אז מה יותר עדיף?
או
?

iba90

New member
אז מה יותר עדיף?
או
?

בעקבות השרשור בנושא אתרי ההכרויות שנפתח פה מקודם...בהנחה שהגענו לשלב המסרים של "או קיי אני אשמח להכיר אותך" איפה תעדיפו שההיכרות תהיה? האם תתנו את מספר הטלפון שלכם? האם תלחצו כשתראו שהצד השני נותן מספר טלפון? או שאולי תעדיפו את הפייסבוק...ככה תוכלו "להציץ" על העולם של הצד השני ולדעת פחות או יותר עם "מי יש לכם עסק"?

מבין כל מה שרשמתי למעלה...אני חושב שהפייסבוק הוא הכלי הטוב ביותר להכיר....מה דעתכם?

אותי קצת מלחיצים חיטוטים בפייסבוק.

זה מרגיש לי כמו פלישה לפרטיות. אני גם חושבת שזה לא תמיד מעיד "עם מי יש לי עסק", יש דברים טיפשיים שאנשים עושים להם לייק או חברים משותפים שלא באמת מעידים על האדם עצמו, מאחר ואנחנו מוסיפים כל מכר שלנו כיום..
מצד שני, מלחיץ אותי לדבר בטלפון עם אנשים שאני לא מכירה. למה לא לדבר בצ'ט של ג'ימייל במקום?

אני מעדיפה לקבוע פגישה במקום ציבורי, עדיף באור יום [מישהו אמר ערימות של פרנויה?]. אני מניחה שאפשר לדבר קצת בטלפון לפני הפגישה אם הצד השני מתעקש, אבל מעדיפה בהרבה סמסים.
אני חושבת שיספיק לי לדעת על האדם מה שהוא חושף בהודעות ואת השאר מגלים בפגישה.

טיפ

כשאת מוסיפה מישהו, יש אפשרות להוסיף אותו לרשימת Restricted, מה שלא מאפשר לו לראות הודעות מהקיר שלך, ותמונות מעבר לפרופיל (ואולי דברים אחרים שהגדרת כציבוריים).
למדתי את זה מבחורה שחושבת כמוך..

ליטל 34

New member
מסכימה !

ובכלל פייסבוק זה באמת הדבר שנותן לך להכיר פי 100 ממה שאתה יכול לנסות להכיר בחוץ ואם בכלל ...
לפעמים אין לנו הזדמנות לדבר עם מישהו מסיבות כל שהם ,ומפספסים הזדמניות ...
כי לא נעים להתחיל איתו בחתנת אוטוסבוס ,או במעלית יש אנשים או במסעדה כולם מסתכלים וכו....
אין כמו אינטרנט ופייסבוק להתחלת משהו ואיתו ממשיכים לתקשורת משיכה ועוד...

אריאל362

New member
מצד שני בפייסבוק נורא קל לפסול

לרוב מתייחסים לתמונה
אני חושב שעדיף שההכרות תהיה שילוב של קשר שמתחיל להיווצר עם ידיעה כיצד נראה האדם

Berethor

New member
גם במציאות אפשר לפסול באותה קלות

יש אנשים שרק המראה יהיה חשוב להם, יש כאלה שגם האישיות.

ivgy1980

New member
כשבאמת רוצים - פשוט נפגשים

SMSים בלתי נגמרים וחיטוטים שנתיים בפייסבוקים - אלו תירוצים ילדותיים של חסרי בטחון, שלא מתקדמים לשום מקום.

iba90

New member
כן אבל צריך להכיר איפהשהוא...ואיכשהו...

מתחילים בקטן...אל תשכח שרובינו פה חסרי ניסיון גם בדברים האלה של פגישות\להיות נוכחים בפגישות לפעמים שיחה מקדימה יכולה לרכך את "הפחד"

ivgy1980

New member
בשביל זה נפגשים ל-10 דק' בבית קפה

ובפגישה אח"כ חצי שעה
ובפגישה אח"כ שעתיים

אול בכלל לא. אבל אין צורך להתמזמז ו"להכיר יותר" ו"לדבר בטלפון".
אין תחליף לאינטרקציה אנושית.

iba90

New member
אני מדבר מנקודת מבט של..

חסרי ניסיון...איפה יהיה לנו יותר נוח להכיר עד שניפגש.לא תמיד קל לנו לעשות ״בליינדייטים״ וזה לא עניין רגיל בשבילנו. מין הסתם בסופו של דבר אין תחליף לאינטרקציה אנושית...אבל עד שנגיע לזה

Reyn

New member
10 דקות? אתה בטח גר במרכז ת"א

בשביל רוב האנשים בארץ, 10 דקות זה בערך הזמן שלוקח לצאת מהשכונה.

ivgy1980

New member
אני גר במרכז יפו

והכוונתי ש-10 דק' יושקעו בדייט עצמו, בתור התחלה.
לא חייבים לשבת שעתיים ולטחון מים.

mynameisktt

New member
לא מבין:

כל הכיף של הדייטים הראשונים זה שהשיחה זורמת, ההתרגשות,המבוכה (כן זו אחלה הרגשה), ופתאום מגלים שעברו כמה שעות מבלי ששמים לב. על מה אפשר לדבר בעשר דקות?
ואם אתה מרגיש שאתם טוחנים מים אז כנראה היא לא מתאימה לך.
תקן אותי אם אני טועה.

למעלה