אז מה לובשים בערב שבת?

iefrat

New member
הוא מאוד יפה אל תטעי

ראיתי אותו על חברה גם ידיים וגם רגליים ומאוד התלהבתי, ראתי סוו'צים ואהבתי ולקח לי זמן עד שמצאתי לה צ'אט הירושלים. אבל..........כששמתי אותו עלי הרגשתי שהוא נראה כמו לק של ילדה קטנה, או כאילו לקחתי מרקר וצבעתי את הציפרניים. האמת: יכול היות שזה קשור לצבע העור ונראה לי שלקים ניאוניים (וכהים וחזקים) יפים יותר על ציפרניים קצרות. העברתי אותו לפדיקור ו WOW עשה לי את היום!! אז תתחדשי ותהני ואני חכה לתמונה של 262

danra

New member
../images/Emo99.gif אני שוב עם Essie - Tart Deco

לא יכול להימאס לי מהגוון המושלם הזה. בתמונה כאן עם פלאש.

danra

New member
../images/Emo68.gif ובלי פלאש

אגב, אני איתו כבר מיום שלישי... לא מריחה מהיום.

iefrat

New member
החיפוש תם - מצאתי את האפרסק המושלם, מעלף!

הגוון בתמונה עם הפלאש זה פשוט האפרסק המהמם, העדין והמחמיא ביותר שאפשר ללבוש בלק 65 ש"ח אין מצב שאשלם, ולהזמין באינטרנט אני לא. בנתיים אני ממשיכה לקנות לקים זולים שנראים לי יפים. בקרוב אדגום את ה TOP BEAUTY (אני גם צריכה להשתדרג ולצלם במצלמה ולא בנייד אבל זה כבר לשרשור אחר...(

danra

New member
../images/Emo6.gif הוא באמת מושלם ../images/Emo99.gif

יופיע בפוסט הלקים הקורלים ביום ראשון!

danra

New member
אני חושבת

דומה יחסית לזה בתמונה הוא יצא מעט כתום, אבל הוא אפרסקי נקי לגמרי. מישהי כתבה בפורום השבוע שבמדינה יש טסטרים, אז אולי שווה לך לבדוק ולראות במציאות.

miriti83

New member
תודה ../images/Emo140.gif

וכמה שכבות הוא דורש לאטימה מלאה? אני כל כך לא אוהבת את המריחה של אסי שאני ממש מתלבטת אם להזמין או לא...

danra

New member
../images/Emo171.gif אז ככה

המריחה שלו באמת לא משהו לדעתי לפחות יחסית ללקים אחרים של אסי שיש לי. כפי שכתבתי בפוסט (מוזמנת לקרוא כמובן), אני מסתפקת בשתי שכבות, אבל שכבה שלישית תהיה מושלמת עוד יותר.

miriti83

New member
את הפוסט קראתי עוד כשהעלית אותו לפורום איפור

טוב, נשברתי, אני אזמין אותו. אני מקווה שאת מרוצה מעצמך!

danra

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי... לא תתאכזבי! זה כמו הצ'ינה פליפ פלופ, שהוא כל כך גרוע במריחה, אבל התוצאה משכיחה ממך הכל...
ובהזדמנות זו אני אדגיש, ואני מקווה שכל בנות הפורום קוראות את זה, שאין לי עניין אישי שתקנו את המוצרים שאני כותבת עליהם. אני יותר כותבת על חוויות שלי ועל טרנדים. כלומר, לדוגמה, אם קורל זה טרנדי וגם יפה, ואתן מתחברות לזה, אז זה לא משנה איזה לק, סומק או שפתון תקנו, של איזו חברה, העיקר שתהיו מ ה מ מ ו ת !
ותמיד אשמח לשמוע המלצות חלופיות למוצרים שיש לי. אף פעם אין לי יותר מדי מוצרי קוסמטיקה, כן?...

miriti83

New member
you're preaching to the choir ../images/Emo6.gif

ברור שאין לך עניין אישי שנקנה אותם, אבל גם לי, כמוך, אף פעם לא יכולים להיות יותר מדי מוצרי קוסמטיקה וטיפוח

LullaBelle

New member
Ja-de 280, antique rose

הצבע באמת ורוד עתיק מאוד יפה, ואני חושבת שלמרות שאיכות הצילום שלי היא נכשל מינוס מינוס, הצבע דווקא עבר בסדר. כלומר, כן, ככה זה נראה. ואפילו שיש לי ידיים לבנות, חיוורות וטיפה כחלחלות, הורוד הזה מוצא חן בעיניי על הידיים שלי. שוב - סליחה על איכות הצילום.

iefrat

New member
אלגנטי ויפה, מקביל ל 218 של CHIC

סוף סוף לק שהולם ציפרניים ארוכות! מיש הרבה גוונים חזקים שאני אוהבת וגם הולכת איתם אבל סידיעה שהם פחות יפים על ציפורן ארוכה כשאני רוצה להיראות קלאסה או כשאין מצב ל"התפרעות לקים" אני לובשת את הגוון הזה. מה שמעצבן ב 218 CHIC שבחצי הבקבוק הלק כבר מידי סמיך ולא נמרח יפה.

foggy night

New member
עכשיו סיימתי לשים

ברגליים אני כבר שבועיים עם לה צ'אט - lover heart שזה אדום שמח. אדום קרם חי מאוד. בידיים שמתי הרגע לה צ'אט - candy apple - שזה אדום עם שימר זהב. האמת היא שהתכנון המקורי היה לק שחור או לק מספיק כהה כדי שבחושך ייראה שחור - אני הולכת הערב להופעה של היהודים (
) ורציתי להיות בעניינים, אבל בסוף יצא אדום. גם ככה מי יראה בכלל איך אני נראית בהופעה בקיסרייה?!

למעלה