אז מה יותר עדיף?
או
?

לא שאני חזקה בסצנת ההיכרויות

אבל בהחלט אעדיף להתחיל מפייסבוק לפני מעבר לטלפון.
אני לא ממש אוהבת לדבר בטלפון (גם אם יש שיחות שישמעו איתי זורמות לגמרי) ומרגישה הרבה יותר נינוחות וקלות להביע את עצמי בכתב והפייסבוק מאפשר זאת.
מה גם, שהפייסבוק נותן טעימה כלשהי מעולמו של הצד השני, שגם אם רובה שקרית, היא עדיין מייצגת משהו.

בתור התחלה, הייתי מעדיפה לקשקש קצת באינטרנט.

משום מה יותר קל לי להתבטא בהתחלה עם המקלדת מחוברת לידיים מאשר בטלפון. ככה, כשיש לי קצת יותר זמן למצוא את "המילים הנכונות", יותר פשוט לצד השני להכיר את האני האמיתית מאשר האני המגמגמת והמאבדת חוט מחשבה בגלל המבוכה הראשונית.

אח"כ, אני יכולה לעבור לטלפון עם פחות חשש.. כשאני מכירה פחות או יותר את מי שמדבר איתי, יותר קל לי לפתח שיחות כי אני יודעת כל מיני נושאים שמוצאים חן בעיניו / בעיני / בעיני שנינו...

גם אם הוא נותן מיידית מס' טלפון במסרים, אני מנסה לשכנע אותו להתכתב עוד קצת פה או שם לפני שעוברים לטלפון..

ופייסבוק זאת בעיה.
מצד אחד, כן - אני מסכימה. זה כמו מיני בועה של העולם הפרטי שלך.. מה שאתה אוהב/מעריץ/מקשיב/רואה וכו'.. כל התמונות שלך עולות לשם (וגם לא בהכרח מה שאתה העלת) והתגובות שלך לפעמים יכולות ללמד על מי אתה.
מצד שני, הפייסבוק שלי חסום לצפייה פרט לחברים שלי שם. אז יוצא שמי שלא חבר שלי בפייסבוק, לפני אישור החברות, יראה רק את התמונת פרופיל ועוד כמה שטויות. וכמו שכתבתי פעם, אני לא חושבת שפוטוגניות זה הצד החזק שלי וויזואליות יכולה להיות גורם פסילה מיידי ע"י הצד השני. \:

אז בגלל שהמסנג'ר הוא ז"ל (
) אני בעד קשקוש ראשוני בסקייפ. או במסרים. או מייל (למרות שאת זה עדיין לא יצא לי לנסות.). אם הכל זורם, אז סבבה- עוברים לטלפון ומשם השמיים הם הגבול.

כל אחד והעדפתו

גם לי יוצאים גמגומים וקצת מאבד את המחשבה הישרה בשיחת טלפון הראשונה, אבל אין מה לעשות.
לא צריך להיצמד לדרכי תקשורת שלא ממש מובילים לאנשהו.
בסופו של דבר תהיה שיחת טלפון, אז עדיף להזיז עניינים יותר מהר במקום לחכות שיחמקו מבין האצבעות והכיוון הרומנטי יהפוך לידידותי בלבד.

לא חושב שיש הבדל משמעותי

בין לדבר במחשב לבין טלפון (או סקייפ). קרה שנפגשתי עם מישהי אחרי הרבה זמן שיחות במחשב, ורק שיחת טלפון אחת או שתיים לקראת זה שנפגשנו, לא רואה בזה משהו הכרחי..

מי שאוהב, אחלה, ומי שלא, לא

GalaxyVoice

New member
מעדיף בפייסבוק קודם

לדבר בטל' דיי מלחיץ אותי בתור מישהו שסבל בעבר (ועדיין קצת סובל) מחרדה חברתית קשה לי מאוד להביא את עצמי לדבר עם אנשים חדשים ישר.

למעלה