אז מה לובשים בערב שבת?

sHiR TaDmOr

New member
אז מה לובשים בערב שבת? ../images/Emo141.gif

שרשרו לכאן את הלק שלכן לסופשבוע, החלק הכי כיפי בשבוע!
אני עם 12 של שיק. :)

iefrat

New member
../images/Emo48.gifחיכיתי כל היום כבר לשתף:

אהבתי את ה 12 וגם את המריחה המושלמת!!! הגעתי למסקנה שלקים חזקים או כהים יפים על ציפרניים מעט קצרות. אני עם 738 של Lorins . תכלת מטלי זוהר מהמם ממש (כמו צבע של מכונית...קניתי גם זהב, בהמשך) התמונה טושטשה כי ניסיתי להביא את הצבע במדויק. ברקע הכלב שלנו PRINCE המקסים שזו הזדמנות לתעד אותו (תכלת על רקע שחור...) דרך אגב: קראתי בעיתון נשים שהטרנד האחרון בחו"ל - לק בצבע הטבעת, כחול ירוק צהוב הכל הולך. אז ענדתי אותו עם טבעת אם אבני תכלת נוצצות והלק שלי ואני קצרנו מחמאות. ש ב ת ש ל ו ם!!!

JAP Noa

New member
ממש אהבתי..../images/Emo99.gif

אני מתה על מטאליים. איפה קונים?

iefrat

New member
דיזינגוף סנטר

מצאתי חנות בסנטר קומה שניה ליד קפהנטו. הייתי קונה את כל הגוונים (סגול, ורוד וכו') אבל הבת שלי הרגיעה: קודם להתנסות ואח"כ להפציץ. קניתי גם את הזהב, מחכה לשבוע הבא. חנות מדליקה יש שם הרבה מותגים, אפילו כמה בקבוקים של ציינה גלייז. המחירים זולים וכל מיני אביזרים. החלטתי לפקוד אותה פעם בחודש (צריך גם לאכול...) נכון שמטליים זה מהמם? (תרתי משמע)

JAP Noa

New member
וואו שווה.

רק שדיזינגוף סנטר בשבילי זה שיא החורים וגם ממש קשה להתמצא שם. אבל אני אנסה. תודה רבה! איך קוראים לחנות?

JAP Noa

New member
תודה ענקית!!!!!

רק עכשיו ראיתי
ייבדק בהקדם האפשרי, אפילו שכבר קניתי היום 4 לקים.

danra

New member
../images/Emo9.gif אני אוהבת את ההתלהבות שלך!

הצבע ממש חמוד ומחמיא לך. ממש כמו הצבע של היגואר שאני אוהבת.

iefrat

New member
בשאיפה לגלייטרים של צ'יינה גלייז

אני אוהבת צבעים חזקים, סגול, בורדו ארגמן, כתום תפוז ורוד פוקסיה והכי הכי אדום! לק עז על ציפורניים מטופחות - עושה לי את היום!!

iefrat

New member
אפשר חוו"ד, איפה קונים

איך המריחה, הגוונים כמה זמן נשאר וכאלו, לפעמים 3 ב 10 יכול להניב הפתעה נעימה. ולק יקר של חברה מסויימת יכול לצאת מאכזב בגלל הגוון...

EFRATY10

New member
רמה בינונית לדעתי.מחזיק מעמד כ-3 ימים

וקניתי את זה בחנות ברבמד בקרית מוצקין.

אני עם איירון באטרפליי ברגליים

ולק בצבע ורוד מג'נטה מאוד חזק של וואו, מהסדרה החדשה... הבקבוק לא לידי אז אין לי מושג איזה מספר הוא... שבת שלום!!

JAP Noa

New member
Star Spangled..../images/Emo99.gif

מלא צבע, מלא נצנצים, הכי כריסמס שאפשר. הייתי חייבת משהו מעודד אחרי השבוע המתיש..

JAP Noa

New member
חחחחחח כי הציפורניים שלי במצב מזעזע..

צורה בלתי מוגדרת בעליל, הבהונות בצורה אחרת משאר היד
ובגלל שאני עצלנית אין לי כוח לתקן. אבל מוכנה להביא תמונה מהאינטרנט חחחחח..

למעלה