אז מה לובשים בערב שבת?

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo6.gifאיזה חמודה ../images/Emo9.gif פה הוא בהחלט דומה לעצמו.

הוא מקסים :) יפה עלייך.

צונית

New member
../images/Emo99.gif

ה12 כל כך יפה!!!
אני עם הלק החדש שקניתי של GK - כתום יפה שכזה, נכנס ישר לפסגת הרשימה של הלקים המועדפים עליי
הוא משהו בין התמונה הזו (עם פלאש) לתמונה הבאה (בלי פלאש)

נלי12

New member
אמאלה.. איזה ציפורניים יפות יש לך..

אפשר לדעת אם את משתמשת במחזק ואיזה או שהציפורניים שלך חזקות באופן טבעי? תודה

צונית

New member
../images/Emo24.gif

אכן, כפי שמוזלי יקירתי העידה אני משתמשת במחזק של נייל טק בעל שני השלבים כבר שנים לדעתי הוא עושה ציפורניים מברזל, אך הוא מצהיב את הציפורניים ואף יש הטוענות שהלק מתקלף ממנו בחתיכות גדולות... אני תמיד שמחה להמליץ עליו אך צריך לקחת בחשבון שהוא לא מתאים לכולן מסתבר ויש לא מעט בנות שלא מרוצות ממנו...

iefrat

New member
במילה אחת: מדהים

אחד המיוחדים. מה זה GK? איך המריחה שלו? הוא נראה לך איכותי! פרטי קצת?

sHiR TaDmOr

New member
תודה, אני גם מאוד אוהבת אותו ! ../images/Emo13.gif

ושלא נדבר על הלק שלך! וואו, מהמם מהמם מהמם.
אגב, אסור לשים תמונה כזאת בלי פרטים!
מאיפה, כמה, למה....

צונית

New member
תודה בנות ../images/Emo9.gif

איזה מחמאות... אני אבוא כל יום
מממ, אז ככה: זה לק שעולה 9 שקלים בנתניה, ראיתי אותו עד כה בפרפומריה אחת ובמקום הזה שכבר סיפרתי עליו שמוכר לצ'ט - חנות למוצרי שיער, איפור וציפורניים למקצוענים. החברה נקראית GK PROFESSIONAL (אולי יש שם איזה S בסוף גם... אל תקחו אותי במילה) נראית לי חברה "חאווה", כלומר לא רצינית כזו... חצי מהבקבוקים בסטנד היו נראים בדיוק כמו של שיק (בצורה ובצבע) עם הלוגו GK והחצי השני היה נראה כמו הבקבוק שקניתי רק עם מדבקה של GK. בואו רק נאמר שלא התרשמתי יותר מדי מהסטנד שלהם. אבל החלטתי לנסות כי הכתום הזה ממש עשה לי את זה, ואני ממש שמחה שניסיתי! האיכות שלו מעולה! מריחה קלה ונוחה, אטימות טובה+ אחרי שכבה ראשונה (שמתי 2 רק בשביל עומק לצבע), החומר עצמו בדיוק כמו שצריך להיות - לא דליל, לא סמיך, לא נוזלי מדי, לא צמיגי, פשוט מוצלח. יש בו רעלים לצערי, אבל זיהיתי רק טולואן ולא את השניים האחרים. הצבע עצמו סופני אבל אני די בטוחה שהכתום של קרליין די דומה ושגם לשיק יש איזה כתום שמזכיר אותו... בכל מקרה, אני חושבת שכמו שיק, החברה הזו תתחיל להתפשט בכל מיני פרפומריות בקרוב ואז כבר אפשר יהיה למצוא אותה בכל פינה.

iefrat

New member
../images/Emo101.gif262 לה צ'אט נראה לי מהמם מה עם סוו'צ???

הוא על הכוונת שלי אבל אחרי שהתאכזבתי מ 259 הפופולרי ביותר, אני רוצה תמונה

טלישקה

New member
למה התאכזבת מה- 259

קניתי גם אותו. אני אנסה לצלם מחר מהנייד עכשיו חשוך מדי.

למעלה