחוץ לשם השרדות ממש, ברור שיש הרבה פחות חופש והרבה יותר הכרח לוותר על אמיתות אחרות - מקצועיות ואישיות.

reuthal

New member
והכי מעצבן שמורים לדוג' יודעים לצעו

לצעוק. מורה שהגדרת משרה מלאה אצלו היא 28 שעות יודעים לצעוק ולמחות! איפה אנחנו??? אנחנו עוזרים לשכבות הנחשלות ומגיעים לשם בסופו של דבר מאחר והמשכורות פשוט מעליבות את הניר עליו הן כתובות שלא לדבר על ההשקעה והכאב שלוקחים הביתה. מכעיס אותי כל כך!!!!! פעם אחת אנחנו צריכים לחשוב על עתידנו ועתיד המקצוע ולשבות!!!

SuperGirl 25

New member
אל תבכי, להיפך-היי שמחה!

שכן יש למה לצפות-"את צפויה לנסיעה חשובה עוד השנה + בשורות חשובות מקרובים/רחוקים" (כתב חכמנו).

ג שם

New member
יו! טרול המחמד שלי!

טרול המחמד שלי ביקר פה ואני לא הייתי? אוףףףףף. טרול המחמד לא רק מצא את בנו מתעסק עם הדגים באקווריום, הוא גם דרך בטעות על פייה והתייעץ על זה עם פורום פיות ושדונים, הוא מצא את אחותו האובדת שהופרדה ממנו בילדותו ונותר לו ממנה שטר קרוע- כל זאת בפורום טלובלות, הוא כתב שירים הזויים בלי התחלה אמצע וסוף בפורום שירה והתווכח על משמעותם, הוא שאל מה עושים עם החתיכה שהוסרה בפורום לשאול את הרב והתייעץ לגבי דרכים לטפל בחברתו שהתגלתה כאוכלת נמלים כפייתית. הוא טרול משובח מאין כמוהו. ברוב הפורומים התפתחו דיונים הזויים שבהם כבר לא היה ברור מי הטרול ומי סתם טרללה. ואבי- אם אתה מחפש הסבה מקצועית, נסה לחשוב על הוסטל לטרולים שכמותו (אם כי במקרה הזה, אני לא בטוחה שיש עוד טרולים שכדאי לשכנם במחיצתו). אישיות נדירה (וטוב שכך הוא)

נשמע משעשע....

אפשר אולי לינקים לשירשורים האלה, כדי שאוכל לקבל את מנת הבריאות שלי להיום?

את מתארת לעצמך

מה זה לנהל הוסטל של טרולים? גם כך קשה לדעת מי אומר אמת ומי משקר....

למעלה